Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)
Re: Dobrá lišta do 10 tisíc (bez filtru)
merhaut, 123456789
Děkuji za vysvětlení těch svorek.
Děkuji za vysvětlení těch svorek.
Dík za odkaz, na tomto serveru je hodně zajímavého a poučného čtení.kychtax píše: ↑25 lis 2018 20:18http://www.empiricalaudio.com/computer- ... -snake-oil
Sice se to netýká lišt, ale našel jsem tady hezky shrnuté velmi zajímavé povídání o mýtech, stínění nap.kabelů, stínění/nestínění na reprokabelem, atd. atd. Kdo se tím chce zabývat víc..
Jj mme zaujalo mj. toto o solid core v kablech ..
Empirically, stranded rubber cords have been demonstrated to limit transient high-power currents (dynamics) compared to solid copper conductors when supplying power to typical audio power amplifiers.
(Tzn. Asi urcitou zavislost mezi pouzitym dratem a tranzienty/dynamikou.)
Empirically, stranded rubber cords have been demonstrated to limit transient high-power currents (dynamics) compared to solid copper conductors when supplying power to typical audio power amplifiers.
(Tzn. Asi urcitou zavislost mezi pouzitym dratem a tranzienty/dynamikou.)
Ano, laici jsou zcela závislí na tom, co jim kdo nakuká:-)
Muzete me uz nechat na pokoji, pane Jaromir?

Kychtaxi, nejde o tebe, jde o bludy co tu šíříš.
Přečetl jsem si ten článek z odkazu a i některé související . Např.:
http://www.empiricalaudio.com/computer- ... end-cables
To je teda něco
http://www.empiricalaudio.com/computer- ... end-cables
To je teda něco

Tem pan uz ma viditelne neco odzkouseno. Na rozdil od Vas, pocetneho zastupu klavesnicovych teoretiku tady. Bez urazky. 
Tj. takové "salonní hifi". DIY faktor už se vytratil. Pak se nedá nad takovými články ani pohádat (že někdo něco zkusil a je to jinak.)

Tj. takové "salonní hifi". DIY faktor už se vytratil. Pak se nedá nad takovými články ani pohádat (že někdo něco zkusil a je to jinak.)
Naposledy upravil(a) kychtax dne 26 lis 2018 13:41, celkem upraveno 1 x.
Ten pán má hlavne odskúšané, že dosť naivných mu to zožerie aj s navijakom..Účelovo hlása množstvo technických nezmyslov a je výrazne "nezainteresovaný".. Taká krabička s audiotrafom a manuálnym prepínačom vstupov za 3000USD (potrebné 2 ks pre stereo signál..) to je skutočne výhra..
Dobre všetkým poradil Dasta,
Edit špeciálne pre kychtaxa: Neviem , čím sa živíš, ale tí "klávesnicoví teoretici" praktickou elektrotechnikou. Salónne hifi je pre skutočných "odborníkov".

Dobre všetkým poradil Dasta,
Niektorí zjavne majú času nekonečne veľa.Promarněný čas, to jsou nikdy nekončící starosti o bezvýznamné věci.Takhle bych to viděl já
Edit špeciálne pre kychtaxa: Neviem , čím sa živíš, ale tí "klávesnicoví teoretici" praktickou elektrotechnikou. Salónne hifi je pre skutočných "odborníkov".
Naposledy upravil(a) BVa dne 26 lis 2018 13:52, celkem upraveno 1 x.
Ta krabička je drahá i na západní finanční poměry.
Kde ale tedy hledat pravdivé a seriozní informace?
Vím málo, skoro nic.
Kde ale tedy hledat pravdivé a seriozní informace?
Vím málo, skoro nic.
Technická literatúra, profi audio, nakoniec aj diy. Použiť kritické myslenie. Učiť sa, hľadať informácie a neveriť každému nezmyslu predajcov "snake oil"..Kde ale tedy hledat pravdivé a seriozní informace?
Taky mě pobavilo, když elektrojouda kychtax označuje praktiky elektro oboru za klávesnicové teoretiky:-)
-
- Kontaktovat uživatele:
.... tak cca tři stránky to tady mělo skvělou úroveň a užitnou hodnotu. Myslel jsem, že pocitáři se nuděj a čtou si něco jiného. Ne ! Oni nabobtnávali, rostl jim tlak jak v papiňáku a teď to puklo. Někudy to ven musí.
Ukazte mi poradny kabely, ktery jste zkouseli, s kym a jaky byl zaver.. jinak jste pocitari vy, panove. Jeden vedle druheho.