Na truc:-)

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
pozorovatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Na truc:-)

Příspěvek od pozorovatel »

Máš pravdu. Nevznikol ten problém tu, ale kto ho sem priniesol? Pozri si prvý príspevok tohoto vlákna. Aretaxa poznám osobne veľa rokov a on sám ma od príspevku sem odhováral, že to nemá zmysel. Asi sa nemýlil. Poznám aj celú korešpondenciu boxer - aretax. Ja ju zverejniť nemôžem, ale ak máš záujem poznať, ako to bolo, požiadaj aretaxa. Neviem, ako by som ja jednal v jeho situácii. Tie maily, čo mu boli adresované sú naozaj na "zlatú mrežu". Od koho - to vieš. Naozaj to rozčúlilo nielen mňa, ale aj ďalších hifistov. Môj prvý príspevok nie je len o aretaxovi, ale keďže na tomto vlákne je to vďaka niektorým o ňom, tak som ostatných nespomínal, to je naozaj záležitosť High End fóra. Udivuje ma to navážanie sa doňho hlavne tých ľudí, ktorí o probléme, ktorý rozoberajú nič nevedia, resp. vedia iba z jednej strany. Prečítaj si jeho príspevky (ja som tak urobil na obidvoch fórach) a žiadne urážky z jeho strany som nenašiel. Práve naopak. Že bol ironický? A Ty by si nebol po tých odpovediach? Nevšimol si si, že okrem vlákna Na truc skoro nikde na fóre nie sú príspevky? To naozaj všetkých zaujíma iba aretax? Ešte mu tú jeho slávu budem závidieť. Premenujte toto fórum na: Aretax proti všem!! (alebo: Všichni proti aretaxi?)
Je to celé smiešne. Divím sa, ža sa do toho zaplietol aj moderátor. Tak sa všetci bavte.

aretax
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od aretax »

Pozorovateľ, nehnevaj sa, ale nikoho nežiadam, aby ma obhajoval - ani Teba. Každý tu vie čítať a písať a má vlastný úsudok. Každý si z toho aj tak vyberie len to, čo chce.

sekal

Příspěvek od sekal »

Tak nevím pánové, ale buď je náš nový-dočasný přispěvatel Pozorovatel hermafrodit (viz http://pokec.azet.sk/vivienka9) anebo jde o další hlubokou konspiraci, podobně jako u Aretaxe..:D

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

pozorovatel píše:.... Divím sa, ža sa do toho zaplietol aj moderátor.....
Věř nebo nevěř, ale hádky na fóru mne nechávají chladným. Co mne ale nenechává chladným je to, že označuješ naše fórum slovy: Toto fórum sa už totiž nedá čítať. A přitom za to co se stalo a děje naše fórum nemůže.

Napíšeš to samé na HighEnd Fórum ?

Doporučuješ založit nové fórum. To by se historie nesmyslně opakovala, vždy se po čase najdou nějaké ty střety, osobní neshody, opačné názory. Jako moderátor se ale snažím, aby toto fórum bylo pro všechny, slyšící i neslyšící, techniky i netechniky, kupující i DIY.
Pro mne je směšné to, že se divíš mému zapojení – je vidět že jsi moderátora nikdy nedělal a pravděpodobně ani dělat nebudeš, protože moderátor může vždy za vše, ať zasáhne či nezasáhne. Ale jde-li o fórum zasáhnout musí a ty jsi jej (tím svým výrokem) vlastně pošpinil a to neprávem.
A jen tak mimochodem: Aretaxe se nezastávám, neobhajuji, myslím si že to nepotřebuje.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

jimmi píše:A čo tak verzia že majitel fy. ARETAX je naozaj ARETAX.
No já mám taky ten pocit, ale říct to nahlas nemohu, to bych řekl, že je Aretax lhář, když mluví o "šéfovi", a pro to nemám důkaz. Takže Aretaxovi věřím a proto to vidím tak, jak jsem napsal. Co z toho je pravda, je celkem jedno, ne? Kvalitativně prašť jak uhoď.
sekal píše:Tak nevím pánové, ale buď je náš nový-dočasný přispěvatel Pozorovatel hermafrodit (viz http://pokec.azet.sk/vivienka9) anebo jde o další hlubokou konspiraci, podobně jako u Aretaxe..:D
No tak to je další bomba.
Něco tady hodně smrdí, už podruhé, tentokrát u aretaxova "přítele a obhájce". Ani ten není patrně tím, kým se prezentuje.

Tady je to samý Jekyll a Hyde.

Odar

Příspěvek od Odar »

Vyhoda internetu je to, ze si clovek moze vytvorit nekonecne vela "identit". Pruser je to, ze ak dotycneho ludia poznaju (jeho styl prispievania), nepomoze mu ani nekonecne vela plus jedna identit :lol:

Takych, ako aretax vzdy bolo a este bude. Najlepsie je jemu podobnych ignorovat a svoj drahocenny cas a energiu venovat na zmysluplnensie aktivity *sunglases*

sekal

Příspěvek od sekal »

Odar píše:Vyhoda internetu je to, ze si clovek moze vytvorit nekonecne vela "identit". Pruser je to, ze ak dotycneho ludia poznaju (jeho styl prispievania), nepomoze mu ani nekonecne vela plus jedna identit :lol:
Čteš mi myšlenky Odare.. Zdá se, že se nám poměrně značně začíná rozmáhat nemoc, kterou jsem pracovně nazval Fed.-syndrom..:D

Odpovědět