Hádky ohledně kabelů

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Zamčeno
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Sroll Purity

Příspěvek od kychtax »

Kulich, *thumbs up*
jj. Ten kabel je vyborny..slysel jsem v cca 5 sestavach. *palec*

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

skypi píše:
06 úno 2019 15:01
OK. A měření převodníku a zesilovače Šroll k dispozici máš ? Měření Vividů B1 se dohledat dá (nevím tedy s jakou verzí výhybky).
Mereni nemam, ale mam kompletni aparaturu Sroll.

😉👍

Uzivam si to moc. Nepotrebuji mereni a srovnavat ho s konkurenci na internetu.

Prisel jsem, poslechl jsem, zavolal LS, prijel, postavil u me doma, ja poslouchal a pak se rozhodl koupit/nekoupit.

Pokud budes chtit - LS ti to i promeri na miste. Pokud budes chtit.

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Antony píše:
06 úno 2019 16:55
Vlastně máš bohaté zkušenosti s Žigulem, ale neseděl jsi ani v Hondě Civic současné generace. Což by nevadilo, akorát máš obsedantní potřebu radit všem současným řidičům.
Nejdebilnější přirovnání za celou dobu, kor když oslovený pán vyrábí už léta takovou Octavii RS TSI mezi zesilovači. Prostě za ty prachy v reálném světě jedna z nejlepších a nejvyváženějších nabídek na trhu.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Neni to spatne prirovnani. Naopak, zajimave doplneni o souvislost s tehdejsimi a dnesnimi aparaty.. P.Bunta se testum kabelu nevenuje jiz cca 40let. Kdyz tak cinil, tak asi na tehdejsich aparatech.. v dnesni dobe jsou ale jiz dal. Ja to z Antonyho postu pochopil..

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

kychtax
Přesně tak jsem to myslel.
Červenej trojplošník zase uletěl mimo..

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

P.Bunta se testum kabelu nevenuje jiz cca 40let. Kdyz tak cinil, tak asi na tehdejsich aparatech.. v dnesni dobe jsou ale jiz dal. Ja to z Antonyho postu pochopil..
Pochopil si blbo.. Káble odvtedy netestujem sluchom (pretože je to zbytočné.. skúste si ten ABX namiesto rečí..) ale ich používam. A pretože viem,(na základe meraní )čo je skutočne dôležité tak nemusím tápať a vyberiem optimum (cena /vlastnosti) na dané použitie na základe ich parametrov.

Antony
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Antony »

Jojo, my víme. Žigulík byl fajn. Na Ukrajině v seljach je to univerzální stroj na všechno dodnes. Taky nemusejí tápat a mají optimum.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Nepocujete rozdil vy. Ostatni ano. Na vas asi neresitelne k pochopeni, co...;-)

tinariwen
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od tinariwen »

BVa,

keby ste sa stretli s Georgom Cardasom,dali by ste ho svojimi argumentami o (ne)vplyve použitej kabelaži na zvuk + podložkách pod kable "dole" ?
Myslite si že by sa pousmial a povedal -"ja viem pane mate vo všetkom pravdu,ale biznis je biznis.

https://www.bing.com/videos/search?q=ge ... ORM=VRDGAR

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Antony, kychtax, tinariwen... a ďaľší..
Nepocujete rozdil vy. Ostatni ano.
Ja nemám problém priznať že "niečo" 100dB pod signálom nepočujem. A pre tých ostatných, čo "počujú" zopakujem:
skúste si ten ABX namiesto rečí..
Bohorovných, povýšeneckých a mylných..Rozdiely tam sú a sú ďaleko väčšie, ako tie, čo tvrdíte že počujete..A uvidíte že máte doma škodovku v karosérii ferari, to isté platí aj o schopnostiach (nielen) vášho sluchu. Alebo kľudne žite ďalej v ilúzii, aký ste dokonalí..
A také "čardášové" reči som čítal asi 20x, žiadny fakt , jediná pravda je to "biznis je biznis."

Jiri
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jiri »

RedBaron píše:
06 úno 2019 22:24
Nejdebilnější přirovnání za celou dobu, kor když oslovený pán vyrábí už léta takovou Octavii RS TSI mezi zesilovači. Prostě za ty prachy v reálném světě jedna z nejlepších a nejvyváženějších nabídek na trhu.
RedBaron
Tak potom nechápu proč ses nechal "nachytat" a koupil zesilovač SP Audio i s kabeláží když si mohl mít "jednu z nejlepších a nejvyváženejších nabídek na trhu" - zesilovač BVaudio *headbang* :lol:

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

SPaudio ma cervenu LEDku a BVaudio myslim standardne modru

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

zelenú..

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Aha, pardon. Zmylil som si to s modrym displejom na preampe...

RedBaron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od RedBaron »

Chtěl jsem výkonnější železo, které s přehledem rozehraje úplně všechny bedny které bych mohl eventuálně domů přivézt a bude to mít robustnost a kvalitu, která mě přežije, eventuálně ji zdědí synové. Dostal jsem co jsem chtěl, s vynikajícím zvukem, funkcí a podporou p. Stranky. Vím že se prodává i Lambo a Rolls, a spousta exotiky která za ty prachy nestojí, ale mě ta BMW M5 už bude stačit ;-)

Není to na žádný sváteční poslech, hraje to minimálně 300 dnů v roce naprosto vše - telku, filmy, běžný kulisní, tichý noční i zcela soustředěný poslech, dle nálady.

Zamčeno