Skús si vybrať...skús napísať panu Diokovi, čo ti doporučiCatliker píše: ↑02 bře 2026 07:44No tak díky všem za rady...bohužel se to tu stočilo úplně špatně...
1) místnost mám tak akusticky poladěnou, jak to jen jde a je v mém pokoji proveditelné...
2) Nejsem blb a kdybych prostě kabel mohl mít kratší, tak ho kratší mám.
3) Bedny za zlaté doby high endu, které dělal Manfred Zoller jsem koupil právě kvůli jejich zvuku a tomu, abych ušetřil x stovek tisíc korun za současnou nehrající komerci. Výšky a středy lepší než legendy Focal Onyx...
4) pokud se nepletu, tak přiložená charakteristika neodpovídá té reálné, ale ani reálné původní - jsou tam jiné měniče...původní je k dohledání v německém fóru a mojí nemám, ale bedny jsou seřízené a po zdařilém repasu..
5) samozřejmě v trojúhelníku sedím a bedny mám natočené tak, abych z nich vytřískal maximum
6) já čekal rady typu..kup si kabel s příměsí XYZ nebo místo dvojlinky mrkni na křížovou 4ku, nebo když chces víc basů, použij takový a makový průřez...prostě něco od někoho, kdo se tímto problémem zaobíraj....ne odsouzení beden, které nikdo z vás neslyšel a neví jak hrají...mimochodem pan Vrána, kterého beru jako etalon kvality doporučil kabely v ceně cca 40k+...p.s. díky těm málo z vás, kteří se pomoct snažili...
https://www.diokaudio.cz/reproduktorove-kabely/