Ceraball
Re: Ceraball
..A kdyz repraky na tom jeste roztocis - nejjednodussi cesta k prostorovemu zvuku 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
I to je možné
.
Ale fakt, 4 ložiska pod repro a mělo by to mít podobný efekt.

Myslíš, že čím víc kuliček, tím víc ceraball?svartenatt píše:I to je možné.

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Však ty lepší cerabally mají 3 kuličky a tím se vibrace lépe utlumí. Psali to v tom marketingovém letáku
.

Vždyť to píši - čím více kuliček, tím více ceraballsvartenatt píše:Však ty lepší cerabally mají 3 kuličky a tím se vibrace lépe utlumí. Psali to v tom marketingovém letáku.

Prosím majitele papírových ceraballů, jestli mají v důlku pro kuličku dírku viz foto. Nějak mi nedochází ten význam. Díky.
Pokud by tam nebyla dírka, neměl by kam odejít stlačený vzduch při sesazování dvou kusů do sebe. Stlačený vzduch by mohl způsobit nedosednutí obou kusů na kuličku.
Každopádně origoš tam nic takového nemá...
Pak nechápu, když originál je bez dírky proč si napodobitel přidělává práci, vytváří navíc otvor a přiznává tím, že je to fake. Leda, že by to prodával pod jiným názvem. 

Mám několik sad (i od distributora tady v ČR). V širším dílu - "základně" ta díra je. Nemám jediný ceraball bez té díry.
Tak to je zajímavé, když zabiny007 říká něco jiného. 

Mám několik sad teď čerstvě koupených z anglického shopu (http://www.analogueseduction.net) a ta díra tam není. Mám černé kousky a je tam vidět mikroskopická malá stříbrná tečka, což by teoreticky mohla být miniaturní dírečka (zkusím na to kouknout mikroskopem), ale rozhodně to není taková díra, jak na fotce od NIN.
Ještě zkusím kouknout na starší sady, co mám pod bednami (ty jsem kupoval od hifíka zde na fóru) a pak na sadu co mám pod subem, tu mám od tuzemského distributora. Tak to jsem zvědav
EDIT:
- tak stříbrná sada, koupená od ofiko distributora díru nemá
- dvě sady, koupené před časem od hifisty z Karlových Varů díry mají
- pak jsem ještě koukal na SPIDER, kterých mám několik sad, a ty jsou také bez děr
No.. Když to shrnu, tak:
- nákupy, které jsem udělal v oficiálním obchodě, jsou bez děr
- nákup, který jsem udělal přes bazar a prodejce tvrdil, že je to originál, díry mají..
Jsem zvědav, zda to bude schopen někdo z "guru" rozlousknout, protože buď existují dvě verze, nebo mne hifík z Karlových Varů podvedl. Předpokládám, že anglický prodejce ani český distributor s napodobeninami neobchodují.
Ještě zkusím kouknout na starší sady, co mám pod bednami (ty jsem kupoval od hifíka zde na fóru) a pak na sadu co mám pod subem, tu mám od tuzemského distributora. Tak to jsem zvědav

EDIT:
- tak stříbrná sada, koupená od ofiko distributora díru nemá
- dvě sady, koupené před časem od hifisty z Karlových Varů díry mají
- pak jsem ještě koukal na SPIDER, kterých mám několik sad, a ty jsou také bez děr
No.. Když to shrnu, tak:
- nákupy, které jsem udělal v oficiálním obchodě, jsou bez děr
- nákup, který jsem udělal přes bazar a prodejce tvrdil, že je to originál, díry mají..
Jsem zvědav, zda to bude schopen někdo z "guru" rozlousknout, protože buď existují dvě verze, nebo mne hifík z Karlových Varů podvedl. Předpokládám, že anglický prodejce ani český distributor s napodobeninami neobchodují.
Mám 6 sad postupně kupovaných u ofiko prodejce v ČR a všude je dirka.
Anebo mohu doufat, že obě verze jsou správné a originál, jen je zapomněli označit jako mkI a mkII