Pink Floyd

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Pink Floyd

Příspěvek od Zappadaddy »

Pasul.Z doslechu jsem z řečí o tobě měl pocit ,že s hifi a hlavně z hudbou teprve začínáš?Potvrd to,nebo to vyvrat.At je tu nějaká diskuze. :lol: Kdy jsi s tím začal?Máš vlákno o Pasulovi?Jdu se podívat.
Jirie.Pasul se nám všem jaksi začíná s tím svým hifi vývojem vymykat z ruky. :D

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

jirie píše:Těmi Ostravaky jsem měl ma mysli Petr5 a Mark Levinson.Pokud se směješ jejich aparátům ,tak to tedy už fakt nevím :?:
Ale to jsi špatně pochopil. Bylo mi jasné o koho jde. Jediný sběratel z Ostravy co znám je ML. Nikoho dalšího neznám. Petr5 totiž není Ostravák. Ale to jsou prkotiny.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Hudebních sběratelů z Ostravy a okolí znám pár desítek pár desítek let...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zappadaddy píše:Pasul.Z doslechu jsem z řečí o tobě měl pocit ,že s hifi a hlavně z hudbou teprve začínáš?Potvrd to,nebo to vyvrat.At je tu nějaká diskuze. :lol: Kdy jsi s tím začal?Máš vlákno o Pasulovi?Jdu se podívat.
Jirie.Pasul se nám všem jaksi začíná s tím svým hifi vývojem vymykat z ruky. :D
S hifi začínám. To je pravda. Samé hnojačky. S hudbou taky. :lol: Vlákno o mě nenajdeš. Co potřebuješ vědět?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

merhaut píše:Hudebních sběratelů z Ostravy a okolí znám pár desítek pár desítek let...
Já ne. Chodí sem?

Dodatek: Ty jseš v hudbě starý pardál. Já mladý zobák. A to bude platit ohledně věku taky. To je mi jasné. Ale pár lidí co sbírají v okolí bych rád poznal. Nějaký dobrý kup a nebo výměna by byla super...

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

pasul píše:
merhaut píše:Hudebních sběratelů z Ostravy a okolí znám pár desítek pár desítek let...
Já ne. Chodí sem?

Dodatek: Ty jseš v hudbě starý pardál. Já mladý zobák. A to bude platit ohledně věku taky. To je mi jasné. Ale pár lidí co sbírají v okolí bych rád poznal. Nějaký dobrý kup a nebo výměna by byla super...
Jo to nám tady schází,klub sběratelů!!!!!!!!To bych fakt uvítal.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Jenže to nejsou - až na výjimky - hifisti :-)

Jeden kámoš má třebas cca. 2000 japonců a poslouchá to spokojeně na pártisícovém Technicsovi z Tuzexu. Většina ze sběratelů je dost uzavřená ve svém světě, mají za sebou různé i hrůzné příběhy, jeden například skončil ve vazbě, měl holt podezřele moc cédéček, další, když umřel, tak jeho manželku oblafl jeden takzvaný kamarád a za celou odnesenou sbírku více jak 1000 vzácných CD ji nosí sem tam pár stovek měsíčně...

A na internet z nich nechodí skoro nikdo.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

2000 japonců??? :shock: Budu muset přidat. Čekal jsem, že tito lidé dost těžko budou chodit na kecárny. To s tím vlastním světem naprosto chápu.

boxer

Příspěvek od boxer »

Merhaut
*offtopic*
Jardo,teď jsi to dobře rozlouskl.Před chvílí se onen dotyčný třepal,že někdo si dovolí slyšet R.S. jestli hrají dobře či ne.
A ty teď do fóra,..........kde se hádají o dB,tisícových investicích a kdo to nemá za mega nemá co ke kvalitě říci,o nuanncích,o rozdílech kabelů za 5O a 6O tisíc a já nevím o čem .............

.........si dovolíš napsat,že jsou lidi,co poslouchají ,a světe div se,když to nemůžou ani vychutnat a poznat, předražený CD na ....

tuzexových HNOJAČKÁCH.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

To je proč se nepovažuji za sběratele,protože nedokážu prostě sedět na něčem a nepoužít to jen abych to neznehodnotil tím že třeba rozbalím nové cd a poslechnu si ho.A taky jsem jednu dobu měl kolem 1000ky japonců!

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Boxere smál jsem se už předem, že po příspěvku od PMA, který napsal, že na této nahrávce se pozná jestli je systém dobrý nebo špatný, začnou všichni psát, jak jim to pěkně hraje. Jenže jediný kdo tam poté napsal, že mu tato nahrávak hraje dobře, jsi jedině ty. :lol: :lol: :lol:

Co se týče poslechu japan mini LP CD na přístrojích z tuzexu a podobné kategorie, tak opravdu nic proti. Každého věc. Můžem se bavit o využitelnosti kvality takových CD na takovém systému. Ale to ty nepochopíš. Tady jde o sběratelství. A to je celý problém.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Ono to sběratelství by se dalo v mém případě také vyjádřit slovy: Jsem pěkná nenasytná a sobecká svině,která se nimrá v podivně vypadajících CD s ještě podivnějším ,někdy pro někoho neposlouchatelným obsahem a utrácí za to nekřesťanské prachy .
Vím,že to asi není pro rodinu přínosem,zvláště v poslední době mám stále větší výčitky,ale na rozdíl od těch co jedou v heráku nebo jen v perníku netvrdím,že jsem v pohodě, a že to mám pod kontrolou.Ne,nemám to pod kontrolou a hrůzou očekávám den,kdy zjistím,že je k mání SHM CD mini LP Stinga ,Sagy nebo Rush.
Více než delirium tremens mě děsí pomyšlení co se stane s mými hýčkanými skvosty až si pro mne příjde Kmocháček.
Ne,testament nebudu dnes večer sepisovat,ale budu doufat,že jsem tak akorát for rock'n'roll and too young to die....

Dobrou noc sběratelé...........

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Společně do rakve, do komína, a nahoru nebo dolů...

JV
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od JV »

Pasul - prosím ťa, čo je to za album ktorý je na tej spoločnej fotke celkom vlavo vedla Division bell (s tou prdelkou)?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

JV - To je Roger Waters-THE PROS AND CONS OF HITCH HIKING

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0301075239

Odpovědět