To je mi srdečně jedno. Pro mě je důležité, že efekt byl jak naměřitelný, tak vysvětlitelný. A konkrétní osobu, včetně dalšího měření, jsem uvedl (i to se dá dohledat). Takže tyhle výkřiky jsou mi tak ......
Vám nepotřebuju nic dokazovat, je mi to šumafuk.
high-end síťové kabely
Re: high-end síťové kabely
tohle forum proste neni o nicem jinym nez o prazdnych plcich ... bohuzel
bh69
nač ta skepse ??
tohle fórum je zdrojem spousty možností, jak "posunout" zvuk své sestavy za rozumnou cenu.
vrať se např.v tomto vlákně k :
etudiant v 20 lis 2010, 23:47
nebo se skontaktuj se mnou. pošlu ti proti plné záloze klidně 3 různé napájecí kabely na vyzkoušení.
z grafů stejně žádnou změnu zvuku své sestavy nezjistíš.

nač ta skepse ??
tohle fórum je zdrojem spousty možností, jak "posunout" zvuk své sestavy za rozumnou cenu.
vrať se např.v tomto vlákně k :
etudiant v 20 lis 2010, 23:47
nebo se skontaktuj se mnou. pošlu ti proti plné záloze klidně 3 různé napájecí kabely na vyzkoušení.
z grafů stejně žádnou změnu zvuku své sestavy nezjistíš.
Mne slo o to, ze jsou to bud plky lidi co nic nevi a nebo prehlizive ironicke komentare odborniku, kteri ale v podstate nikdy sami nic kloudnyho nenapisou, a nebo ruzne boje obchodnich zajmu ... A tohle se tady toci porad dokola v nesmyslnych diskuzich, ktere skonci ve vzajemnem napadani. Objektivni, technicky a logicky zduvodnene prispevky jsou velkou vzacnosti. Pritom zrovna tohle tema je navysost technicke a exaktni, tady nemaji nejaky pocity a dojmy co delat. Tohle vlakno uz je docela dlouhy a neni zdaleka prvni na tohle tema - a co se tady kdo muze dozvedet ? V podstate nic. Kdyz nevim a nebo neco nechci rict, tak radsi mlcim ..
Bylo toho řečeno víc než dost, konkrétně na téma Genie kabel, kde byl způsob, jak funguje, zcela jasně popsaný. Daleko otevřeněji, než v marketingových příručkách výrobců. Pokud někdo o problematice alespoň trochu něco ví, tak dostal zcela jasnou odpověď. Pokud ne, tak další polopatický rozbor ničemu stejně nepomůže.
Mimochodem, můžeš mi ukázat obor, ve kterém by se všechny poznatky automaticky a zcela přesně okamžitě sypaly ven na veřejné fórum?? To je absurdní nápad, a nikdo se nepozastavuje nad tím, že to tak není.
Mimochodem, můžeš mi ukázat obor, ve kterém by se všechny poznatky automaticky a zcela přesně okamžitě sypaly ven na veřejné fórum?? To je absurdní nápad, a nikdo se nepozastavuje nad tím, že to tak není.
Pavel Macura Audio
Jedná se o to kdo je plkač.
Pokud chci někam dál postoupit, tak něčemu proboha věřit alespoň trochu musím.
Nebo si snad budu chtít změřit sám rychlost světla, neboť nevěřím učencům a jelikož
jsem si to sám neprověřil a v době mých studií to neviselo na vebu, tak je to jen plk.
A navíc, komu chcete uvěřit, když nevěříte PMA?
Hellboyovi?
Neříkám, že je nutno věřit slepě všemu co slyšíte, nebo čtete, ale některé skutečnosti
je nutno vzít jako základ na kterém se bude stavět.
Nebo si snad budu chtít změřit sám rychlost světla, neboť nevěřím učencům a jelikož
jsem si to sám neprověřil a v době mých studií to neviselo na vebu, tak je to jen plk.
Hellboyovi?
Neříkám, že je nutno věřit slepě všemu co slyšíte, nebo čtete, ale některé skutečnosti
Věřte svým vlastním uším, ostatní není podstatné...v tomto oboru 
Přesně takRamones píše:Věřte svým vlastním uším, ostatní není podstatné...v tomto oboru
Zkusím a uslyším. Líbí - beru, nelíbí - neberu.
přiznám se, že takovou obchodní taktiku nechápu: měřili jsme, je to jednoznačné (lepší), ale nikomu to neukážu!
leda že byste čekali na patent.
p.s.: a dělat z nás blbce, kteří by nedokázali pochopit dobrý výklad o provedeném měření? s tím děte do háje!
leda že byste čekali na patent.
p.s.: a dělat z nás blbce, kteří by nedokázali pochopit dobrý výklad o provedeném měření? s tím děte do háje!
dadaft píše:přiznám se, že takovou obchodní taktiku nechápu: měřili jsme, je to jednoznačné (lepší), ale nikomu to neukážu!
PMA píše:Výsledky mohu ukázat tomu, kdo mě navštíví.
Já když prodávám dřevo a lidi se mě ptaj odkud je, tak jim zašeptám do ucha (aby to neslyšela konkurence) z LESA!!!

-
boxer
Myslím si,že změřit si může kdo chce co chce a dát na web taky co uzná za vhodný.
Potud OK.
Ale pokud to měření (výsledek) použiju v diskuzi o té dané věci jako relevantní,pak je blbý,pokud se ostatní vlastně nemaj nač kouknout.
Za plentou stojí bezva baba, 175/57/96/60/92,černovláska a má chuť. Ale máš smůli neuvidíš ji a ani si neto. Ale věř nám.
Potud OK.
Ale pokud to měření (výsledek) použiju v diskuzi o té dané věci jako relevantní,pak je blbý,pokud se ostatní vlastně nemaj nač kouknout.
Za plentou stojí bezva baba, 175/57/96/60/92,černovláska a má chuť. Ale máš smůli neuvidíš ji a ani si neto. Ale věř nám.
Ale bohušu. Já ti něco nutím, já ti něco cpu? Já tady opakovaně tvrdím, že nikdo nikdy nijak relevantně neprokázal, že by extrémně drahý hifi power kábl, měl jakýkoli vliv na zvukový projev sestavy kterou napájí a to bez ohledu na to, že nějakým způsobem jde změřit, že se něco vyzařuje nebo ne, protože nikdo neposloucháme vyzařování, ale reprosoustavy. Prokázat to jde velice snadno a není k tomu potřeba žádná víra. Stačí posadit pár lidí před sestavu a nechat je rozpoznávat rozdíly v tom co slyší, aniž by věděli co je zrovna připojené. Z obhájců efektu káblů to nikdo nezkusil, ale vehementně nám tady tvrdí, že to slyší úplně každej. Když to ovšem dvě poměrně důvěryhodné skupinky hifistů zkusily, tak zjistily, že nepoznají ani prd. To není žádná víra, to je realita. To je prostě nevyvratitelný fakt. Je zajímavé, že lidé, kteří tvrdí, že na první poslech poznají rozdíl mezi dvěma kabely absolutně jistě, tak když to je za plentou, tak mají najednou strašnou potřebu se do toho pořádně zaposlouchat, poslouchat to dýl, být ve svém prostředí na své vlastní sestavě atd. čímž ABX test zpochybňují, přičemž když vědí co hraje, tak to prostě hned slyší a žádná ze zminovaných věcí jim nevadí.bohus píše:Jedná se o to kdo je plkač.
Hellboyovi?
A to, že mě tady někdo uzemňuje tím, že PMA něco nějak změřil a následně se ukáže, že on to sám neviděl a PMA to nechce nikomu říct, protože to je "byznys", tak to už je opravdu ubohost. Jakýkoli normální člověk, se tomuhle přístupu musí vysmát, protože tohle skutečně není žádná věda, ale víra, nebo spíš šarlatánství a sektářství, bez jakékoli známky čehokoli důvěryhodného. Ale když to je někdo ochoten kupovat, tak ať si to koupí.
Perličky z tohoto fóra dávám k dobru v hospodě a je to vždycky náramná legrace. Moji přátelé nejsou žádní vymazanci, většinou jsou to velice vzdělaní lidé a vaše popírání reality je vždy velice pobaví. Je to asi stejně zábavné, jako rozhovor s člověkem věřícím, že země je placatá, nebo že Bible je pravda, protože v Bibli se píše, že je to pravda.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jedina pravda vzdycky byla a vzdy bude tady