Ano, poznám ve slepém testu rozdíl mezi stíněným a nestíněným síťovým kabelem, ale rozdíl je tak malý, že nemá význam se tím dál zaobírat.
Když si v místnosti prdnu, tak to má na zvuk větší vliv.

Sluchová pamäť je rádu desiatok sekúnd, preukázateľne, overené testami.. A je zaujímavé a úsmevné počúvať o detailoch, lokalizácii, priestore a celkovej pravdivosti u umelo vytvorených nahrávok, kde nie je žiadny etalón reality. Je to len o osobných preferenciách a vkuse/nevkuse a v tomto prípade možno aj o nejakom "pocite výnimočnosti".pokud hraješ měsíce na aparát a pak nastane zásadní změna v prostoru, lokaci, datailech pravdivosti, tak to jednoznačně a bezpečně poznáš,
nemohu se bavit s někým kdo má na věci zásadně jiný názor...protože nechci..protože jsem býtostně přesvědčen o tom co jsem vám tady psal
Tou pračkou od Furutechu myslíš toto ? Pokud ano, tak to jsi tedy udělal kauf..element píše:Dal jsem si pračku furutech a nastal další velmi zřetelný posun: více detailů, pravdivější nástroje, více realistické.
Element doporučujem ti zapožičať si a vyskúšať GIGAWATT PC4 EVO. Mám ho doma a som s ním veľmi spokojný.element píše:furutech je filtr a použil jsem jej na MEITNERA, soulutiony jedou na přímo. Daytona 303E. Budu tento síťový filtr měnit za pračku accuphase 1220 a pak budu z toho napájet SACD a předzes
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti