Zesilovač produkuje krásné hluboké basy, neagresívní výšky a jak by napsal Efičák, pleťové středy. Je sice malý svým vzrůstem, ale velký zvukem.

Je sice nejmenší ze všech, ale je dost silný na to, aby všechny unesl.

Uška si nejlépe řeknou, co je správně.fox píše:Po výborných zkušenostech ze studia u Pavla Dioka jsem si přivezl domů výkonový zesilovač Red Wine Audio. Mohu jenom konstatovat, že do mé sestavy perfektně zapadl a zpět už nepůjde.
Zesilovač produkuje krásné hluboké basy, neagresívní výšky a jak by napsal Efičák, pleťové středy. Je sice malý svým vzrůstem, ale velký zvukem.
Rowing o analogu ví moc. Poslal bych Rowinga, udělat audit v SEV-u, třeba ta nedbalost, nepřesný Baerwald u Debutu SE.fox píše:Eficaku, mám podobné zkušeností s antiskatingem. Je také nastavený na maximum. Při testu na desce HI-Fi News hrot vyskakoval z drážky a tlačil se ke středu. Musel jsem závažíčko ještě malinko přitížit. Začátkem záři přijede Rowing na seřízení gramofonu, uvidíme, jestli jsou moje závěry správné.
Rowing? To bude asi rozdíl, před Rowingem a po jeho návštěvě.fox píše:Včera odpoledne byl u mne Rowing na návštěvě. Perfektně mi seřídil gramofon a taky mne naučil zacházet s testovací deskou HI-FI NEWS.![]()
Ještě jednou moc děkuji.Martine, jsi jednička!!!
Ještě ne. Když bedny došly, měl jsem supertweetry doma, takže jsem je hned namontoval. Přes víkend to můžu vyzkoušet.pipis píše:Ahoj Foxi,
zkoušel jsi poslouchat své Tannoy s a bez přídavných supertweetrů? Slyšíš, nebo lépe cítíš nějaký rozdíl při poslechu?
Věřím v přínos supertweetrů, proto mě zajímá přímá praktická zkušenost. Díky.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti