TAKOVÁ ODECNÁ ÚVAHA KE KABELŮM
Re: TAKOVÁ ODECNÁ ÚVAHA KE KABELŮM
Vlastnou váhou vypadne zo zásuvky 
Náhodným browsovaním sa dajú nájsť i zaujímavejšie kúsky:
Purist Audio Design 25th Anniversary AC Power Cable -- http://www.puristaudiodesign.com/products/25th/ac.html
Estimated Break-In Time: 125 Hours
Len by ma zaujímalo, prečo ich nepredávaju už "zahorené".

Purist Audio Design 25th Anniversary AC Power Cable -- http://www.puristaudiodesign.com/products/25th/ac.html
Estimated Break-In Time: 125 Hours
Len by ma zaujímalo, prečo ich nepredávaju už "zahorené".

.
Naposledy upravil(a) bubuxin dne 24 črc 2012 19:50, celkem upraveno 1 x.
Ostravaci poznajú odpoveď "Bo neni čas p..o!"
To je najvyssi model XLO len za 8t. EUR.Tony píše:Vlastnou váhou vypadne zo zásuvky
Re: PIONEER
Sa mi to zdá? alebo vývoj v Pioneer dospel ku krížovej štvorke
Foxi, týmto príspevkom som prestal premýšľať nad podstatou a prínosom valhally 
Pamatuji si, že na přelomu 70. a 80. let, nikdo o vlivu kabelů na zvuk neměl ponětí. Já jsem měl přístroje mezi sebou propojené tenkými šňůrami, které byly přiložené v krabicích u přístrojů. K bednám vedly obyčejné dvojlinky do průřezu 1mm2. V té době se u nás používaly k propojení pěti kolikové DIN šňůry.
Samozřejmě, hraje to stejně jak přes zvonkový drát, vše ostatní je audiosugesce, psychologie marketingu a sebeoblbování.fox píše:Pamatuji si, že na přelomu 70. a 80. let, nikdo o vlivu kabelů na zvuk neměl ponětí. Já jsem měl přístroje mezi sebou propojené tenkými šňůrami, které byly přiložené v krabicích u přístrojů. K bednám vedly obyčejné dvojlinky do průřezu 1mm2. V té době se u nás používaly k propojení pěti kolikové DIN šňůry.
Tvůj názor ti neberu. Zvonkový drát je ze všech drátů ten nejlepší. 
Hádam na tých kábloch niečo bude
, nahlásil som svoj príspevok o krížovej štvorke a poprosil Rona aby nás prehodil do diskusie o kábloch.
Ale v kábloch je už dosť veľká zhoda aj medzi odborníkmi, myslím že v tomto už spor nie je.
Asi zozbieram citácie odbornej verejnosti, a spracujem príspevok
Ale v kábloch je už dosť veľká zhoda aj medzi odborníkmi, myslím že v tomto už spor nie je.
Asi zozbieram citácie odbornej verejnosti, a spracujem príspevok
Naposledy upravil(a) kite19 dne 03 dub 2014 11:38, celkem upraveno 1 x.
Se zvonkovymy dratem to zni zkratka jako ZVON-ek! ( U dveri.......kdo neslysi, neuveri!
)