Jirie.Pasul se nám všem jaksi začíná s tím svým hifi vývojem vymykat z ruky.

Ale to jsi špatně pochopil. Bylo mi jasné o koho jde. Jediný sběratel z Ostravy co znám je ML. Nikoho dalšího neznám. Petr5 totiž není Ostravák. Ale to jsou prkotiny.jirie píše:Těmi Ostravaky jsem měl ma mysli Petr5 a Mark Levinson.Pokud se směješ jejich aparátům ,tak to tedy už fakt nevím
S hifi začínám. To je pravda. Samé hnojačky. S hudbou taky.Zappadaddy píše:Pasul.Z doslechu jsem z řečí o tobě měl pocit ,že s hifi a hlavně z hudbou teprve začínáš?Potvrd to,nebo to vyvrat.At je tu nějaká diskuze.Kdy jsi s tím začal?Máš vlákno o Pasulovi?Jdu se podívat.
Jirie.Pasul se nám všem jaksi začíná s tím svým hifi vývojem vymykat z ruky.
Já ne. Chodí sem?merhaut píše:Hudebních sběratelů z Ostravy a okolí znám pár desítek pár desítek let...
Jo to nám tady schází,klub sběratelů!!!!!!!!To bych fakt uvítal.pasul píše:Já ne. Chodí sem?merhaut píše:Hudebních sběratelů z Ostravy a okolí znám pár desítek pár desítek let...
Dodatek: Ty jseš v hudbě starý pardál. Já mladý zobák. A to bude platit ohledně věku taky. To je mi jasné. Ale pár lidí co sbírají v okolí bych rád poznal. Nějaký dobrý kup a nebo výměna by byla super...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti