PMA píše:Já jenom nechápu, proč lidi tolik baví nesmyslně veřejně plácat o něčem, o čem absolutně nic nevědí. Nepřipadáte si trapně, přátelé?

Proč by si připadali, když to tu dělají všichni

PMA píše:Já jenom nechápu, proč lidi tolik baví nesmyslně veřejně plácat o něčem, o čem absolutně nic nevědí. Nepřipadáte si trapně, přátelé?
To není doporučení k Brystonům, to je všeobecné doporučení ke všem interkonektům. Eliminuje se tím nachytané rušení. Pokud bude i pak stát zvuk za prd, tak je problém v přístrojích.PítrsPraha píše:Jaryne, a jak dlouho jsi ty Brystony mel a s jakyma interkonektama je realne poslouchal?
Co konkretne se ve zvuku zmeni, kdyz vodice budou o trochu silnejsi nez nejtensi?
Co konkretne se ve zvuku zmeni, kdyz nebudou krouceny co nejhustseji, ale o trochu volneji?
Co konkretne se ve zvuku zmeni, kdyz nebudou co nejkratsi, ale budou mit treba standardni delku 0.5 nebo 0.75 m?
Co konkretne se ve zvuku zmeni, kdyz stineni nebude z folie, ale z vodiveho opletu?
Co konkretne se ve zvuku zmeni, kdyz izolace nebudou puncosky, ale neco jineho?
Abys to pochopil: konstrukci kabelu je hafo a opravdu malokdy (spis nikdy) se z konstrukce pozna vliv kabelu na zvuk konkretniho retezce. Proto se ptam, proc prave k Brystonum prave tebou uvedena kombinace?
Ako píše mirec1 vyskušaj ten KS 1121.Ak to bude stále drsné ,prezentnejšie chyba je niekde inde.Aj další prejovací kábel treba kvalitný.mirec 1 píše:..... mne sa v pozicii predzosilnovac , koncak osvedcil kabel Kimber 1121. Skus si ho pozicat od niekoho na vyskusanie
Pokud ses dostal ke čtení az tady, srandistu Jimmiho ignoruj. Příspěvek nad nim od BVa ma hlavu a patu.jimmi píše:Ako píše mirec1 vyskušaj ten KS 1121.Ak to bude stále drsné ,prezentnejšie chyba je niekde inde.Aj další prejovací kábel treba kvalitný.mirec 1 píše:..... mne sa v pozicii predzosilnovac , koncak osvedcil kabel Kimber 1121. Skus si ho pozicat od niekoho na vyskusanie
Zo zdroja zvuku je nutné dať ešte kvalitnejší prepojovací kábel.
Co na začiatku retazca zabrzdíš už dalej nevykuzliš.![]()
kábel Filtracia siete,další prepojovací kábel, reprokábel,sieťové káble,reprosustavy,zdroj zvuku, realita nahrávky,,poistky atd.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host