"kabeli a zase jen kabeli"

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
element

Re: soulution

Příspěvek od element »

na předzes a sacd použiji asi pračku accuphase..uvidím..filtr asi nebudu řešit, nevím ještě, musím vyzkoušet..

element

Příspěvek od element »

to vypadá strašně!!! to je totalní shit!! ty odkazy na isotek
heretic píše:Element :
Ty pračky od PS Audio už zkoušels ? Ten Isotek není nic jiného než předražený shit (http://www.audio-creative.nl/wp-content ... kant-2.jpg; http://www.audio-creative.nl/wp-content ... lemaal.jpg). Jestliže si chceš pořídit nějakou solidní filtr. jednotku, tak si pořiď něco takového. Jedná se o produkt sloven. firmy KILBRU (http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 652#p93890), kterou už jsem tady zmiňoval. Na použití filtrů o vyšším jmen. proudu by se s Bubuxinem dalo, myslím, domluvit..

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

SACD a preamp udávají spotřebu dohromady 110W,je naprosto zbytečné utrácet za výkonnou pračku.Ale jak na to máš tak utrácej *2thumbsup*

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

heretic, sekal píše: Jestliže si chceš pořídit nějakou solidní filtr. jednotku, tak si pořiď něco takového. Jedná se o produkt sloven. firmy KILBRU (http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... 652#p93890), kterou už jsem tady zmiňoval. Na použití filtrů o vyšším jmen. proudu by se s Bubuxinem dalo, myslím, domluvit..
Myslíš ako, že by mu Bubu spravil dobrú cenu? :lol:

element

Příspěvek od element »

jde o ty piky..a ty jsou desetinásobek, jikab by stačil nižší model, všechno se bude testovat, pak kupovat
Woofer píše:SACD a preamp udávají spotřebu dohromady 110W,je naprosto zbytečné utrácet za výkonnou pračku.Ale jak na to máš tak utrácej *2thumbsup*

Woofer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woofer »

Na ty píky tam jsou ty obrovské kapacity.A trvají tak krátce,že to ten 100x předimenzovaný kondík ani nevzruší :lol:

element

Příspěvek od element »

pokud bude možnost porovnám oba modely, dám vědět co a jak
Woofer píše:Na ty píky tam jsou ty obrovské kapacity.A trvají tak krátce,že to ten 100x předimenzovaný kondík ani nevzruší :lol:

boxer

Příspěvek od boxer »

Tak to vemem od konce.

Element.

Měl jsi napsat, žes z Brna hned na začátku. To je pak jiná. To pak věřím všechno.

Ten Isotek vypadá věru skvěle. Jen se nesmíš dívat dovnitř. Aby to nebylo jak v Titanu.

Obrázek

Obrázek

Proč myslíš, že se bráním cokoliv vyzkoušet? Právě že zkouším a často. Pytel zásobuje kablíkama na zkoušení dostatečně. A taky se nasmějeme, když nějakou tu "super třídu" kuchne a najde tam....no to je jiná káva.
Já názory změním jen tehdy, pokud jsem o změně přesvědčen. To , že sem postneš marketingový blábol od výrobce kablíku to nezmění.

Jimmi

Běž se kochat nad svou hromadou neprodaných kablíků a jinýho zboží. Možná už jsi jak Kvičko, co poslouchá jen samotný kabely. S tebou jakákoliv diskuze taky naprosto zbytečná.

Prospero

na webu toho najdeš dost, co hovoří o slepých testech a o všech možných zkouškách zlatoušců. Výsledek vždy stejný. Náhodné výsledky.
Najdi si to.

Já se nemíním unavovat, dokazovat někomu, že neslyší co si myslí že slyší. Ale naopak, najdi mi jediný relevantní důkaz o měření kabelů a jasném poznání v testu. Ne "já to tak slyším". Pak se budeme bavit dál. Vy nás přesvědčujete, tak dokazujte.

Jinak KABELY NA ZVUK ZÁDNÝ VLIV NEMAJÍ jsem níkde nenapsal, jestli umíš číst, tak se vrať zpět a přečti si to.

element

Příspěvek od element »

boxer, te tvuj aparát si zaslouží lepší kabely než SUPRY :D

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Re: "kabeli a zase jen kabeli"

Příspěvek od davidhighend »

Element tebe nejaky priblb v sz neco napíše a ty mas hned chytrý komentář na Supru. Proc ti schovani za soukromé zpravy neco ne napíšou tady na forum. To by museli předvést, ze umí i k něčemu říct neco otevřeně a bez zbytečných kecu viď. Patolizalove.

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Element supra sú super! Hlavne za super cenu. :D
Ak by aj Nordyckí severskí bohovia boli za takú super cenu ako supra, tak aj tí by boli super. :D

Basstl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Basstl »

Co chlastáš? :D

vlado222

Příspěvek od vlado222 »

Asi si si ma zmýlil s kazateľom. Ja som apstinent. :D
Pre Teba bastle -> Podľa Nordyckých severských bohoch Nordost pomenoval skoro všetky svoje káble. :D
Naposledy upravil(a) vlado222 dne 19 říj 2014 23:53, celkem upraveno 1 x.

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

@ boxer:

Na webu najdes kde co….tam je mozno dohledat i veci, ktere ve skutecnosti ani neexistuji….. :D

Já jsem kabely nemenil nikdy kvuli „slepým testum“, ale proto, abych zmenil / upravil zvuk me (skromne) sestavy „k obrazu svému“ - a povedlo se. *hura*

Ti, kterí rozdily ve zvuku slysí, vedí ze je slysí a to i pres to, ze nejsou schopni vysvetlit proc tomu tak je (já napríklad verím, ze skutecne je neco "mezi nebem a zemi" :P ). A vlastne ani nejsou povinní to nekomu nejak vysvetlovat. *taktone*

Ti, kteri rozdíly neslysí jsou v podstate velmi stastní lidé, kterym nezbývá nez jen závidet, protoze usetrí spoustu penez. (O tom, že marže u kabelu je ze vsech hifi komponentu absolutne nejvyssí asi opravdu nikdo nepochybuje. To už je ale zase úplne jiné téma. :roll: )

No nic, nechám vás tu dál vést tuto nic neprinásející diskuzi a jdu si radeji zase neco poslechnout….. ;)

heretic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od heretic »

Basstl : On nechlastá. To je jeho normální projev. Co příspěvek, to perla a také často hrubka..

Odpovědět