Koudy: když elektronky žhnou....
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: Koudy: když elektronky žhnou....
prima
pokud mas iPhone nebo iPad tak preci jen vyzkousej aplikaci JPlay, ta je opravdu vyborna (Eversolo by ji melo podporovat)
pokud mas iPhone nebo iPad tak preci jen vyzkousej aplikaci JPlay, ta je opravdu vyborna (Eversolo by ji melo podporovat)
Diky za doporuceni Pavle, ale jsem androidak, to by vyslo draho.... iPad....I paid
.
Ted jsem ve fazi hledani slusneho lampace
.
Ted jsem ve fazi hledani slusneho lampace
@Koudy42: Prosím o informaci ohledně užívání T8.
1. Jak moc se přístroj zahřívá? Vím, že to je těžko posouditené, ale myslíš, že by dle Tvého názoru snesl umístění v uzavřené skříňce.
2. Dá se kompletně ovládat z mobilu přes lokální síť? Používal bych to na hraní z integrovaného harddisku, QOBUZ connect a možná Spotify connect. Ovládání hlasitosti nepotřebuji.
Děkuji.
1. Jak moc se přístroj zahřívá? Vím, že to je těžko posouditené, ale myslíš, že by dle Tvého názoru snesl umístění v uzavřené skříňce.
2. Dá se kompletně ovládat z mobilu přes lokální síť? Používal bych to na hraní z integrovaného harddisku, QOBUZ connect a možná Spotify connect. Ovládání hlasitosti nepotřebuji.
Děkuji.
1) Zahrivani vubec nepozoruji a to jsem ho bral do naruce, kdyz jsem krkolomne menil lampu v preampu pri poslechove session
. Podle me uzavreni sense, ale ideal kdyz nebude zavreny jako v supliku.
2) Ano, ma connect snad na vse (vcetne Qobuz), ale stejne je mi pohodlnejsi pouzivat jejich aplikaci, protoze stridam poslech Qobuz/interni knihovna/YT podle chuti a proklik je jednodussi.
Ovladat jde komplet z aplikace nebo si muzes displej T8 zrcadlit na remote zarizeni.
2) Ano, ma connect snad na vse (vcetne Qobuz), ale stejne je mi pohodlnejsi pouzivat jejich aplikaci, protoze stridam poslech Qobuz/interni knihovna/YT podle chuti a proklik je jednodussi.
Ovladat jde komplet z aplikace nebo si muzes displej T8 zrcadlit na remote zarizeni.
*sense = nevadi...korekce 
Cayin, Cayin bude svitit
.....
Koudy už se těší, až Cayin zatížíme Magnapanama 
Koudy ho prostě musí dovézt. A pak budou možná k mání monos BHK
Každopádně se těším s tebou a brzy k Tobě na návštěvu a gratuluji!!!
Koudy ho prostě musí dovézt. A pak budou možná k mání monos BHK
Každopádně se těším s tebou a brzy k Tobě na návštěvu a gratuluji!!!
https://www.instagram.com/reel/DQR_UfED50P/ .... T8 uz mam, jeste Cayina a jednou treba Icon 12 
A samozrejme dekuji, jsi vitan, zvlaste s 6SN7 konvolutem elektronek
.
Ahoj Koudy mas nejake skusenosti so zosilnovacmi od cayin? Pokukujem po nich uz dlhsie a cakam na black friday
.
Osobni zkusenost budu mit nejspis zitra
. Patri k tomu lepsimu co lampova Cina nabizi, tak uvidim/uslysim.
Aky konkretny model? Objednal si novy alebo z ruky?
Vzhledem k nakupu bez poslechu jsem vzal z druhe ruky. Zaujal me 805a, puvodne Line Magnetic, pak se naskytl dobry kauf mit Cayina, coz je lety proverena znacka, tak jsem po nem skocil. Nasledne jsem se docetl, ze LM zalozil prebehlik z Cayina
.