Na truc:-)
Re: Na truc:-)
K čemu potřebujeme toto vlákno ?
K ničemu. Ať ho admin smaže celé. ALe jen jsem poukázal na to, že opět a stále někdo ryje a nedá si říct....Renown píše:K čemu potřebujeme toto vlákno ?
PROSÍM, SMAZAT!
Slovo moderátora:
Je mi líto, ale ze zásady nehodlám NIC mazat - co je jednou napsáno, to je dáno provždy. Taktéž nehodlám nikomu dávat BAN, protože jde o vyjádření osobního názoru přítomných.
Mrzí mne,
že v některých příspěvkách se objevují narážky na metody obvyklé v české politice (odposlechy, zjišťování Kdo je kdo a pod.) a v tomto případě budu při zveřejnění nucen porušit svůj odpor k BANům - to si (bude-li potřeba) vyřiďte formou SZ, emailu, dopisu či osobní návštěvou a diskusí mezi sebou.
Aleska
Je mi líto, ale ze zásady nehodlám NIC mazat - co je jednou napsáno, to je dáno provždy. Taktéž nehodlám nikomu dávat BAN, protože jde o vyjádření osobního názoru přítomných.
Mrzí mne,
že v některých příspěvkách se objevují narážky na metody obvyklé v české politice (odposlechy, zjišťování Kdo je kdo a pod.) a v tomto případě budu při zveřejnění nucen porušit svůj odpor k BANům - to si (bude-li potřeba) vyřiďte formou SZ, emailu, dopisu či osobní návštěvou a diskusí mezi sebou.
Aleska
-
boxer
Aretax
Nestojíš mi za reakci, hnido.
Schovávat se za něčí záda, psát jeho jménem a pak dělat jako že nic. Kdo psal první výhružný mail? Ty. Tak si toho nech a běž si hrát na píseček.
Alesko, toto všechno opravdu smaž, protože to aktorát hází bláto na toto fórum.
Nestojíš mi za reakci, hnido.
Schovávat se za něčí záda, psát jeho jménem a pak dělat jako že nic. Kdo psal první výhružný mail? Ty. Tak si toho nech a běž si hrát na píseček.
Alesko, toto všechno opravdu smaž, protože to aktorát hází bláto na toto fórum.
Pokiaľ má aretax v profile mailovú adresu, ktorá nie je jeho a patrí niekomu inému, tak je to pekná špinavosť zrelá na ban, schovávať sa za meno, identitu a mail zamestnávateľa a vykrikovať "spoza bučka"..http://www.ruudled.sk/8_kontakt.php
Hnus, velebnosti...si písal môjmu zamestnávateľovi výhražné e-maily, lebo si si myslel, že to som ja?
-
boxer
No hnus to je,ale když on sám majitel ho kryje a je mu jedno, že svoji mailovou adresu poskytuje takýmto chumajom a ještě vyhrožuje.
Žádné doklady mi překládat nemusíš resp. nebylo třeba vůbec reagovat, poněvadž můj dotaz, který (bezprostředně) navazoval na Boxerův příspěvek, se týkal výhradně a pouze osoby Aretaxe..Zdeny píše:Chemie. A není mi 60:-)Zdaleka....Pokud bys to potřeboval doložit, patřičné doklady ti rád předložím:-) A jinak nevím, co je ti vůbec po mě...sekal píše:Jen tak pro zajímavost by rád věděl, čeho je tento vskutku již dospělý (cca 60) pán inženýr...
Páni Boxer, Sekal, BVa - za koho sa schovávate vy? To predsa nie sú vaše skutočné mená, ani e-mailové adresy. Navrhujem Vám, predstavme sa navzájom. Sekal a BVa posudzujete niečo, o čom nič neviete. Boxer - ak to bude pokračovať, tak tie e-maily aj s odpoveďami zverejním, aby bolo všetkým jasné, o čo ide. Zatiaľ je to vnímané len z Tvojho pohľadu, ale Ty sám vieš, že pravda je niekde inde a mám o nej dôkazy. Nechcem ich však na tomto a ani inom fóre vyťahovať, naozaj to sem nepatrí.
Všetci na fórach sú anonymní a mňa chcete za to pranierovať? Naozaj, ako som Ti, BVa odpovedal na vedľajšom fóre, toto už nie sú fóra o hifi. Zaujímavé je, že Boxer niečo napíše, pritom ho pravdepodobne nikto nepozná, a beriete to ako "bernú" mincu. To, že si nerozumieme po stránke hifi neznamená, že sa takto musíme napádať aj po súkromnej stránke. Ja vás nepoznám a nikdy by som si nedovolil vás posudzovať a komentovať v súkromí.
P.S. Ďakujem za reklamu na našu firmu.
Všetci na fórach sú anonymní a mňa chcete za to pranierovať? Naozaj, ako som Ti, BVa odpovedal na vedľajšom fóre, toto už nie sú fóra o hifi. Zaujímavé je, že Boxer niečo napíše, pritom ho pravdepodobne nikto nepozná, a beriete to ako "bernú" mincu. To, že si nerozumieme po stránke hifi neznamená, že sa takto musíme napádať aj po súkromnej stránke. Ja vás nepoznám a nikdy by som si nedovolil vás posudzovať a komentovať v súkromí.
P.S. Ďakujem za reklamu na našu firmu.
Páni a Páni-toto špinavé prádlo si perte na inej pračke a nie tu .Dakujem.
-
boxer
Aretax
jako obvykle jsi nepochopil vůbec nic.
Když napíšeš mail mě, Sekalovi, BVa ( pokud nevíš kdo je BVa tak jsi opravdu trubka a leccos to o tobě vypovídá), tak ti odpoví zase jen já, Sekal BVa....
Jde o to, že z mailové adresy, na kterou bylo psáno tobě, odpovídal a vyhrožoval někdo jiný než ty. To je celé.
Myslíš, že to zvládneš pochopit?
A to tvý vyhrožování si strč kam chceš. Už se klepu.
Jimmy. neser se do toho tady. Je to vlákno k tomu udělané. Kapišto?
Když napíšeš mail mě, Sekalovi, BVa ( pokud nevíš kdo je BVa tak jsi opravdu trubka a leccos to o tobě vypovídá), tak ti odpoví zase jen já, Sekal BVa....
Jde o to, že z mailové adresy, na kterou bylo psáno tobě, odpovídal a vyhrožoval někdo jiný než ty. To je celé.
Tohle vlakno je nahodou MÓÓÓC dobre!
Dobre ke zjisteni, ze se lide na tomto, ale i ostatnich pribuznych forech deli na ty, ktere zajima muzika a HiFi a na ty, ktere zajimaji TI, ktere zajima muzika a HiFi. Do ktere kategorie chce kdo patrit, si muze nastesti kazdy svobodne rozhodnout sam.
Jinak tohle vlakno patri, jako nazorny priklad, spise do: Úroveň CS HiFi posluchačů a jejich lidská kvalita.
Jinak tohle vlakno patri, jako nazorny priklad, spise do: Úroveň CS HiFi posluchačů a jejich lidská kvalita.
Silou mocou aj tu chcete prudiť-aby aj tu začali lietať BANány-asi Vám chutia-teraz v tomto teple su najzrelšie.Alebo je to dozvuk tej burky zo slnka.Ešte chvílu a začnete si znova vulgárne nadávať -ked sa vytiahnu na svetlo sukromné spravy.Ináč vyťahovať verejne na forum sukromnu adresu-to sa ozaj nerobí.
Pokiaľ si dobre pamätám, vaše súkromné mailové adresy nikto nezverejňoval, nikto ich nepozná a tak vám na ne nikto nemôže písať - s výnimkou BVa do firmy. Ty si sa snažil zverejniť moju súkromnú adresu a teraz kopeš, lebo sa Ti to nepodarilo. Čiže ja vám na vaše adresy písať nemôžem, lebo ich neviem a ani nemám záujem si ich zisťovať - na rozdiel od Teba, ktorý si sa snažil zistiť moju. Prečo asi? Prečo si nemohol reagovať oficiálne na fóre tak, ako ja? Teraz kopeš, ohováraš a intriguješ, lebo Ti niečo nevyšlo. Nikto sa Ti nevyhrážal, iba si bol upozornený na možné následky Tvojich vyhrážok. To, že niekto chce dať niečo prešetriť polícii nie je vyhrážanie. Je to právo každého občana alebo spoločnosti. Ale už naozaj nemám čas riešiť tieto hlúposti.boxer píše:Aretax
Pokojne píš ďalej.
-
boxer
Jaká soukromá adresa?
Vždyť ji má (měl) v odkazu svý mailových stránek a je normálně na internetu, páč je to firemní a on se za ni schovává. Tobě taky nedochází oč jde? Je to fakt z toho tepla?
Vždyť ji má (měl) v odkazu svý mailových stránek a je normálně na internetu, páč je to firemní a on se za ni schovává. Tobě taky nedochází oč jde? Je to fakt z toho tepla?
Ktokoľvek mi napíše SS, odpoviem mu iba ja.