Naprosto nepodložené porovnání síťových kabelů
Re: Naprosto nepodložené porovnání síťových kabelů
Já jsem ti to říkal. No holt kdo chce kam, pomožme mu tam.... 

rekl bych, ze Ramones ma digitalni amp, tam se na kabely nehraje..IMHO
dokken píše:rekl bych, ze Ramones ma digitalni amp, tam se na kabely nehraje..IMHO
Zkouška proběhla i na Vincentu SV 226 mk II...ten mezi spínané zesilovače nepatří

no jestli máš 226 no tak se nedivím vůbec ničemu.
Já se divím všem, kteří ty rozdíly slyšíT-M píše:no jestli máš 226 no tak se nedivím vůbec ničemu.

Pořád platí má nabídka na "úspěšné" testování a rozpoznávání rozdílu mezi interkonekty (měděnými).
Za každý opakovaný a neomylný výsledek = 1 000 ,-

To nebude "korektni" test, protoze zlatousci budou ve stresu ;)Ramones píše: Pořád platí má nabídka na "úspěšné" testování a rozpoznávání rozdílu mezi interkonekty (měděnými).
Za každý opakovaný a neomylný výsledek = 1 000 ,- :P ...za omyl 1 000 ,- platíte vy ;) ...psychoakustici :mrgreen:
..asi tak nějakdavid píše:To nebude "korektni" test, protoze zlatousci budou ve stresuRamones píše: Pořád platí má nabídka na "úspěšné" testování a rozpoznávání rozdílu mezi interkonekty (měděnými).
Za každý opakovaný a neomylný výsledek = 1 000 ,-...za omyl 1 000 ,- platíte vy
...psychoakustici

To Ramones.
Hele chlape, co kdyby si šel na ryby, nebo třeba do p... Já normálně nepřispívám do tohoto fóra, ale ty tvoje "moudra" se prostě nedaj číst. Proč nenecháš lidi, kteří mají společné téma a mají si o něm co říct na pokoji ?! Najdi si téma o kterém něco víš a tam exceluj. Takhle vypadáš jak syn Paroubka.
A vy ostatní se nenechte otrávit a třeba ho ignorujte.
Hele chlape, co kdyby si šel na ryby, nebo třeba do p... Já normálně nepřispívám do tohoto fóra, ale ty tvoje "moudra" se prostě nedaj číst. Proč nenecháš lidi, kteří mají společné téma a mají si o něm co říct na pokoji ?! Najdi si téma o kterém něco víš a tam exceluj. Takhle vypadáš jak syn Paroubka.

A vy ostatní se nenechte otrávit a třeba ho ignorujte.
Bohužel ramones je takový jouda musí se vyjádřit úplně ke všemu a pak jsou z toho úplné debaty o hovnu. Nemající žádnou informační hodnotu.
Pokud sám nevěří a neslyší vliv kabelů nebo čehokoliv jiného tak to je samosřejmě jeho názor a právo. Ale at už proboha nezasírá asflatem všechna ostatní témata ke kterým nemá co říct, ale stejně se tam musí vyblít.
Pokud sám nevěří a neslyší vliv kabelů nebo čehokoliv jiného tak to je samosřejmě jeho názor a právo. Ale at už proboha nezasírá asflatem všechna ostatní témata ke kterým nemá co říct, ale stejně se tam musí vyblít.
Teď jste mi to "nandali"Mike píše:Bohužel ramones je takový jouda musí se vyjádřit úplně ke všemu a pak jsou z toho úplné debaty o hovnu. Nemající žádnou informační hodnotu.

...ještě pořád vám nedochází, že zdejší fórum je dobrovolné a diskuzní

To, co zde píši, jsou jen pochybnosti o relevantnosti slyšení daných rozdílů lidským sluchem.
Možná, že vás to uspokojuje, trvat na názoru, že tyto zanedbatelné rozdíly slyšíte a neztrapňujete se tak před ostatními vyvolenými.
Pak se jen divím, že některým zde netrhá uši například zkreslení gramofonových desek, které je určitě mnohem významnější, než rozdíl ve zvuku jakéhokoliv drátu spojeného s aparátem.(Vysvětlovat mi, že určité harmonické zkreslení je pro lidské ucho...mozek...příjemné, mi nemusíte.Jsem si toho vědom)
Dovolím si ocitovat PMA a jeho odpověď na hodnoty zkreslení u gram. a CDP:
Re: PMA
Odeslatod PMA v 27 říj 2009 15:54
U gramofonu záleží na poloze drážky. Na začátku desky má pro 1kHz cca 0.5%, s viditelnou 2. až 5. harmonickou. Na konci desky to roste na cca 2%. Zkreslení většinou roste na okrajích pásma.
Kvalitní CDP má harmonické zkreslení kolem 0.001% - 0.003% v celém pásmu, někdy i pod 0.001%. To jsou tak nízké hodnoty, že nejsou slyšitelné. U CDP záleží více na jitteru a na neharmonických produktech činnosti D/A převodníku, ev. na VF rušivých signálech (zbytky po činnosti digitálních obvodů) na výstupu přehravače.(Konec citace)
Můžete se nad tím zamyslet a bez afektu nám laikům sdělit, jaké zkreslení (nebo jinou slyšitelnou degradaci) dosahuje 60 cm propojovacího drátu

Už se, proboha, smiřte s tím, že rozdíly které údajně slyšíte si vytváříte sami ve své části mozku.
Já si také představoval, že by to bylo fajn slyšet a šperkovat si dle toho zvuk...a musel jsem si přiznat, že je to autosugesce

Ponechejte si radost z poslechu vaší oblíbené hudby vyměňujte si postřehy a názory a nenapadejte ostatní členy fóra

Ramosesi, kápni božskou, že Ti pláchla baba a chodíš se ukojovat sem. 

Presne tak, nenapádajme sa medzi sebou a to hlavne keď riešenie je veľmi jednoduché.
Môj návrh je jednoduchý a dovolím si povedať že aj praktický. Drahý NEPOČUJÚCI kolegovia založte si vlastne vlákna kde budete môcť donekonečna rozoberať všetko čo nepočujete a majte aspoň toľko slušnosti že nebudete naďalej ZASIERAŤ vlákna, ktoré by mohli naozaj slúžiť svojmu účelu.
Môj návrh je jednoduchý a dovolím si povedať že aj praktický. Drahý NEPOČUJÚCI kolegovia založte si vlastne vlákna kde budete môcť donekonečna rozoberať všetko čo nepočujete a majte aspoň toľko slušnosti že nebudete naďalej ZASIERAŤ vlákna, ktoré by mohli naozaj slúžiť svojmu účelu.
Tato otázka patří do hi-fi????bohus píše:Ramosesi, kápni božskou, že Ti pláchla baba a chodíš se ukojovat sem.
Mozna by to chtelo od "pocujucich" kolegu tolik slusnosti, aby vedeli, jaka slova se ve slusne spolecnosti nerikaji. Nicmene chapu, ze nase kulturni a socialni zazemi muze byt silne divergentni.elp píše:Presne tak, nenapádajme sa medzi sebou a to hlavne keď riešenie je veľmi jednoduché.
Takže do toho nového vlákna budú prispievať Nepočujúci, Technokrati a nakoniec aj Moralisti.