ACIBUK

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
acibuk
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: ACIBUK

Příspěvek od acibuk »

Je to stříbro. Čím to je kryté nevím, možná teflon. Šlo to z tuha a nebyl jsem dost trpělivý.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jo. Vypadá to, že je to ožužlané kleštěma nebo něčím.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Nic si z toho nedělej. To se stane myslím každému. Jak tu opravu jednou zaplatíš už si dáš příště pozor. Mě se to stalo taky kdysi na Debutu. A tam jsem to vyměnil lehce. Zde to myslím nebude úplně jen tak. Stejně tak jsem jednou ulomil hrot na přenosce. Dávám si na to vždy velký pozor. Ale při nastavování jsem brnknul o šablonu a hrot uletěl. Toto se myslím stane taky jednou všem..
Osobně si už dávám velký pozor při sundávání těchto pinů. Párkrát jsem je musel nazpět letovat. A nebo jsem je vytáhl i s pinem z přenosky. To se pak strašně spravuje na té přenosce. Jinak je sundávám tak že ten PIN roztáhnu šroubovákem a samo to krásné sjede.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Není to chyba výrobce? Tam se tím netahá přívěs, že by to muselo tak držet.

weiron
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od weiron »

Tak hlavní problém je ve dvou tloušťkách výstupních pinů z přenosky. Japonci je mají o trochu tenčí. Pak když tam máš nějakou evropskou tak to drží opravdu hodně. Budou to mít univerzální pro oba druhy. To roztahnuti z boku šroubovákem je nejlepší řešení jak to stáhnout..

Odpovědět