signálový kábel, aký ?

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Re: signálový kábel, aký ?

Příspěvek od S499_1023 »

Já se obávám, že jak Audiofriend, tak Melodie i Jura Mahdal jsou sočástí Kalinova impéria leda tak v tom smyslu, že jsou jeho autorizovanými prodejci a že opačným směrem to fungovat nebude, na to je Dolfík moc velkej ješita.

Jindras
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jindras »

Mám Dudka Silverline,super. Jen je trochu ostřejší. Tak jsem hledal něco jiného a teď mám asi 10dní-Cable4You Whitesnake One. Skvělý,je to fakt paráda. Sametový,obrovský prostor,prostě jsem nadšený. Dudek šel k tuneru. Dřív stál 9.900Kč,koupil jsem ho na bazaru za 2.700. Hodně jsem se rozmýšlel,nemám zrovna moc korunek. NELITUJU! K bednám jsem koupil v metráži ViaBlue SC2 Silver,350Kč metr. Uplně to změnilo všechno,celý projev. Oldfield,Jazz,Blues,Patricia Barber,to poslouchám. Zesilovač mám Pioneer A676,CD Technics A680,bedny Magnat Monitor 1000,sloupy 19-35kHz. Pro někoho hloupá,levná soustava,ale pro mne hraje parádně a to je důležitý. Jsou dva druhy aparatur-to,co se mi líbí a to,na co mám. Hezký svátky všem a hodně radosti s muzikou. *2thumbsup*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Napiš to ešte do dalších aspoň 10 vlákien...kua čoho som sa to dožil, ak začne masírka na C4Y ako na hifipassion tak amen s nami... *headbang*

bohus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bohus »

Hele kámo, jsou vánoce, tak Ti dám dobrou radu a věř mi.
Můj guru na kabely je tady "pytel", tak to zkus u něj.

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

mirec1 píše:...... skus pripadne Kimber PBJ , je to zakladny model , ale naozaj velmi dobry..... :)
Zajímalo by mě jak se ty 3 dráty zapojují na RCA konektor. Uvažuju že obměním své VDH The Name. Nebo je hodím na CD přehrávač.

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Řekl bych 1x signál,2x zem ,více zeměných vodičů poskytne lepší ochranu signálu.A já bych to ale udělal tak,že bych dal 2x signál a 1x zem a kabel bych navlíkl do tohoto:http://www.conrad.cz/emv-sitovana-hadice.k546209 .Získáš větší průřez a povrchovou plochu signálního vodiče a bude to dobře stíněné.A navíc ten oplet v reálu velice dobře vypadá.Mám vyzkoušeno.

TJK
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od TJK »

A nebyla by škoda ten kabel schovat. Ty 3 kablíky vypadají tak nějak "expresivně". :D

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Tak určitě..... :D

darken76
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od darken76 »

Nemáte někdo zkušenost s kabelem Profigold PGC4800?

Odpovědět