Tak zase po delší době kluci
Právě vychází nové album old-school death metalové legendě Benediction - Killing Music. Zvukově poměrně solidní nahrávka (škoda těch méně výrazných kytar), doporučuji poslechnout.
Nějaké další tipy na poslech:
Kataklysm - Serenity in Fire a novinka Prevail - klasický kanadský moderní death metal tak, jak ho mám rád. Jejich nejlepší alba.
Double Dragon - Devastator - velmi zajímavý rychlý melodický death říznutý čistými vokály, hodně ma kluci zaujali. Na debutové album vynikající (předchozí EP nepočítám

).
Sworn Amongst - And So It Begins - rovněž nováčci v oboru, melodický death metal, výborné album.
Debauchery - Continue To Kill - brutal death jak vyšitý. Dělají i super covery na staré popové pecky

Asi jejich nejlepší album, i zvukově velmi povedené.
Fleshless - Hate is Born - znáte? Český death metal, párkrát jsem je už slyšel na živo a nehrají vůbec špatně. Zvukově povedené album, škoda těch (pro mě) hrozných rytmičáků.
Příště bude pokračování
Svou metalovou hymnu mám asi jasnou - Kataklysm - Serenity in Fire ze stejnojmenného alba. Jedna z písní, která mě přesvědčila, že tohle je muzika, kterou chci poslouchat.