Trashwatcher píše:Moje povídání výše mířilo jen trochu jinam. I když na malém místě (nechtěl jsem to rozkouskovat mezi příspěvky, proto jsem to postupně doplňoval o další text - proto je tam tolik oprav, text nebyl předem připraven), snažil jsem se zaplnit temná místa v povědomí některých lidí na tomto fóru o nezbytnosti použití toho či onoho. S úctou vzhlížím k Vašim draze pořízeným zařízením, ale jak jsem již psal dříve: je velký rozdíl mezi smysluplnou investicí 17.000,- Kč do kvalitního zesilovače, reprosoustavy apod., ale když ta zařízení propojujete, tam už tyto náklady takto vysoké nutné nejsou. Vzhledem k tomu, co jsem napsal v textu výše, je jasné, že když splníte popsané minimální požadavky na kabeláž, jakákoliv další investice do této kabeláže už NIC nepřinese a zvuk nezmění. Pod toto prohlášení se klidně podepíše každý znalý technik a můžete si jakýmkoliv testem ověřit pravdivost tohoto prohlášení. A zbude Vám spousta financí na další pěknou techniku.
@Trashquatscher:
Chlape, kde jsi se tak dlouho flákal?
Na tvé moudrosti cekalo tohle forum jiz dlouhé roky!
No nic…
KONECNE jsi tady a konecne sem prineses absolutní pravdu a jistotu pro vsechny, kterí doposud jen bloudili v tenmnotách nevedomosti.
Díky, díky a jeste jednou…DÍKY!!!