Na truc:-)

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
boxer

Re: Na truc:-)

Příspěvek od boxer »

Tak ještě jednou tupče.

Pod svým nickem máš tuto mailovou adresu. aretax@mail.t-com.sk
Tedy se předpokládá, že je to tvoje adresa.Pokud ti na ni kdokoli pošle jakýkoliv mail, předpokládá a správně, že dotyčný mu odpoví a ne jako v tvém případě, odpoví úplně někdo jiný a navíc vyhrožuje, přitom si nevidí na špičku nosu, že jeho obchodní stránky zneužívá kdosi cosi.

Pokud si zadám do Googlu "Aretax" tak se objeví hned v druhém odkazu tatáž mailová adresa. Je tedy předpoklad, že se jedná o téhož člověka.

To je to samé, jako bych v dobré víře poslal panu majiteli mail, že si objednávám u něj světla, a odepsala taková nula jako ty a napsala, že nedostanu nic a že pokud budu dál psát na tuto adresu, že to dáš policii.

A vůbec, co se s tebou budu špinit. Ono na tebe dojde.

sekal

Příspěvek od sekal »

Prospero :
Mě zajímá HiFi a muzika pak zvláště.. Ovšem jako každý myslící člověk jsem také tvor zvídavý, a tak mě přirozeně zajímá ani ne tak identita, jako spíše kvalifikace člověka, jenž nás tady poměrně dosti nevybíravě poučuje o současném vývoji v oblasti fyziky a metalurgie..
Jistě sis povšiml, že identity a vzdělání skutečných odborníků, přispívajících na HiFi a konstr. fóra, jsou vesměs dobře známy.. Viz např. BVa, PMA, Kazzatel, Velký Bobo, Danhard, TomasT, Opamp, Hogy a další.. Takže bych tak nějak očekával, že nám své educatio - souběžně s lekcemi o vývoj. trendech - sdělí i p. Aretax...

Jinak máš ale pravdu v tom, že toto vlákno by mělo být spíše zařazeno do sekce Volná diskuze, popř. připojeno k Tebou navrhovanému threadu....

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

No to jsem si početl.
Abychom to shrnuli : Já být majitelem firmy Aretax, udělám toto:
1. okamžitě propustit osobu, která tady vystupuje pod jménem Aretax z důvodů viz dále,
2. opravdu podat trestní oznámení na policii za zneužití obchodního jména firmy a firemního mailu k soukromým účelům zaměstnance "aretax"
3. vymáhat škodu za zničení obchodního jména Aretax zaměstnancem "aretax"
4. vymáhat na "aretaxovi" veškeré náklady související s případným přejmenováním firmy.

Proč, to by měl člověk s průměrným IQ pochopit.
Tím by se to mělo uzavřít. Pokud to pro "aretaxe" dopadne lépe, měl by skákat radostí. V normální firmě by za to letěl na hodinu. Pokud naopak majitel si chce stěžovat na boxera, říká to něco i o tom majiteli. Vrána k vráně...
Howgh.

sekal

Příspěvek od sekal »

Noaid :
Opomíjíš možnost, že majitel fy. ARETAX může být s naším "metalurgem" nějak spřízněn. Ať již přímo - pokrevně anebo jinak.. Skoro bych na to i vsázel, vzhledem k dosavadním okolnostem...

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

A čo tak verzia že majitel fy. ARETAX je naozaj ARETAX.
aretax píše:Ktokoľvek mi napíše SS, odpoviem mu iba ja.

palinoch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palinoch »

noaid *2thumbsup*
1. to len tak prepustit osobu a niekoho zbavit živobytia za mail? Hmmm, zaujimave a ludske myslenie *2thumbsup*
2. za zneuzite, hmmm a aka to vnikla skoda spolocnosti? Aaaaaa pardon hifisti diskutuju a tak sa minochodom objavil mail. Nooo to vznikla sakra velka skoda. Inac pan boxer si pomylil SZ so sukromnym ci verejnym mailom. Je normalne, ze ked reagujem na niekoho pisem niekomu mail a nie SZ? To by trebalo vysvetlit :o
3. vymahat skodu za znicenie mena *2thumbsup* :lol: Ake znicenie. Ved zamestnavatel by mu mohol podakovat za propagaciu spolocnosti :D
4. a posledne ja teda neviem *thumbs down*
Asi mam nadpriemerne IQ *2thumbsup* Kde to spolocnost vedie so svojim kratkym myslenim, alebo som do problemu aretax nenahliadol hlbsie. Ak ano v tom pripade sa ospravedlnujem.

sekal

Příspěvek od sekal »

jimmi píše:A čo tak verzia že majitel fy. ARETAX je naozaj ARETAX.
Jenomže není, neboť dle jeho vlastních slov (viz citace dále) využívá pošt. účtu jiné osoby.
aretax píše:Aretax sa nesťažuje u zamestnávateľa, ale dotyčný poslal na adresu jeho zamestnávateľa výhražný e-mail v presvedčení, že to je aretax. Tento mail je uložený a kedykoľvek ho je možné dokladovať aj s adresou a časom odosielateľa.
Celý příspěvek zde http://highendforum.cz/viewtopic.php?f=38&t=1004#p16423 ..

pozorovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pozorovatel »

Vážení a vážené,
čítam toto fórum niekoľko rokov a až teraz som sa rozhodol zaregistrovať a to len preto, aby som tu uverejnil svoj jediný príspevok.
Toto fórum sa už totiž nedá čítať. O hifi tu nie je nič, iba zopár tzv. vševedov tu stále dookola tvrdí svoje skoro - pravdy. Nestačím sa diviť, čo všetko vedia o fyzike, vlastne podľa nich naprosto všetko. Neviem o tom, že by títo tzv. odborníci niečo vytvorili. Ale toto, čo tu predvádzate teraz, to naozaj nemá obdobu. To ten aretax je naozaj taká slávna osobnosť, že vás všetkých nezaujíma nič iné, len kto to je, kto je jeho šéf, odkiaľ píše - možno sj to, čo mal na večeru, či má pravidelnú stolicu a pod. Dal som si tú robotu a prečítal som si jeho príspevky, boxerove ako aj ďalších. Ako to povedal Pilát? Nenachádzam vinu na tomto človeku. Jeho príspevky mali hlavu a pätu a konštatuje v nich svoje skúsenosti a postrehy. Vzápätí ste ho však napadli - pán boxer, nehnevajte sa, ale z vašej strany to bolo veľmi nevyberané a ostaní sa pridali. Je pravdou, že aretax potom odpovedal dosť ironicky, ale nebol ani vulgárny, ani nikomu nenadával a ani som nezistil, že by sa niekomu vyhrážal. Dokonca by som povedal, že tie príspevky boli trefné a vtipné. V tomto príspevku ho všetci posudzujete podľa toho, čo napísal boxer. Aretax, váž si toho, si slávny!! Všetci ste tu väčšinou anonymní. Čo z toho, keď odpovedáte z nejakej mailovej adresy, o ktorej nikto nevie, komu patrí? Čo je vás vlastne všetkých potom, kto je aretax, kde robí, čo má spoločné s jeho šéfom a pod.? Keď to budete vedieť, vysvetlí vám to vaše hifi problémy? Bude vám lepšie hrať aparatúra? A čo keď aretax je žena? A čo keď aj boxer, zdeny a ďašlí ste ženy? Mení to niečo na zvuku vašich aparatúr? Páni, alebo dámy, spamätajte sa. Za vaše predvádzanie sa na tomto vlákne sa môžete všetci hanbiť. Ako si vlastne dovoľujete posudzovať jeden druhého, keď väčšinou o sebe neviete, nepoznáte sa, dokonca neviete ani to, či si píšete s mužom, alebo ženou.
Doporučujem vám, založiť si nové fórum. V Česku vychádza časopis Blesk - to fórum by s ním mohlo mať niečo spoločné. Hifi fórum nechajte hifistom, lebo zanikne. Toto je názor viacerých ľudí, s ktorými prichádzam do styku a ktorí ani nechcú byť členmi tohoto fóra, dokonca už ho ani nečítajú.
Toto je môj prvý a posledný príspevok. Na žiadne SZ ani maily neodpovedám. Spamätajte sa!!!

Slovo moderátora:

Drahý Pozorovateli,
Čtu tento tvůj příspěvek již poněkolikáté a nemohu se zbavit pocitu, že sice brečíš dobře, ale na špatném hrobě. Nemohu si pomoci, ale pravděpodobně jsi si zmýlil fórum (v nejlepším případě), nebo jsi svůj příspěvek sem napsal úmyslně, byť patřil na jiné fórum, což je horší.

Problém který tě tak rozhořčil vznikl zde : Hroty pod pristroje – vplyv na zvuk

Posléze bylo zásahem přeneseno sem: Severní Korea versus Jižní Korea

A vyvrcholilo tady: Varování a BAN

Takže na našem fóru jsou pouze dozvuky toho, co se dělo jinde. Takže naše fórum není viníkem, ale jen asylem pro zabanované.

Zde má každý právo na svůj názor a pokud budu moderátorem já, nebude za něj BAN. Každý má svoji odpovědnost za napsaná slova a ty jsou jeho vizitkou. Z tvého příspěvku mám pocit, že patříš (nebo chceš patřit) mezi slyšící a zákony fyziky ti nic neříkají. Máš na to právo a neupírám ti jej. Stejně tak máš právo na toto fórum nepsat, neupírám ti to, ale slušnost mi velí odpovědět na tvůj příspěvek.

Protože jsi se na fórum přihlásil právě kvůli tomu 1 příspěvku, mám pocit, že ve hře je ještě jedna varianta a to ta, že tvůj příspěvek byl napsán na objednávku (lepší varianta), nebo že potřebuješ někomu vlézt někam (horší varianta).

boxer

Příspěvek od boxer »

- :cry:

Donuts
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Donuts »

Aretaxi, ty ses k...t non plus ultra. Tak a mam s prispivanim na hifi fora zase na pul roku pokoj.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

Klucííí, nejlepší je studená Plznička. No ne?? Například já si dneska zajdu na jedno točený, páč mě to doma hraje na p..u a jsem z toho značně nervózní :lol: :lol:
Včera mě přestalo navíc je auto...v autě jsem já, Aretax, vzadu Boxer a Zdeny. Jedeme k Mirkovi na poslech.

http://www.youtube.com/watch?v=h71GAI2TeS0

klucíí..s...te na to *headbang*

sekal

Příspěvek od sekal »

Pozorovatel :
Když už ses po těch letech jen-čtení rozhodl i přispět, tak bys mohl vědět, že já nepotřebuji žádný mustr či nápovědu k tomu, abych si vytvořil na někoho názor.. To, že zde Boxer a BVa zveřejnili informaci o problému s Aret. mailem jen doplnilo mozaiku, a utvrdilo mě v přesvědčení, že to ten chlapec nebude mít patrně v hlavě úplně v pořádku..

A stran existence tohoto fóra neměj obav. To bude, i přes občasné polemiky, existovat v pohodě i nadále.. Když se zde někdo na něco zeptá resp. požádá o pomoc, tak ji také většinou dostane. Viz např. zde http://hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=6&t=9779 a další podobné thready.. A také si zde - na rozdíl od sousedního Highendfóra - vážíme špičkových odborníků, jako je např. BVa a neposíláme je arogantně do ...., jako na zmíněném fóru.. Úroveň jakéhokoli tech. fóra je totiž odvislá především na příspěvcích takovýchto erudovaných odborníků a nikoliv na vesměs planném tlachání různých Aretaxů, Anawaků, Mirečků, Peerů a dalších jim podobných osob...

boxer

Příspěvek od boxer »

Počkej Sekale, až tě Aretax přijde trosku poškádlit nožema. Má jich asi dost.

pozorovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pozorovatel »

Pre moderátora:
Nie som spisovateľ ani novinár, t.j. nepíšem na objednávky. Napísal som len reakciu na to, čo čítam na fóre. Ako si písal - každý tu má právo na vlastný názor, tak som ho napísal. Ale ako vidím, nie je to tak. Tu má zmysel písať iba to, v čom sa zhodne väčšina diskutujúcich. Nevidím dôvod Tvojho zásahu, ale O.K. To, čo som napísal, za tým si stojím, či sa to niekomu páči, alebo nie. Myslel som si, že to je hifi fórum a nie rádioamatérske fórum. Ak Ti moj príspevok nepasuje do vlákna, kľudne ho vymaž. O.i. ja som nepožadoval pre nikoho BAN - tak neviem, o čom si písal.

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Pro Pozorovatele: Zmýlil jsi si fórum - zde problém nevznikl, vznikl na jiném fóru. Opakuji, že v každé společnosti existuje právo asylu a to všem, které ve svém příspěvku jmenuješ bylo na tomto fóru poskytnuto. A to bez výjimky, bez toho zda dostali či nedostali jinde BAN.
....To, čo som napísal, za tým si stojím, či sa to niekomu páči, alebo nie.
Tak dokaž jaký jsi frajer,
přihlas se na to pro tebe správné fórum a svůj první a poslední příspěvek publikuj i tam, na naše fórum nepatří, zde problém nevznikl - chápeš ?

Na tomto fóru totiž nikdo Aretaxovi neublížil,
může klidně a svobodně publikovat své názory, stejně tak i ty, Zdeny, Boxer, Odar...... a kdokoliv jiný !

Odpovědět