Železo mám vše v jedné tovární značce PRIMARE - tedy jak zdroj, preamp i koncáky - viz vybavení

, suby od REL, tedy vše bez jakékoliv nastavovací automatiky. V AVprocesoru nastavuji ručně vzdálenost, hlasitost a dělících frekvence, další nastavení a doladění je přímo na subu. A jak jsem psal, vše podle REW a ucha. A jen pro upřesnění - tuto sestavu již nějaký pátek mám se stejným nastavením a zatím žádný problém, až u tohoto DVD-A. Ale pravda je, že jsem ji měl teď skoro dva měsíce zapnutou provizorně, protože jeden z koncáků byl v servise. Zítra se na to pořádně podívám. Nejspíš jsem někde něco přepnul nebo při vánočním úklidu manželka mohla přehodit fáze či pohnout s děličkou na subu, nic nemohu 100% vyloučit.
Nastavení pro stereo neměním - to jedu v režimu bypass a do AVprocesoru posílám již dekódovaný signál po XLR (z placek) nebo RCA (z vinylu).
Původní CD taky mám, stejně tak i 3 různá vydání na LP

. Jen tak nějak kupuji rychleji, než mi čas umožňuje poslouchat, takže mi tato knížečka ležela hodně dlouho netknutá v poličce. A takových "skluzů", které čekají až se na něj dostane, mám odhadem několik desítek, možná i stovku. Toho času na poslech je zatraceně málo. A to oproti některým, kteří zde píší že poslouchají tak hodinu za dva týdny, tedy poslouchám mnohem, mnohem více a častěji...
Díky za konzultace, dám vědět, jak jsem pochodil.