kychtax
Re: kychtax

Možno sa opýtam blbosť, ale ake vybracie ma riešit ta zásuvka? Ktoré vznikajú kde?
V pohodě, já i NAIM to jistě vydýcháme. Ten konektor je samozřejmě zcela bezpečný a žádné holé dráty z něj nelezou. Akorát to občas zákazníci reklamují jako vaduStrejdin píše: ↑18 črc 2019 20:55Jéžíš, tak to se NAIMU a tobě omlouvám, plácám tady a to jsem ten jejich plovoucí síťový vývod ani neviděl. Přijde mi ale divné, že konektor s napětím 220V není pevně připojen, a přijde mi to dost hazard kvůli "nějakým vybracim", ale třeba na to (bezpečnost) mají sofistikované řešení.

@kychtax: Když se to domyslí do konce, tak je jenom správně, že na straně lišty je řešení s co největší tuhostí, aby antivibrační opatření na liště měly co největší efekt.FS píše: ↑18 črc 2019 15:23NAIM dělá na svých komponentách schválně "plandající" zásuvku pro připojení napájecího kabelu, aby omezil přenos vibrací z kabelu do přístroje (aspoň tak si to vysvětluji, oficiální vyjádření od NAIM jsem k tomu nedohledal).Ale na tu pevnost dám hodně. Co nejvíc všechno zpevnit a postahovat. Nemělo by to plandat nebo mít vůli..
jj, přesně. 

ještě jsem si upravil některé kabely jednoduchou úpravou. Vypadá to jako voodoo, ale není tomu tak. Má to svou jednoduchou funkci a účel. 
Budu to dávat na všechny.

Budu to dávat na všechny.
- Přílohy
-
To je měděná punčoška? Zemníš to někam?
Konečně přisla měď .. čistá pásovina bez lepidla a shání se to špatně.. 
..A na cestě zásuvka Furutech.

..A na cestě zásuvka Furutech.

- Přílohy
-
Nová zásuvka. Kamarád a nejlepší kabelový montážník v ČR - pytel se zastavil a během několika okamžiků nainstaloval. Nevěřícně jsem koukal, jak mu to šlo. Mohl by to již dělat poslepu. 
Zvukový posun byť malý, ne nezanedbatelný. Zejména basy se zdají pevnější. Nutný tlak pro zapojení vidlice je potřeba pořádný. Starší člověk nebo dáma mohou míti problém.

Zvukový posun byť malý, ne nezanedbatelný. Zejména basy se zdají pevnější. Nutný tlak pro zapojení vidlice je potřeba pořádný. Starší člověk nebo dáma mohou míti problém.

- Přílohy
-
Honzo, oprav to třeba na "nikoliv zanedbatelný". Dvojitej zápor si můžou dovolit akorát Floydi 

Nadral reprosoustavy
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
ty mě nikdy nezklameš 

Kocmeister, pozoruji určité zlepšování v čase, ale mohu se mýlit. Včera zvuk z RME a sluchátek T1 byl až euforický. aach. 

Kychtax
Máš k té zásuvce i sólo přívod? Tam by ta změna měla být slyšet docela hodně.
Máš k té zásuvce i sólo přívod? Tam by ta změna měla být slyšet docela hodně.