high-end síťové kabely
Re: high-end síťové kabely
Renown,ano chci to vyzkoušet. Pokud by byla možnost,velice rád bych vyzkoušel a srovnal na jiném železe. 
ok, přijeď
klucíí, jak to dopadlo?? Přijel? přijel? 
Lubin, zatím jsem u Renowna nebyl. Přece jenom je to 120km a v tomhle počasí je to sebevražda. Ale neboj jsme domluveni a jakmile to proběhne vložím hned informaci na toto fórum. 
OK kluci...fandím Vám..tak potom napište... 
U Renowna to hraje moc dobře. To musím napsat. Ono se to sice podle podpisu dost často mění, ale co já tam byl, tak to bylo velmi dobré. Návštěva stojí opravdu za to. 
Tak pánové hifisti,byl jsem na návštěvě u Lubora (Renown). Hned ze začátku musím říci ,že Lubor je výborný chlap a návštěva u něho stála za to. Hned jsem se tam cítil jako doma. Dovezl jsem na zkoušku můj stíněný síťový kabel a moje dělané reproduktorové kabely. Podotýkám ,že jsme nedělali slepý test. První byl připojen kabel hellboy.Připojovalo se jenom do CD přehravače. Hrálo to a nic nenasvědčovalo tomu že by to mohlo hrát jinak. Potom byl zapojen můj stíněný kabel s upozorněním že mám obráceně zapojené stínění. A tady se veřejně před všemi přiznávám že jako nevěřící už věřím
, rozdíl ve zvuku byl slyšitelný. Naskočilo výce detajlů a scéna se více rozprostřela. Potom přišel na řadu kabel jako lodní lano. O proti mému kabelu už až tak výrazná změna nebyla,ale přece jenom se to ještě více vyčistilo. Velkou část změn přikládám taky faktu že Lubor měl místnost zatlumenou, jehlany a závěsy, což já doma zatím z důvodu mála místa nemám. Pak jsme zkoušeli repro kabely a tam jsem byl překvapen a musím říci že i Lubor jak můj doma vyrobený kabel přehrál Audio Quest V6 a Luborův reprokabel,bohužel si nemohu vzpomenout jak se jeho kabel jmenoval. Jinak to Luborovi moc dobře hraje.
Při odchodu jem ještě dostal dárek,což mě vyrazilo dech. Prostě Lubor je super chlap. Bylo to super. 
to Pasul :
ano, mění se to velmi rychle
Jinak díky, jsem rád, že se Ti to líbilo.
to Daliborr :
Dalibor přišel jako Červená Karkulka s košíčkem ve kterém měl své kabely, ale také litr calvadosu a jiné pochutiny.
Ten můj reprokabel co Dalibor zmiňuje byl Tara Labs Prism Klara. Jeho dělaný kabel byl opravdu výrazně lepší. A musím říci, že i kvalita provedení byla na velmi vysoké úrovni.
Síťový kabel "jako lodní lano" byl Yarbo SP-8000 s konektory Rich Bay
ano, mění se to velmi rychle
Jinak díky, jsem rád, že se Ti to líbilo.
to Daliborr :
Ten můj reprokabel co Dalibor zmiňuje byl Tara Labs Prism Klara. Jeho dělaný kabel byl opravdu výrazně lepší. A musím říci, že i kvalita provedení byla na velmi vysoké úrovni.
Síťový kabel "jako lodní lano" byl Yarbo SP-8000 s konektory Rich Bay
a vovovovo tom toto je.....

- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Renown,Dallibor.Neměl by někdo chut přijet ke mně s těmi repro kabely?Mám na porovnání Kimber KS3035.Nocování a pizza zdarma. 
"Mám na porovnání Kimber KS3035"
Kabel máš super, ale pořádné bedny ještě ne, tak na ně se zkoušením kabeláže doporučuju počkat.
Kabel máš super, ale pořádné bedny ještě ne, tak na ně se zkoušením kabeláže doporučuju počkat.
Noble Audio - výroba a prodej
Chudák Zappa, ale to schytal...NA píše:Kabel máš super, ale pořádné bedny ještě ne
p.s.
ale čoskoro to bude úplne inak
zkouseli jste i obraceny postup ? dat nejdriv nejdrazsi kabel a nakonec nejlevnejsi ?
u poslechu hudby dochazi k "zahorovani mozku" dany zvuk si pamatuje a taky ocekava. je to dost patrne u poslechu jinych beden, kdyz si to pamatuje jinak nez to na nich hraje. po par poslesich se to zahori a pak to zas hraje blbe na jinych bednach
odpovidaji tomu pak u reakce na vystavach, kdy treba dany aparat hraje vic vyrovnaneji nez co je doma, ale ten doma zapamatovany zvuk dane skladby se presto zda lepsi.
docela se divim, ze jeste nekdo nevytahl strategii menit nase zasuvky za americke, ktere maji podle odhadu tak 3x vetsi stycnou kontaktni plochu. osobne jsem si nakoupil trojlinku CYSY 3x2.5 a nahradil ji pc kabely s pidi prurezy. 3x2,5 vede od jistice do zasuvky, takze k zadnemu omezeni proudu na dany prurez nedojde. Dimenzovane je to stejne na x krat vetsi zatez. Na obdobnem kabelu mam i 8 kW saunu
co mi ale casto pomohlo je preruseni uzemneni, zmizel napriklad jemny brum, ale zalezi jak je udelana zasuvka, kvalita zemneni. pokud je starsi elektrina tahana jen po dvojlince a je spojeny stredni vodic s uzemnenim, tak to pak vetsinou dela pekny bordel a nastupuji filtriky.
jinak pri uziji drog, kafe alkohol se taky meni sluchove vjemy
u poslechu hudby dochazi k "zahorovani mozku" dany zvuk si pamatuje a taky ocekava. je to dost patrne u poslechu jinych beden, kdyz si to pamatuje jinak nez to na nich hraje. po par poslesich se to zahori a pak to zas hraje blbe na jinych bednach
docela se divim, ze jeste nekdo nevytahl strategii menit nase zasuvky za americke, ktere maji podle odhadu tak 3x vetsi stycnou kontaktni plochu. osobne jsem si nakoupil trojlinku CYSY 3x2.5 a nahradil ji pc kabely s pidi prurezy. 3x2,5 vede od jistice do zasuvky, takze k zadnemu omezeni proudu na dany prurez nedojde. Dimenzovane je to stejne na x krat vetsi zatez. Na obdobnem kabelu mam i 8 kW saunu
jinak pri uziji drog, kafe alkohol se taky meni sluchove vjemy
haha po alkohole hraju aj mp3 audiofilne 
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
NA.Nevím jak dobré bedny musíš mít pro posouzení kabelů,ale dnes jsme jasně poznali rozdíl mezi tkaničkou od bot a highendovým kabelem.Ale rozumím a musím souhlasit,počkáme s tím tedy.