Kontak Audio Cleaning Fluid
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kontak Audio Cleaning Fluid
Eficak
Tak potom nezapomeň napsat jak Ti to zafungovalo. Jestli to je lepší než izopropylalkohol?
Tak potom nezapomeň napsat jak Ti to zafungovalo. Jestli to je lepší než izopropylalkohol?
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Eficak:
Už jsi použil Kontak Audio Cleaning Fluid? Případně jak se to projevilo?
Mark Levinson píše:Eficak:
Póóóčkííí. To si musím vychutnat !!!Mark Levinson píše:Eficak
Teď hledám práci a nemám na to tu správnou chuť.
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Eficak:
Tak jak to dopadlo?
Tak jak to dopadlo?
Prozatím jen signálové kabely a CINCH prošly kůrou.
Více nedovolí zuřivá batolata. Když vidí tátu skloněného nad lálá, okamžitě přispěchají na pomoc.
Tlusté prstíčky lomcují rhodiovými konektory LOK v reprosvorkách.
Cinch z CD je slyšet. Taková chuť je čistější.
V noci se vyčistil analog. Vliv kontaktů by měl být znatelnější. Odpoledne odzkouším. Teď musí hrát pohádka.
Marku nevím, jaký je rozdíl, mezi isopropylem a Kontakt A.F.
Pocit u čištění, je mnohem lepší. A čím lepší aparát, tím více je slyšet přínos.
Moje tydýt za padesát určitě nemá to co Peer sestava. Co je slyšet z LP a CD u něj přesahuje i sluchátkový poslech.
Více nedovolí zuřivá batolata. Když vidí tátu skloněného nad lálá, okamžitě přispěchají na pomoc.
Tlusté prstíčky lomcují rhodiovými konektory LOK v reprosvorkách.
Cinch z CD je slyšet. Taková chuť je čistější.
V noci se vyčistil analog. Vliv kontaktů by měl být znatelnější. Odpoledne odzkouším. Teď musí hrát pohádka.
Marku nevím, jaký je rozdíl, mezi isopropylem a Kontakt A.F.
Pocit u čištění, je mnohem lepší. A čím lepší aparát, tím více je slyšet přínos.
Moje tydýt za padesát určitě nemá to co Peer sestava. Co je slyšet z LP a CD u něj přesahuje i sluchátkový poslech.
Jestli je to placebo efekt (sebeklam) , můžete mě považovat za ideálního dobrovolníka pro hypnotizéry.
Ošetřením kabeláže z gramofonu, phona a zesilovače došlo dle mého dojmu k projasnění zvuku. Myslím Lewinsone Marků, že to funguje.

Ošetřením kabeláže z gramofonu, phona a zesilovače došlo dle mého dojmu k projasnění zvuku. Myslím Lewinsone Marků, že to funguje.

Efičáku
A máš to zadarmo!

A máš to zadarmo!
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Eficak
Děkuji za info. Já si to myslel. Toš to budu muset někde zakoupiti.
Děkuji za info. Já si to myslel. Toš to budu muset někde zakoupiti.
Vydrž, budu něco objednávat z UK tak ti to mohu přihodit...
U mě to fungovalo také...
U mě to fungovalo také...
- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Před nějakým časem jsem obdržel jedno balení "Kontak audio cleaning fluid" od Peera (ještě jednou díky Peere)
. Chvilku mi trvalo než jsem tekutinu aplikoval, ale dnes to mohu shrnout.
Musím potvrdit, že Kontak je opravdu účinný
. Pozoroval jem jako Efičák vyjasnění zvuku, ale nejedná se o žádný markantní rozdíl typu výměny kabeláže nebo použití Ceraballů. Jde spíše o takovou nuanci, hlavním úkolem "Kontaku" je podle mne spíše zabránění oxidace a udržení čistoty na všech kontaktech a kontaktních plochách kabeláže, reproduktorových svorek apod..
Toto jsou poznatky z použití Kontaku na mé kabeláži, ale myslím si, že na jiných kabelážích se to může projevit jinak. Vliv bude mít i stupeň zanesení případně oxidace kontaktů na příslušné aparatuře. Tím chci říct, že čím více bude kabeláž a kontaktní plochy zaneseny a zoxidovány, tím větší účinek "Kontaku" se může projevit (i po zvukové stránce)
.

Musím potvrdit, že Kontak je opravdu účinný

Toto jsou poznatky z použití Kontaku na mé kabeláži, ale myslím si, že na jiných kabelážích se to může projevit jinak. Vliv bude mít i stupeň zanesení případně oxidace kontaktů na příslušné aparatuře. Tím chci říct, že čím více bude kabeláž a kontaktní plochy zaneseny a zoxidovány, tím větší účinek "Kontaku" se může projevit (i po zvukové stránce)

Dnes mi přišel tento kontakt a mohu říc, fakt to funguje, zatím jsem ošetřil cinch výstupy u svého kotoučáku TEAC-2000R a hle jak se vyčistil zvuk. Musím také připomenout že cívkáč je už letitý a asi potřeboval vyčistit rourky. Ty cinche svítějí jak nové. hlavně se těším na vyčistění výstupů u kazetáku, protože nyní hraje jak z praku tak jestli to bude znát. Také jsem si objednal Zerostat 3,hezká vecička, jsem zvědav jak bude účinná.
Používáte to přímo na gramci?
Chlapci dík za typ i ve stáří se mám pořad co učit.
Používáte to přímo na gramci?
Chlapci dík za typ i ve stáří se mám pořad co učit.
Tak jsem udělal po čase opět rozborku a sborku a očistil jsem Kontakem kontakty včetně síťových šňůr.
Je to opravdu dobré!
Je to opravdu dobré!

Já používám čistící roztok od firmy CARDAS.
A jsem spokojený.Zvuk kabelu určitě nevylepší,jak se tady někteří domnívají,ale kontakt ošetří,zbaví nečistot,nakonzervuje a vytěsní mikroskopické oděrky,čímž vlastně kabel uvede do stavu,v jakém se nacházel když byl nový,aspoň co se týká kontaktů.Je to takové mini upgrade.
A jsem spokojený.Zvuk kabelu určitě nevylepší,jak se tady někteří domnívají,ale kontakt ošetří,zbaví nečistot,nakonzervuje a vytěsní mikroskopické oděrky,čímž vlastně kabel uvede do stavu,v jakém se nacházel když byl nový,aspoň co se týká kontaktů.Je to takové mini upgrade.

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Používám taky Kontak Audio Cleaning Fluid, který mi sehnal Peer
díky.
Zajímalo by mne jestli jsou nějaké rozdíly mezi těmito roztoky? Konkrétně Cardas by mne zajímal, páč používám kabeláž této značky. Určitě je těchto roztoků vícero značek.

Zajímalo by mne jestli jsou nějaké rozdíly mezi těmito roztoky? Konkrétně Cardas by mne zajímal, páč používám kabeláž této značky. Určitě je těchto roztoků vícero značek.