Kabel z metráže

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Re: Kabel z metráže

Příspěvek od davidhighend »

Tak jakou máš tu postupně vylepšující se sestavu, na které slyšíš rozdíl v koncovkach, když ja nic neslyším a myslím, ze hraje docela fajn.

jimmi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jimmi »

Už som to tu písal čo všetko mám a ked lepšie pohladáš nájdeš.Popripade aj iný Ti to povedia. 8-)
Toto je téma o kábloch z metráže a už sme uplne mimo témy. *offtopic*

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Ty máš nějaký problém odpovědět přímo na obyčejný dotaz, já ti nerozumím. Ty si myslíš, ze to tady budu někde hledat, nebo že je vůbec nějaká šance to tady najít.

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

jimmi,jak už můj nick napovídá,nejsem už žádnej mladík a vzhledem k tomu,že hifi mě chytlo už jak náctiletýho,tak věř,nebo ne,ale moje poslechové zkušenosti jsou velice bohaté a rukama mi toho prošlo tolik,že bych to nespočítal.Rád zkouším nové věci,ale základ mé sestavy,je už mnoho let stejný a jsme na sebe vyladěni velmi dobře.Nejsem kabeloskeptik,a věřím,že materiál hraje svou roli a zrovna teď večer,sem si chystal tři páry postříbřených koaxiálů z LCOFC (linear crystal oxigen free copper) mědi na zítřejší malý testík a moc se na to těším,protože přítelkyně s naším malým prckem nebude doma a já budu mít po dlouhé době čas na pořádný poslech,ani u nás doma není hifi momentálně priorita.K tomu,co jsem napsal o té PR omáčce,je třeba si uvědomit,že hifi je hlavně byznys(nerad anličtinu) a cílem je dostat hlavně tvoje prachy,o tom to celé je,nebo myslíš že hoši z Furutech to dělají jen pro nadšení z hudby?Tyhle výplody PR oddělení a je jedno jakého výrobce,nemůžeš brát jako hlásnou troubu jediné pavdy a všemu věřit.Já sem si z toho udělal trochu srandu a a do tebe jako když píchne.Chce to trochu víc nadhledu a míň slepé víry a selský rozum taky neuškodí,potom bude možná i víc radosti,z našeho koníčku.
Tolik můj pohled na věc,netvrdím,že jediný správný a nebudu o tom nikoho přesvědčovat. Kdo nesouhlasí má na to právo,mít svůj názor.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

davidhighend píše:
15 úno 2019 23:15
Ty máš nějaký problém odpovědět přímo na obyčejný dotaz, já ti nerozumím. Ty si myslíš, ze to tady budu někde hledat, nebo že je vůbec nějaká šance to tady najít.
jimmi má problém odpovedať, lebo on nerieši také prkotiny ako je nejaká akustika, on rieši hlavne poistky a také zásadné veci, ako sa zbaviť"nadnormatívnych zásob" po "tuningu" ako
Electrocompaniet , Kimber, Madison audio,Crystal,Noble Audio
PREDAM Káble a poistky HIGH END a HIFI
Predám sieťovu šnuru Vincent Power Cable 1,5 m
Predám sieťové káble Dillenhöfer NKF-5
PSA 31500 aj sieťové káble a CDp a CD-RW Tascam
Predám Crystal Cable Connect Micro Diamond , dlžka 1m ,CINCH
Absorpčné puky Oehlbach 55045
To je pár jeho inzerátov tak za 1/2 roka. Takto to dopadne. Ale toto je ten pravý prístup (všetko treba vyskúšať, nie?), len my to nechápeme :D

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

BVa : a kdyby to obmenoval co tyden - co presne ti do toho je ? Platis mu to snad ?

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Pavel Dosko opět nepochopil.

PavelDosko
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PavelDosko »

jiste, co tam mas dal, highende davide ?

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

BVa díky a Jimmimu upřímně přeji, aby našel ten svůj zlatějsi grál, protože jak vidno jeho současná vyladena HIfi sestava a nadupaná poslechová místnost má ještě nějaký ten potenciál na mírné zlepšení v podobě pojistek, koncovek a podlozek. Ale máš pravdu a i BVa to potvrzuje, je to třeba vsechno vyzkouset a otestovat, jinak to přece nemůžeš zjistit, viď. Tak stejně jako třeba, že hovno není k jídlu, jak naznačoval na vedlejším fóru Jarda Merhaut a ani takový zkušený Hifista jako je ombik nedokázal na tuto otázku přímo odpovědět. Asi je to proste třeba vsechno vyzkoušet.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Nech si kupuje a predáva koľko chce, len to hovorí o tom, kam to vedie..A pri tých "veletočoch" ani nemôže vedieť, na čom (momentálne) hrá..A mýlil som sa, nie je to za 1/2 roka, ale "výcuc" jeho inzerátov za 1,5 mesiaca. Skrátka "škatule, škatule hýbte sa" . :D

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

davidhighend píše:
16 úno 2019 08:49
Tak stejně jako třeba, že hovno není k jídlu, jak naznačoval na vedlejším fóru Jarda Merhaut a ani takový zkušený Hifista jako je ombik nedokázal na tuto otázku přímo odpovědět.
Nedokazal ne, spis jen nechtel. Odsud, pocud se rika, vis. At se takhle p. Jara bavi na slovanetu nebo v hifiklubu u nich ve Zline.

kubas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kubas »

vyzkoušet a napálit se, pak vyřvávat jak to supr hraje.

bryston
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bryston »

Už som to tu písal čo všetko mám a ked lepšie pohladáš nájdeš.Popripade aj iný Ti to povedia.

No spíš by se hodilo napsat, co vše mám v inzerci. BVa mě předběhl.

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Včera jsem byl na procházce s dětma a došli jsme se podívat na koníčky v nedaleké osadě. Když jsem uviděl ten ohradník, tak mě napadla taková blbina, jestli pán není perfekcionalista a nemá tam nějakou metráž od Nordostu :D .
002867_005256.jpg

daliborr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od daliborr »

Min to je bomba, to je pekně ono .

Odpovědět