Dostal jsem tip na vyzkouseni levneho pokusu v digi ceste v podobe Delock síťový izolátor 6 kV RJ45, tak jsem si rekl, ze vyzkousim co je pravdy na zmene projevu na urovni LAN prenosu. K memu prekvapeni je zmena slysitelna a snadno opakovatelna jednoduchym prepnutim kabelu po ceste od RJ45 zasuvky ke streameru tzn. vesmes bez vypadku v ramci bufferu streameru. Po zapojeni dle vyrobce je slyset jako se "vycistila" hudebni scena ala clovek jeste vice vnima "ticho mezi notami". Vse je vice vyseparovane, ale zaroven vice sterilni az monitorove podane. Nejvice to slysim na stredovem pasmu a vyssich basech.
A to me zaujalo nejvice, jakym zpusobem se zmenil projev sestavy, kdy to neni ve smyslu lepsi/horsi, ale jiny projev a je na posluchaci zda takovou zmenu kvituje. Za me jsem porad ve fazi rozhodovani, protoze mam radeji kdyz ma hudba vice emoci i za cenu, ze nemam vse vypreparovane a chybi mi lampova plasticita. Kazdopadne za cca 500Kc nebudu ani resit vraceni v ramci 14ti denni lhuty, protoze jde o smesnou cenu. Dokazi si predstavit, ze ciste hifi produkty v teto oblasti udelaji urcite lepsi praci, ale osobne nechci do techto vod moc zabredat.
Dalsi co mam v planu vyhledove zkusit jsou Synergistic research hft, ale zde budu velmi kriticky, protoze se uz budu pohybovat v daleko vyssich cenovych hladinach. Zde jde o popud kamaradu, kteri je poridili a maji hodne naposlouchano a hlavne znam jejich sestavy, protoze od stolu jsem par cudliku od SR za X tisic odsoudil bez pardonu, ale jejich nadseni me nahlodalo

.