kychtax
Re: kychtax
Ono se na zvuku podepise i zesilovač, zvlast charakter vysek. Ten Sroll je vyborny.
Tam to není o čem. Ale nároky na řetězec "před" budou asi dosti vysoké, včetně napájení, akustiky. Protože takový řetězec bude jak rentgen do nahrávky.
A ten výškáč jak je odhalující, tak to všechno nedořešené nažene a pustí ven na plné kule. Myslím si.
.

Hlavně aby to splňovalo nějaké bezpečnostní zásady. Třeba instalaci elektrorozvodů na hořlavý povrch a tak.
třeba jako tady u Actinote.
Zajímavostí je, že Actinote je výrobce, který se snaží v konstrukcích vyloučit použití kovu jinde než pouze u vodičů (a stínění). Třeba i šroubky na konektorech jsou nahrazené plastovými. Zatímco deska je robustní, plastová lišta na mně působila dojmem spíše subtilnějším.

Zajímavostí je, že Actinote je výrobce, který se snaží v konstrukcích vyloučit použití kovu jinde než pouze u vodičů (a stínění). Třeba i šroubky na konektorech jsou nahrazené plastovými. Zatímco deska je robustní, plastová lišta na mně působila dojmem spíše subtilnějším.

Ta lista Sonata Powerline ma telo fakt z plastu? No co uz niekedy sa da urobit aj z nudze cnost
Plast může zabezpečit vysokou pevnost, nehořlavost a elektrostatický stínění.Chybí ještě něco ?
kabelguru.cz
A superznačka zajistí vysokou cenu... 

Přesně ten mam, akorat tedy jenom 5.
Mám jí taky a namísto vypínače jsem fláknul tlumivku. 
No, je fakt, že první málem vyhořel díky vypínači. Nic moc kontakty a po čase přechodák. Já tím vypínám celou sestavu pc, modem a tak.
Třeba tohle?

Já samozřejmě souhlasím s tím, že kov je vhodnější materiál.Sám mám zásuvkový lišty v kovu.Jen myslím, že to jde i z toho plastu.A, že to má vysokou cenu ? Jenže co jí v hifi byznysu nemá ?
kabelguru.cz