Datový kabel a jeho vliv na stream

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
New shukey
Kontaktovat uživatele:

Re: Datový kabel a jeho vliv na stream

Příspěvek od New shukey »

Já kdysi používal 15m usb kabel,značku si bohužel nevzpomenu,ale byl s nějakým zesilovačem nebo něco takového,cena cca 500czk a fungoval mezi pc a dac perfektně
Bylo to něco takového

http://www.google.com/aclk?sa=l&ai=DChc ... EAE&adurl=

koudy42
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudy42 »

Ten kabel ma jen 10m Maro, kde je zbyvajicich 5m? :x

New shukey
Kontaktovat uživatele:

Škoda,že neumíš pořádně číst a už vůbec nechápeš psaný text.Ale to vše odpovídá tvému stylu chápání,bohužel trochu dementnímu.Přiložený odkaz je pouze příklad,což jsem i napsal,jenže bohužel nejsi schopen pochopit psaný text.Nemám ti to za zlé,asi za to nemůžeš a nejsi schopen své postižení nijak ovlivnit,ale příspěvek byl určen někomu jinému a ten to snad pochopil.Pro tebe to nebylo směrováno,jenže tvá obscese reagovat dementně na vše,co se tě netýká,je silnější a asi vlastně nejsi schopen to nijak ovlivnit

New shukey
Kontaktovat uživatele:

Koudy
Zde posílám další odkaz(jeden už jsem ti posílal v jiném vlákně),který je další definicí tvého chování zde i na HEF

https://www.google.com/url?q=https://cs ... iDyaB4LoS4

Všem ostatním se omlouvám za OT

LUK

Příspěvek od LUK »

Tohle jsi dost přehnal milej zlatej.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

New shukey
Stálo to za to, si tu dělat registraci jen proto abys tu každého školil a urážel?

DJRix
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DJRix »

Stálo to za to, si tu dělat registraci jen proto abys tu každého školil a urážel?
Možná tak stejně, jako to stálo za to koudymu42 za to na HEF.

New shukey
Kontaktovat uživatele:

DJRix
Trefil jsi to přesně *2thumbsup*

Jarda69
Koho školím prosím tě?Odpověděl jsem přímo na dotaz v tomto vlákně,věcně a konkrétně a reakce Koudyho *fnuk* Jako vždy,nic konkrétního k tématu,jen trolling

LUK
Jj,asi máš pravdu,ale v tomto případě mě to vůbec nemrzí

audafreak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od audafreak »

New shukey píše:
15 zář 2022 15:16
Já kdysi používal 15m usb kabel,značku si bohužel nevzpomenu,ale byl s nějakým zesilovačem nebo něco takového,cena cca 500czk a fungoval mezi pc a dac perfektně
Bylo to něco takového

Díky za nápad, repeatery mne nenapadly, a to jsem kdysi používal jeden na hdmi (celkem 15m).
Zkusím tohle https://www.alza.cz/premiumcord-usb-2-0 ... 236092&o=2

New shukey
Kontaktovat uživatele:

Jsem rád,že se informace dostala kam měla a i přes nevoli určitých členů pomohla a byla pochopena *thumbs up*

mrba
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od mrba »

audafreak píše:
16 zář 2022 11:23
...
Zkusím tohle https://www.alza.cz/premiumcord-usb-2-0 ... 236092&o=2
Dobrý výber, ja už som s ním 5 rokov spokojný.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Odpověděl jsem přímo na dotaz v tomto vlákně,věcně a konkrétně...
New shukey píše:
15 zář 2022 23:41
Škoda,že neumíš pořádně číst a už vůbec nechápeš psaný text.Ale to vše odpovídá tvému stylu chápání,bohužel trochu dementnímu.Přiložený odkaz je pouze příklad,což jsem i napsal,jenže bohužel nejsi schopen pochopit psaný text.Nemám ti to za zlé,asi za to nemůžeš a nejsi schopen své postižení nijak ovlivnit,ale příspěvek byl určen někomu jinému a ten to snad pochopil.Pro tebe to nebylo směrováno,jenže tvá obscese reagovat dementně na vše,co se tě netýká,je silnější a asi vlastně nejsi schopen to nijak ovlivnit
Ale jak to čtu, tak už možná začínám chápat. Hádáte se spolu na jiném foru, tak jsi sem za ním běžel, aby ses s ním mohl hádat i tady. To pak jo.
Naposledy upravil(a) Jarda69 dne 16 zář 2022 12:36, celkem upraveno 1 x.

New shukey
Kontaktovat uživatele:

Ano,odpověděl jsem na dotaz,když si dotaz přečteš,tak se dočteš i odpovědi,ale pro jistotu odpověď na dotaz zde(dotaz je v příspěvku před touto odpovědí *sunglases*
New shukey píše:
15 zář 2022 15:16
Bylo to něco takového

New shukey
Kontaktovat uživatele:

audafreak píše:
15 zář 2022 14:36
To je samozřejmě otázka použití. Na běžné USB2 a zvláště USB3 je třeba co nejkratší, dle normy je max 5m u USB2 a to musí být dobrý kabel. Na to USB1 deklarují právě i možnost delšího, já měl 5 m prodlužku a v ní originál 1,5m a komunikace zcela bez problémů. Včera jsem zkusil 10m kabel z Alzy, těch 5+1.5 m bylo trochu málo, a myslel jsem, že lepší to bude v jednom kuse bez mezikonektorů, a to už nefungovalo vůbec. Asi moc tenké vodiče. Při těch délkách je průřez a dobré stínění důležité.
Docela bych tedy uvítal tip na ozkoušený dobrý delší USB2 kabel (jako k tiskárně či DAC) či USB prodlužku.

Ono na USB kabelech záleží, pro data do 1m tolik ne, ale třeba u telefonu docela hodně. Mám na ně měřák a divili by jste, jak se liší v odporu, což se projeví v rychlosti nabíjení. Mezi nejhorší patřily ty krátké dodané k telefonu Samsung, zato levná Čína z Aliexpresu i v délce 2m byla lepší. Ani tloušťka kabelu není vždy vodítko, mám docela tlustý, ale s velkým odporem, tloušťka je dána tloušťkou bužírky. I tady hraje marketing roli. Asi je plast z evropských petek levnější než měď.
Pro jistotu i dotaz pro méně chápavé a převraceče skutečností

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

Data s nabíjením zcela vůbec nesouvisí... jseš tady 3 dny i s cestou a všechny kádruješ?

Odpovědět