NA píše: ↑12 kvě 2019 19:33"takže "zlepšenie" pre výrobcov. "
To je logika, kabely vyrábí převážně jiní výrobci než bedny. Chceš snad říci, že biwiring připojení svých beden začali výrobci dělat proto aby mohli výrobci kabelů více vydělat? A to proč, ty kabelové firmy za to těm bednovejm zaplatili?
Jak vyrobit repro kabel
Re: Jak vyrobit repro kabel
No,keď ty máš biwiringový kábel s dvomi banánikmi (vidličkami...) na strane reproboxu a s dvomi na strane konca, tak potom nie je o čom..
, to je potom pravý biwiring (dva vodiče).
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Aha....

... a toto je čo za podivná formulácia? ... chceš tu snáď naznačiť, že pri biwiringu sa zapájajú tie dva káble do série?
Počúvaj BVa: takýmito demagogicko-lingvistickými kreáciami sa tu iba evidentne zámerne snažíš oblbovať laickú verejnosť!!!
Aha.. A čo aha ?? Keď to ľudia (pred 20rokmi, kedy to vzniklo..) chceli, tak som to tam dal.. Mňa to stojí 10€ naviac a štyri diery v krabici, žiadny profit..
bacil2
To ani náhodou, ty niečo také z toho textu "dedukuješ"?? Chcem tým naznačiť, že každý mechanický kontakt v ceste signálu je potenciálnym zdrojom nespoľahlivosti a prechodového odporu.... chceš tu snáď naznačiť, že pri biwiringu sa zapájajú tie dva káble do série?
O to sa snažíš hlavne ty , demagógie hojne , fajty žiadne.demagogicko-lingvistickými kreáciami sa tu iba evidentne zámerne snažíš oblbovať laickú verejnosť!!!
Kup si tenhle Van den hul v metráži, dej si tam banánky a máš to vyřešeno. Pro Tvou sestavu ideál. Slyšel jsem ho v dražší a lepší sestavě a byl velmi slušný. Přeji šťastnou ruku a volbu.
http://www.musicrecords.cz/catalogue/hu ... r/?icid=98
Ale jinak pěkný ......
To je slusna divocina, ale proc ne. 
Akorat, kdyz se mu ta zahradni paska nekde osoupa, spoji se +a- .. v lepsim pripade spali pojistky v zesilovaci.
Akorat, kdyz se mu ta zahradni paska nekde osoupa, spoji se +a- .. v lepsim pripade spali pojistky v zesilovaci.
Celkem zajímavý rozbor. Mám tu whitesmode verzi, ale určitě zkusím i tu crossmode. Pro lidi s ne moc stabilním zesilovačem to bude lepší volba.
Jsem zvědavej, jestli poznám rozdíl ušima. Stejně jsem na to už delší dobu chystal, na tuhle verzi. Jenom jsem jí zatím nikde neviděl, že by jí někdo dělal.
Akorát to mám ze 4 paralelních kablíků, on testuje jeden.
http://www.cma4ch.org/chemo/attivita/cat6speaker.html
Jsem zvědavej, jestli poznám rozdíl ušima. Stejně jsem na to už delší dobu chystal, na tuhle verzi. Jenom jsem jí zatím nikde neviděl, že by jí někdo dělal.
Akorát to mám ze 4 paralelních kablíků, on testuje jeden.
http://www.cma4ch.org/chemo/attivita/cat6speaker.html
Když už bych to chtěl dělat, tak určitě né z kabelu UTP , ale z STP.
Není důvod. U verze whitesmode už vubec. Třeba Sroll Purity Kapton taky není stíněnej a udajně hraje dobře.
Kam bys to stínění připojil?
Kam bys to stínění připojil?
Jsem blbej. Chtěl jsem napsat utp ale lanko né drát.