Kontak Audio Cleaning Fluid
Re: Kontak Audio Cleaning Fluid
Mark Levinson
Co se týká čistící kapaliny Cardas,tak jsou to 3 malé tubičky po 1 ml.Tedy celkem 3 ml.
Jednu mám načatou a je v ní asi půlka.Až mi přijde nový signálový kabel cca během 3 týdnů,tak to s ním taky ošetřím a zbytek jestli budeš chtít ti zdarma pošlu na odzkoušení.
Těch 0,5 ml by ti mělo bohatě stačit!
Pokud by jsi chtěl vysvětlit jak se to aplikuje,tak ti pošlu návod do SZ.
Co se týká čistící kapaliny Cardas,tak jsou to 3 malé tubičky po 1 ml.Tedy celkem 3 ml.
Jednu mám načatou a je v ní asi půlka.Až mi přijde nový signálový kabel cca během 3 týdnů,tak to s ním taky ošetřím a zbytek jestli budeš chtít ti zdarma pošlu na odzkoušení.
Také používám tento kontakt Audio Cleaning Fluid, nyní před stěhováním do nové poslechovky všechny kontakty ošetřím. Jinak cca 1 x za půl roku provádím očistu všech kontaktů. Vřele doporučuji 

- Mark Levinson
- Kontaktovat uživatele:
Roman2 píše:Mark Levinson
Ahoj Romane2,
děkuji za šlechetnou nabídku, rád ji využiji. Myslel jsem, že Cardas je taky tekutina v lahvičce. Samozřejmě návod na aplikaci rád uvítám.
Ještě jednou moc děkuji.
O víkendu jsem maloval, tak jsem celý aparát musel rozpojit a vystěhovat, tak jsem vyižil příležitosti a taky jsem provedl očistu Kontakem.
Hifistům se dá, jak vidno, prodat opravdu cokoliv. Můžu Vás ujistit, že používáním jakýchkoliv vodiček se kontakty dlouhodobě tak leda zaneřádí. Zkuste dřevěné podložky pod komponenty od Charlese Hansena/Ayre, ty mají taky úžasné recenze.
Pavel Macura Audio
PMA
Já Vás samozřejmě respektuji, beru Vás jako autoritu. Přesto v případě různého voodoo bych od Vás uvítal to stejné co u ostatních: konkrétní popis Vaší zkušenosti, příp. varování ohledně rizik.
Zrovna jsem před pár minutami dočistil kontakty (poprvé) roztokem Krautwire Solution
.
Já Vás samozřejmě respektuji, beru Vás jako autoritu. Přesto v případě různého voodoo bych od Vás uvítal to stejné co u ostatních: konkrétní popis Vaší zkušenosti, příp. varování ohledně rizik.
Zrovna jsem před pár minutami dočistil kontakty (poprvé) roztokem Krautwire Solution

Myslíš tyto?

Nejsou špatné,ale slepým testem jsem zcela jednoznačně určil ,že lepší jsou od Cardase.

Nejsou špatné,ale slepým testem jsem zcela jednoznačně určil ,že lepší jsou od Cardase.

- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
To znam, videl jsem to na tech vnitrnich dilech na Europaletach, byl tam jiny popis. I ceske drahy vypaluji symbol.
Chopte se toho někdo (palety), ale je potřeba to zaštít zvučným jménem, jinak bude mezi hifisty nedůvěra
. Na druhou stranu přidaná hodnota v řádu tisíců procent zaručena.

Pavel Macura Audio
Zase co to je ve srovnání s mletými nosorohy, že? Pořád levné a ještě environment friendly.PMA píše:Chopte se toho někdo (palety), ale je potřeba to zaštít zvučným jménem, jinak bude mezi hifisty nedůvěra. Na druhou stranu přidaná hodnota v řádu tisíců procent zaručena.
Ty špalky jsou sranda. Ono to totiž může mít vliv. jelikož se oddálí přístroje a něco se dostane třeba z dosahu rozptylového pole trafa výkonového zesilovače. Jenže takto to Hansen pochopitelně nenapíše, přestože účinek Ayre špalku a zbytku palety bude shodný, kromě účinku na stav konta. O tomto je celé audio woodoo, ty věci často mají sekundární efekt, ale pravou příčinu výrobce (pochopitelně) neuvede.
Pavel Macura Audio
A přestanou vibrovat slabé plechy nad,pod playerem,zesíkem.Ano,význam to může mít,ale jak správně píšeš,cena je až v první řadě.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A aby se vám neválely kablíky po zemi.
Zcela jasně to pročistí zvuk,separuje nástroje,větší ticho mezi notami,jasně vidíte,co maj hudebníci na sobě = 3D(možná 4)
Price: $99.00

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A aby se vám neválely kablíky po zemi.
Zcela jasně to pročistí zvuk,separuje nástroje,větší ticho mezi notami,jasně vidíte,co maj hudebníci na sobě = 3D(možná 4)
Price: $99.00

A kdo nevěří,ať si to změří.
Reg. Price: $995.00
Sale Price: $599.95
Save: $395.05

Bolest modushop krabic a jejich tenkého železného dna a víka. Rozdrnčí jej i malé EI trafo.boxer píše:A přestanou vibrovat slabé plechy nad,pod playerem,zesíkem.[/img]
Pavel Macura Audio
To je dobrý ! To je pro poslech do hloubky hifistovy duše ? Kam na to chodíš ?boxer píše:A kdo nevěří,ať si to změří.
![]()