Pěkně a výstižně napsáno

. Kdybych měl z mého pohledu zhodnotit veškerá jejich díla, nejvýstižnější by asi bylo: " Pink Floyd jsou . . . prostě PINK FLOYD". Nemá cenu rozebírat, které album je NEJ..., každý rocker si u nich najde to svoje (vidíš to, tys jim odpustil "dřívější" tvorbu a např. já mám jejich první dvě alba rád

). Kdybych si měl vzít na pustý ostrov od každé kapely jen jedno album, fakt bych nevěděl

. Někdy se můžu podělat z "Wish You Were Here", jindy mě udělá "Animals", potom jsem hotový z "Dark Side of the Moon"...nejoblíbenější skladbu mám na Meddle (Echoes), nedám dopustit na "Atom Heart Mother", při sledování DVD "Live at Pompeii" mi naskakuje husí kůže ...nezapomínat na "The Wall"(

) a tak bych mohl pokračovat do nekonečna. Radši neztroskotat a užívat si je dle libosti, dokud nám budou fungovat slechy.
PS: Tvojí poznámkou "
a to už vůbec nemluvím v souvislosti s tím,jaký škvár se dnes vydává a co dnes většina lidí poslouchá" mi mluvíš z duše. Já se pohybuji (nejen v muzice) totálně mimo mainstream a někdy je mi z toho vše okolo docela blivno. Co si myslet o naší společnosti, když "dopustí", aby se stal členem vlády bolševickej estébák, který prohlásí (po koupi Impulsu), že měl ještě koupit Blesk

...a navíc neumí pořádně česky. To už je ale

, takže . . . užívejme si muziky, dokud máme čas