jj. Ten kabel je vyborny..slysel jsem v cca 5 sestavach.
Hádky ohledně kabelů
Re: Sroll Purity
Kulich,
- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Mereni nemam, ale mam kompletni aparaturu Sroll.
Uzivam si to moc. Nepotrebuji mereni a srovnavat ho s konkurenci na internetu.
Prisel jsem, poslechl jsem, zavolal LS, prijel, postavil u me doma, ja poslouchal a pak se rozhodl koupit/nekoupit.
Pokud budes chtit - LS ti to i promeri na miste. Pokud budes chtit.
Nejdebilnější přirovnání za celou dobu, kor když oslovený pán vyrábí už léta takovou Octavii RS TSI mezi zesilovači. Prostě za ty prachy v reálném světě jedna z nejlepších a nejvyváženějších nabídek na trhu.
Neni to spatne prirovnani. Naopak, zajimave doplneni o souvislost s tehdejsimi a dnesnimi aparaty.. P.Bunta se testum kabelu nevenuje jiz cca 40let. Kdyz tak cinil, tak asi na tehdejsich aparatech.. v dnesni dobe jsou ale jiz dal. Ja to z Antonyho postu pochopil..
kychtax
Přesně tak jsem to myslel.
Červenej trojplošník zase uletěl mimo..
Přesně tak jsem to myslel.
Červenej trojplošník zase uletěl mimo..
Pochopil si blbo.. Káble odvtedy netestujem sluchom (pretože je to zbytočné.. skúste si ten ABX namiesto rečí..) ale ich používam. A pretože viem,(na základe meraní )čo je skutočne dôležité tak nemusím tápať a vyberiem optimum (cena /vlastnosti) na dané použitie na základe ich parametrov.P.Bunta se testum kabelu nevenuje jiz cca 40let. Kdyz tak cinil, tak asi na tehdejsich aparatech.. v dnesni dobe jsou ale jiz dal. Ja to z Antonyho postu pochopil..
Jojo, my víme. Žigulík byl fajn. Na Ukrajině v seljach je to univerzální stroj na všechno dodnes. Taky nemusejí tápat a mají optimum.
Nepocujete rozdil vy. Ostatni ano. Na vas asi neresitelne k pochopeni, co...
BVa,
keby ste sa stretli s Georgom Cardasom,dali by ste ho svojimi argumentami o (ne)vplyve použitej kabelaži na zvuk + podložkách pod kable "dole" ?
Myslite si že by sa pousmial a povedal -"ja viem pane mate vo všetkom pravdu,ale biznis je biznis.
https://www.bing.com/videos/search?q=ge ... ORM=VRDGAR
keby ste sa stretli s Georgom Cardasom,dali by ste ho svojimi argumentami o (ne)vplyve použitej kabelaži na zvuk + podložkách pod kable "dole" ?
Myslite si že by sa pousmial a povedal -"ja viem pane mate vo všetkom pravdu,ale biznis je biznis.
https://www.bing.com/videos/search?q=ge ... ORM=VRDGAR
Antony, kychtax, tinariwen... a ďaľší..
A také "čardášové" reči som čítal asi 20x, žiadny fakt , jediná pravda je to "biznis je biznis."
Ja nemám problém priznať že "niečo" 100dB pod signálom nepočujem. A pre tých ostatných, čo "počujú" zopakujem:Nepocujete rozdil vy. Ostatni ano.
Bohorovných, povýšeneckých a mylných..Rozdiely tam sú a sú ďaleko väčšie, ako tie, čo tvrdíte že počujete..A uvidíte že máte doma škodovku v karosérii ferari, to isté platí aj o schopnostiach (nielen) vášho sluchu. Alebo kľudne žite ďalej v ilúzii, aký ste dokonalí..skúste si ten ABX namiesto rečí..
A také "čardášové" reči som čítal asi 20x, žiadny fakt , jediná pravda je to "biznis je biznis."
RedBaron
Tak potom nechápu proč ses nechal "nachytat" a koupil zesilovač SP Audio i s kabeláží když si mohl mít "jednu z nejlepších a nejvyváženejších nabídek na trhu" - zesilovač BVaudio
SPaudio ma cervenu LEDku a BVaudio myslim standardne modru
zelenú..
Aha, pardon. Zmylil som si to s modrym displejom na preampe...
Chtěl jsem výkonnější železo, které s přehledem rozehraje úplně všechny bedny které bych mohl eventuálně domů přivézt a bude to mít robustnost a kvalitu, která mě přežije, eventuálně ji zdědí synové. Dostal jsem co jsem chtěl, s vynikajícím zvukem, funkcí a podporou p. Stranky. Vím že se prodává i Lambo a Rolls, a spousta exotiky která za ty prachy nestojí, ale mě ta BMW M5 už bude stačit 
Není to na žádný sváteční poslech, hraje to minimálně 300 dnů v roce naprosto vše - telku, filmy, běžný kulisní, tichý noční i zcela soustředěný poslech, dle nálady.
Není to na žádný sváteční poslech, hraje to minimálně 300 dnů v roce naprosto vše - telku, filmy, běžný kulisní, tichý noční i zcela soustředěný poslech, dle nálady.