Kabel z metráže
Re: Kabel z metráže
Mě to taky netrápí,já bych si to na kabel nedal,ale přišlo mi to divné,tak jsem se zeptal,no.Každý ať si zkouší,co je mu libo.
staci si tie medene vidlicky nechat za par korun pozlatit a hned to bude o niecom inom 
Ale to ja nechcem.Práveže rozny material a jeho rozne pokovenie má špecifický zvuk, čítaj uplne dole na stranke
http://www.furutech.com/technology/

Sem si to přečetl,moc pěkná PR omáčka.
Poslechem oblaku volných elektronů rovnou do hifi nebe
Poslechem oblaku volných elektronů rovnou do hifi nebe
Aké máš darken76 vlastné reálne posluchové skusenosti na kvalitnom vyladenom HIFI aparate? Vyskušaj niečo také a možno budeš počuť.Už sa opakujem. To je ako hrach na stenu hádzať.
Posmech si robiť to je naozaj smutné.
Posmech si robiť to je naozaj smutné.
jimmi.. Sa divíš? Počuť zmenu zvuku v zmene kovu na malej prkotine ako je vidlička alebo repro banán? Na takom tvrdení chýba snáď všetko racionálne zmýšľanie
.... Jediné čo by mohlo dať tomu nejaky fakticky význam, je ak by koncovka bola zaoxidovana, voľná, alebo na maléj ploche a dôsledkom zlého spoja by vzniklo rušenie zvuku (prechádzajúceho signálu)
.... Jediné čo by mohlo dať tomu nejaky fakticky význam, je ak by koncovka bola zaoxidovana, voľná, alebo na maléj ploche a dôsledkom zlého spoja by vzniklo rušenie zvuku (prechádzajúceho signálu)
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
racionalni vedci dlouha stoleti tvrdili, ze je Zeme placata ...
Áno.. A skus to tvrdiť dnes... A skus pri vyzvaní nech to dokážeš, odpovedať napr. známym argumentom, "nemám potrebu to niekomu dokazovať" ty to vidíš, vieš .. Kde skončíš a za čo budeš...
... urobi resp. vyhlasi cokolvek, aby strbol pozornost na seba ...
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
a neni mi vas ani lito
Mne vás kus aj ano..
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jimmi, co je to ten kvalitní vyladěný HI-FI aparát. Ty ho máš? Jaký máš. A mám ho já? Nebo nemám šanci.
Ja ho ladím priebežne. Tvoj som nepočul ale asi už by si mohol aj výmenu roznej koncovky na Tvojom počuť. Pravdepodobne by si počul napriklad zmenu ak by si vyskušal Sroll USB kábel Kapton.
Nemám v aparáte žiadny Sroll kábel ale mal som možnosť ten doma si vyskušať.
Nemám v aparáte žiadny Sroll kábel ale mal som možnosť ten doma si vyskušať.
Naposledy upravil(a) jimmi dne 15 úno 2019 22:56, celkem upraveno 1 x.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
A ten můj je špatný. Jakou ty mas vyladěnou sestavu.
Vyskušaj ten Sroll a napíš.
Ved píšem že si ju priebežne vylepšujem. Mám ale teraz iné priority ako je HIFI.
Ved píšem že si ju priebežne vylepšujem. Mám ale teraz iné priority ako je HIFI.