Ciba

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
pasul
Kontaktovat uživatele:

Re: Ciba

Příspěvek od pasul »

ciba píše:
pasul píše:Určitě bez kompromisů.Ale chci dva.A to jsem zvědav kam to narvu.Už to jsou opravdu větší almary.Ještě se uvidí,ale rád bych to stihl do Brněnského podzimu a vypadá to,že tam budu tahat i V.A.C.T.y.A s tímhle alespoň jedním subem by to už mohlo hrát.Jedeš?
To bude hrat urcite i s jednim :) chtel bych prijet - je to pro mne jedna z mala sanci jak se po dlouhe dobe setkat s kamarady a zasvecene pohovorit ..
Musíš dojet.Já tam plánuju pobýt celý víkend.Poslouchat se bude dát podle mých zkušeností až v neděli a tak můžem pokecat a posedět po celou sobotu.Alespoň se zasmějem s mýma kadibudkama v tom prostoru.To bude mazec.Čekám ovace ve stoje. *bravo* *hura* Akorát mně teď napadá jedna věc.Pokud bude sub a ještě V.A.C.T. tak to teda ani náhodou nenarvu do auta.Takže hlavně ten sub.

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Acon píše:Nazdar. Svojho času si sa niekde vyhrážal, že Ti hrozia nejaké Wilsony. Ako to dopadlo?
Uz jsem na ne tehdy dal mensi zalohu achystal jsem se pro ne , za ty witty chtel majitel 4300 euro , ale pak prisla v jednom tydnu nabidka na tyto Avally a protoze jsem vedel jak ktera bedna umi zahrat nebylo moc co resit .Samozrejme jsem musel ty wilsony odrict a jako satisfakci jsem tu zalohu nechal majiteli tech wilsonu ..

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

ciba píše:
Acon píše:Nazdar. Svojho času si sa niekde vyhrážal, že Ti hrozia nejaké Wilsony. Ako to dopadlo?
Ahoj Acone ,uz jsem na ne tehdy dal mensi zalohu a chystal jsem se pro ne , za ty witty chtel majitel 4300 euro , ale pak prisla v jednom tydnu nabidka na tyto Avally a protoze jsem vedel jak ktera bedna umi zahrat nebylo moc co resit .Samozrejme jsem musel ty wilsony odrict a jako satisfakci jsem tu zalohu nechal majiteli tech wilsonu ..

boxer

Příspěvek od boxer »

Taky vítám Cibu.Jsem rád,že se odhodlal mezi nás.Alespoň mírně snížil poměr HP proti NeHP. :D

Chtěl bych někdy slyšet tvůj aparát.

Po vlekle nemoci se davam pomalu dohromady

Snad to nebyla vážná hifineuroza,ale něco lehšího. *palec*

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

boxer píše:Taky vítám Cibu.Jsem rád,že se odhodlal mezi nás.Alespoň mírně snížil poměr HP proti NeHP. :D

Chtěl bych někdy slyšet tvůj aparát.

Po vlekle nemoci se davam pomalu dohromady

Snad to nebyla vážná hifineuroza,ale něco lehšího. *palec*
Dik Boxere za privitani , jsem z Mlade Boleslavi muj mail znas a kdokoliv kdykoliv je u mne vitan , no s tou nemoci .. kdyby to byla audiofilia nervosa bylo by to dobry .. , ale ted jsem prave koupil relativne tichy notebook a objednal zvuk. kartu (esi ) http://www.esi-audio.com/products/u24xl/ pro prehravani hudby z disku takze ta nervosa stale trva ..

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

Tu zvukovku už mám doma :P

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Rowing píše:Tu zvukovku už mám doma :P
A jak bys ji tedy hodnotil ? Vyplati se za ty penize ?

Rowing
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rowing »

No digitální výstupy (jak optiku tak coaxial) jsem zatím nepoužil, takže nemohu zatím nijak posoudit kvalitu po připojení k DACu a HiFi.
Koupil jsem ji hlavně k notebooku kvůli analogovým vstupům pro měření gramofonů na návštěvách pomocí SW Adjust Plus.
A v práci používám sluchátkový výstup, který je rozhodně kvalitnější jak ten v mém Dellu integrovaný.
Jen mi trochu začíná vadit, že umí jen 24 bit / 48 kHz, potřeboval bych 24 bit / 96 kHz, případně i 24 bit / 192 kHz.
Možná časem koupím jinou. Zatím plně splňuje to, co jsem od ní očekával a mám v záloze digitální vstupy a výstupy
pro případné použití.

Obrázek

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Já určitě koupím Lynx L22.Ale chci to hlavně na měření a cenově je to padák.Pokud jde o zvuk,tak určitě HD Mediabox.Ovšem chce to převodník a to jedině Mark Levinson.Jak vidím daleká cesta do cíle...

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Navrhoval bych pokracovat v debate na toto tema ve vlakne o digitalnich pristrojich napr. tady http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopi ... =11&t=1069

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

Pres vikend jsem vysypal volny prostor mezi zesilovacem a vyhybkou a skrini jemnym piskem (z baumaxu) to vse dle doporuceni vyrobce , ted ma jedna bedna asi 100 kg , vliv na zvuk to prakticky nema zadny .. nebo alespon ne slysitelny , tedy bez provnavani .. Kazdopadne mam aspon dobry pocit z odvedene prace *2thumbsup*

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

pipis píše::mrgreen: aspoň až budeš potřebovat písek do akvárka, tak to máš kousek a skladem
Jsem pevne rozhodnut uz s tim nehejbat .. 8-)

boxer

Příspěvek od boxer »

Jsem pevne rozhodnut...

Och, *sunglases* kolikrát to nejen zde zaznělo a pak... :roll:

ciba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciba »

boxer píše:Jsem pevne rozhodnut...

Och, *sunglases* kolikrát to nejen zde zaznělo a pak... :roll:
:mrgreen: mas pravdu bylo to predcasne rozhodnuti ..

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

ciba píše:Pres vikend jsem vysypal volny prostor mezi zesilovacem a vyhybkou a skrini jemnym piskem (z baumaxu) to vse dle doporuceni vyrobce , ted ma jedna bedna asi 100 kg , vliv na zvuk to prakticky nema zadny .. nebo alespon ne slysitelny , tedy bez provnavani .. Kazdopadne mam aspon dobry pocit z odvedene prace *2thumbsup*
Už dávno som sa presvedčil, že ak máš dobre zvládnutý základný reťazec (CDP,zos, repro) tak výsledný zvuk je ťažko ovplyvniteľný podobnými hračičkami ako sú káble, podložky, ťažítka.... .... a piesok ;)
V Tvojom prípade to bolo len 30% z celkovej váhy a či má bedňa 70, alebo 100kg je už jedno. Ak by šlo o 20kg bedňu a zaťažil by si ju na 100... Ale dobrý pocit patrí ku všetkému.

Odpovědět