kychtax
- Mike_Czech
- Kontaktovat uživatele:
Re: kychtax
To jsi udělal dobře, mám podobné už skoro rok a nemůžu si je vynachválit. Navíc se mi hodí i v práci na UTP a optické kabely. 

- Přílohy
-
Udělal jsem známému propojky terminálů. Požadavek byla přijatelná cena a kvalitní vodiče.
Použit UP OCC drát. Konektory zatím nevybral - může kdykoliv v budoucnu osadit.
Použit UP OCC drát. Konektory zatím nevybral - může kdykoliv v budoucnu osadit.
- Přílohy
-
Není lepší klema?
Zdar.
Sháním stříbřenou měděnou folii (na stínění signálového kablu, který vyvíjím). Neměl by někdo tip?
Ideálně aby byla uvnitř OFC nebo OCC měď, ale nemusí být.
Sháním stříbřenou měděnou folii (na stínění signálového kablu, který vyvíjím). Neměl by někdo tip?
Ideálně aby byla uvnitř OFC nebo OCC měď, ale nemusí být.
V poslední době jsem si dodělal/udělal zás.lišty..
Nahoře jen seskládaná s konektory. Použité jsou Furutech Rhodium NCF zásuvky. Ještě nesešroubováno. Lištu jsem několikrát skládal a rozkládal. Všechno se muselo slícovat, dát díly dohromady, aby pak dokonale sedlo při závěrečné kompletaci.
Dlouhé šrouby mají dorazy. Hlavy jsou zapuštěné v těle lišty, aby byla spodní plocha úplně rovná a ležela celou plochou na kov. desce. (není na fotkách).
Vnitřní prodrátkování, vše hodně na fest.. zaizolováno, zpevněno smršt.bužírkami s lepidlem, páskami.
A konce připravené pro zapojení a utažení do IEC konektoru Furutech FI-06 (R).
Všechny šrouby, matky, podložky, tělo lišty ..z nerezu.
Nahoře jen seskládaná s konektory. Použité jsou Furutech Rhodium NCF zásuvky. Ještě nesešroubováno. Lištu jsem několikrát skládal a rozkládal. Všechno se muselo slícovat, dát díly dohromady, aby pak dokonale sedlo při závěrečné kompletaci.
Dlouhé šrouby mají dorazy. Hlavy jsou zapuštěné v těle lišty, aby byla spodní plocha úplně rovná a ležela celou plochou na kov. desce. (není na fotkách).
Vnitřní prodrátkování, vše hodně na fest.. zaizolováno, zpevněno smršt.bužírkami s lepidlem, páskami.
A konce připravené pro zapojení a utažení do IEC konektoru Furutech FI-06 (R).
Všechny šrouby, matky, podložky, tělo lišty ..z nerezu.
- Přílohy
-
-
-
Naposledy upravil(a) kychtax dne 18 črc 2019 11:38, celkem upraveno 2 x.
Pěkně jsi si s tím vyhrál. Snad to bude i slyšet
Mimochodem, plánuješ i nějakou přípravu na antivibrační podložky? Já mám lištu na Nordost Sort Kone BC a jak je ta lišta úzká, tak musím dávat dost pozor, aby mi ty kabely lištu z hrotů neshodily.

Mimochodem, plánuješ i nějakou přípravu na antivibrační podložky? Já mám lištu na Nordost Sort Kone BC a jak je ta lišta úzká, tak musím dávat dost pozor, aby mi ty kabely lištu z hrotů neshodily.
Jj. Mám pod lištou 25kg ocelový kvádr. pod tím dubovou desku do které jsou napevno 4 cerabally. Když s tím zkusím zahýbat působí to celé hodně pevným a masivním dojmem, nikde žádná sebemenší vůle..Což jsem chtěl. Tj. ať ta lišta leží celou plochou na podložce pod ní a jakoby s ní splyne. Proto mezi lištou a podložkou schválně nemám žádné hroty ani gumové špunty , ale železo rovnou na železo.
Myslím si, že je to i slyšet, že se ta pevnost, velká hmotnost/masivnost a nulové vůle, že se to projeví i na zvuku.
... a hájend musí mít hmotnost jinak to není dostatečně háj.

Myslím si, že je to i slyšet, že se ta pevnost, velká hmotnost/masivnost a nulové vůle, že se to projeví i na zvuku.
... a hájend musí mít hmotnost jinak to není dostatečně háj.

Tak to vypadá hodně profesionálně, jsem zvědav na hodnocení zvukového přínosu.
Jak máš udělané napájení marvine. Poď do toho a ukaž. 
Ale na tu pevnost dám hodně. Co nejvíc všechno zpevnit a postahovat. Nemělo by to plandat nebo mít vůli..

Ale na tu pevnost dám hodně. Co nejvíc všechno zpevnit a postahovat. Nemělo by to plandat nebo mít vůli..
NAIM dělá na svých komponentách schválně "plandající" zásuvku pro připojení napájecího kabelu, aby omezil přenos vibrací z kabelu do přístroje (aspoň tak si to vysvětluji, oficiální vyjádření od NAIM jsem k tomu nedohledal).Ale na tu pevnost dám hodně. Co nejvíc všechno zpevnit a postahovat. Nemělo by to plandat nebo mít vůli..
FS píše "NAIM dělá na svých komponentách schválně "plandající" zásuvku pro připojení napájecího kabelu, aby omezil přenos vibrací z kabelu do přístroje (aspoň tak si to vysvětluji, oficiální vyjádření od NAIM jsem k tomu nedohledal)."
Tak to co píše Kychtax o pokládání psa je dle mého dost sci-fi, ale to že firma NAIM dělá "plovoucí nebo plandající síťovou zástrčku" tomu fakt nejde věřit, že by špatně proškolila soudruha z Číny co to pro ní montuje? To přece nemůže ani projít certifikací, nebo ne?
Tak to co píše Kychtax o pokládání psa je dle mého dost sci-fi, ale to že firma NAIM dělá "plovoucí nebo plandající síťovou zástrčku" tomu fakt nejde věřit, že by špatně proškolila soudruha z Číny co to pro ní montuje? To přece nemůže ani projít certifikací, nebo ne?
@Strejdin: Možná by Tě mohlo zajímat, že NAIM organizuje ve výrobních prostorách prohlídky - v UK. Ale nejspíše nezajímá, plivnout jedovatou slinu je lepší, žetomu fakt nejde věřit, že by špatně proškolila soudruha z Číny co to pro ní montuje? To přece nemůže ani projít certifikací, nebo ne?