Zahořovací a demagnetizační cd

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
PetrJ

Re: Zahořovací a demagnetizační cd

Příspěvek od PetrJ »

pasul píše:Kde to splaším?
High-end Audio Studio. Příp. jistě objedná každé poslechové studium, cena 590 kč.

Hmmm, tak se zdá, že když mám za zády Boxera, mají moje slova najednou větší váhu :D .

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Zajímá mě, co tam je. S podobnými blbinami si kdysi hrál Bohouš Sýkora, aby "pokryl poptávku" :lol:
Pavel Macura Audio

PetrJ

Příspěvek od PetrJ »

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

To jsou samozřejmě jen firemní žvasty, pomohl by rip.
Pavel Macura Audio

boxer

Příspěvek od boxer »

ALL

Děláte,jako bychom ze sebe nedělali blbce každou chvíli. Já klidně přiznám,že jsem "podlehl".
Mám kromě Isoteku i CD generator,Testovací CD od S&V i Purist Audio Design i Ego fólii.Fix mám v šuplíku jak modrej,tak zelenj i černej. :D

PMA

Kukaj do pošty a odepiš,zda OK.

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

boxer: díky, přišlo to, časovou i frekvenční analýzu jsem si udělal, vypálím a zkusím, nějaký názor mám, ale nebudu zatím ventilovat.
Obrázek
Pavel Macura Audio

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Ve frekvenčním spektru to vypadá takto:
Obrázek
Pavel Macura Audio

PetrJ

Příspěvek od PetrJ »

PMA

Nebylo by i stručné shrnutí slovem pro laiky prosím? Já z toho nic nevyčtu :oops: .

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

boxer píše:ALL

......Testovací CD od S&V .....
ale to už nie je woodoo. To Ti aspoň čiastočne pomôže odhaliť akustické neduhy miestnosti a samotného postavenia bední.
Ale to Ty vieš.
PetrJ píše:....Nic ve zlém Acone, ale rozumné je pro mě to, co má přínos pro kvalitu zvuku na mé sestavě. A o tom se můžu přesvědčit jen sám. ....
jasné, vôbec som sa nemal púšťať do podobných debát. Dozrieť musí každý sám, tak isto ako každý musí sám prísť na to ako kvalitne dokáže oblbnúť psychoakustika.
Nakoniec, PMA v krátkej dobe povie, čo je na tom disku. Myslím však, že nič nové. Ten disk nedokáže odstrániť ani statickú elektriku z plastového hrebeňa a nie magnetizmus hifireťazca. Načo aj. Záznam tvoria 1 a 0 a tie sú absolútne rovnaké, či ne nich položený magnet, alebo nie. Myslím, že na vysvetlenie sľubovanej demagnetizácie úplne postačí učebnica fyziky zo základnej školy 6. ročník. Ale aj ja si počkám na názor PMA u ktorého mám istotu, že je podložený vedomosťami o problematike hifi. Ja som predsa len pôvodne veterinár ;)

PetrJ

Příspěvek od PetrJ »

Acon

Jasně, souhlas. Každý máme své zkušenosti, a nemá smysl se o nich snažit někoho přesvědčovat. Tvou skepsi jsem si stejně vyložil jako přátelské plácnutí po zádech, ať nevyhazuju peníze za kraviny... Ale pozdě, už se stalo :D .
Taky jsem zvědav, co nám poví PMA. Je fajn, když je to podložené vědecky, o tom není pochyb. Ale i některé vyvrácené věci fungují...

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Acone, kde bereš tu jistotu, že máš ve všem pravdu? :(

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Tak po té posloupnosti šumů se superponovanými krátkými sinusovkami a frekvenčně i amplitudově rozmítaných sinusových tónů zní skutečně každá hudba jako balzám na uši ;)
Pavel Macura Audio

boxer

Příspěvek od boxer »

Olegu

Záznam tvoria 1 a 0 a tie sú absolútne rovnaké, či ne nich položený magnet, alebo nie
Všeobecně,pokud vytrhnu tu tvoji větu,kdyby to bylo tak jednoduché,to by bylo hej.

PMA

No sláva,alespoň něco. *bravo*
Ale já tu příšernost neposlouchám,páč si nedemagnetizuji uši,ale po tom tracku mě to fakt přijde "tišší mezi notami".

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

Upřímně řečeno, nemyslím si, že by to cokoliv dělalo. Takových hrátek na stole při testování zařízení si děláme mraky. Nicméně, pokud to pro někoho funguje, nic proti ničemu.
Pavel Macura Audio

boxer

Příspěvek od boxer »

Hmm,tak zas vím prd,zda jsem či nejsem šálen (nebo šílen? :shock:).

Odpovědět