Sám jsem si vybral cd od firmy Isotek: Full System Enhancer. A to jednak proto, že šlo objednat u nás (High-end Audio Studio, 590 kč), a taky proto, že obsahuje vše v jednom. Kromě demagnetizace a zahoření má provádět ještě omlazení systému, ale už jsem nikde nenašel, co to vlastně má být...

Konečně jsem měl už dostatečně rozehrané oba síťové kabely (kolem 40 hodin), takže jsem v již luxusním rozlišení mohl otestovat přínos disku. Poslouchal jsem symfonii B. Martinů, po první větě jsem tam hodil cd od Isoteku a pustil 3. skladbu (trvá jen 5 minut, má sloužit "k rychlému vzpružení systému", zkrácený proces demagnetizace má odstranit pouze neduhy systému nachytané v posledních dvou dnech). Ze sluchátek se ozval prve šum, potom zvuky, jako bych měl puštěné Kraftwerk... Pak jsem poslouchal dál. Zvuk jsem ohodnotil jako jednoznačně preciznější, i když rozdíl byl poměrně malý. Bylo to, jako kdyby ještě více utichl hluk z venku (nejlepší poslech je vždy kolem půlnoci) nebo sousedi pod námi konečně vypnuli vyřvávající televizi.
Vzhledem k ceně to stálo za to. Můj zesilovač stejně potřebuje zhruba tři hodinky, aby podával optimální výkon, takže pro rozehrání teď budu používat jak sacd disky, tak i disk od Isoteku. Pokud se zvuk ještě více zaostří po kompletní demagnetizaci, tím lépe. Takže bych to zhodnotil asi tak, že pokud má někdo již dotaženou sestavu, je takové cd tou správnou třešinkou na dortu.
Roy Gregory, Editor Hi-Fi+
Burn-in and conditioning CDs for Hi-Fi systems are not exactly news. But Iso-Tek have taken note of all the various offerings and evolved perhaps the most sensible and complete version available. Simple, sensible and supremely cost effective, what more could you require?