Naprosto nepodložené porovnání síťových kabelů
Re: Naprosto nepodložené porovnání síťových kabelů
Nekdy staci nebyt d...l...
Niekedy stačí len poriadne čítať:
Drahý NEPOČUJÚCI kolegovia založte si vlastne vlákna kde budete môcť donekonečna rozoberať všetko čo nepočujete a majte aspoň toľko slušnosti že nebudete naďalej ZASIERAŤ vlákna, ktoré by mohli naozaj slúžiť svojmu účelu.
Drahý NEPOČUJÚCI kolegovia založte si vlastne vlákna kde budete môcť donekonečna rozoberať všetko čo nepočujete a majte aspoň toľko slušnosti že nebudete naďalej ZASIERAŤ vlákna, ktoré by mohli naozaj slúžiť svojmu účelu.
Mozna by to chtelo od "pocujucich" kolegu tolik slusnosti, aby vedeli, jaka slova se ve slusne spolecnosti nerikaji. Nicmene chapu, ze nase kulturni a socialni zazemi muze byt silne divergentni.elp píše:Niekedy stačí len poriadne čítať:
Skúsim to teda napísať takto: kolegovia Nepočujúci, pokiaľ naozaj nepočujete a ako to v mnohých prípadoch vyzerá že ani počuť nechcete, Prosím Vás : Neriešte si svoje komplexy vo vláknach pre Počujúcich a založte si vlákna vlastné.
Chtelo by to nejaky mod, kdy nove zalozeny ucet by mel status, dejme tomu 2-3 mesice, read-only.
Skvely zpusob, jak to tu nechat cele chcipnout...Donuts píše:Chtelo by to nejaky mod, kdy nove zalozeny ucet by mel status, dejme tomu 2-3 mesice, read-only.
Zřídit uzavřenou sekci pro zvané...
Ano, uz je mi delsi dobu jasne, ze prispivat na chod tohoto podniku byla chyba...
...nebo vykastrovat
...a co ještě...okopat a pohnojit všechny neomylné Narcisy

To byl vtip, tak se nedurděte

To byl vtip, tak se nedurděte

Může zde některý z údajně slyšících vysvětlit, čím se asi může síťový kabel lišit ( tedy kromě případu, že ho nějaký čuně špatně podotahovalo ve svorkách )?
nelíbí se mi tvůj tón kazzateli.
nelíbí se mi tvá čuňata a podobné výrazivo.
vzbuzuje pozornost.
přiláká typy, se kterými nechci trávit svůj čas.
pamatuj na to.
nelíbí se mi tvá čuňata a podobné výrazivo.
vzbuzuje pozornost.
přiláká typy, se kterými nechci trávit svůj čas.
pamatuj na to.
Já tomu říkám nazývat věci pravými jmény. A to se mi líbí.
Co chceš nebo nechceš, je mi srdečně jedno, neznám tě....
Ale to, co tady napsal P.D. o dotažení svorek je pravda a je to fundamentální záležitost. Říká vám něco termín jako přechodový odpor apod. ? Jinak dotahování kontaktů obecně (tj. u spínačů a zásuvek) platí pro všechny, kdo bydlí v panelácích, kde jsou TN-C rozvody v Al. (Dokonce to tuším předepisuje i nějaká norma). Tímto byste pánové měli začít nežli si začnete pořizovat nějaké síťové kabely v cenách řádově tísíců Kč..
kazzatel
to ti věřím. jenže o mě tady nejde.
merhaut
je známo, že na kabely (obzvlášť síťové) moc nejsem, ale nebyl jsi to náhodou ty, kdo mě svého času poučoval o stínění apod.? a tvrdil, že je to fyzikálně zdůvodnitelné? a netvrdilo se tady nedávno, že se např. pro spínané zdroje nestíněný kabel nehodí?
a najednou stačí dotáhnout svorky a všechno je v cajku?
to ti věřím. jenže o mě tady nejde.
merhaut
je známo, že na kabely (obzvlášť síťové) moc nejsem, ale nebyl jsi to náhodou ty, kdo mě svého času poučoval o stínění apod.? a tvrdil, že je to fyzikálně zdůvodnitelné? a netvrdilo se tady nedávno, že se např. pro spínané zdroje nestíněný kabel nehodí?
a najednou stačí dotáhnout svorky a všechno je v cajku?