A tak to má být
Jsem na tom podobně. Ne že by to nebylo kam posouvat, to je asi vždycky, ale už jsem se zvukem spokojený.
PS4 jsem rozebíral před měsícem, dělám to každý rok a souhlasím, ta turbína je celkem uřvaná a navíc se v ní velmi rychle usazuje bordel. Dokonce bych řekl, že není ani moc dobře navržená, protože se ten bordel kolem ní dostává i do žeber chladiče samotného.
PS4 mi taky rvala hodne, to bylo jak tryskac. PS4 Pro uz lepsi, ale myslim, ze jsem si musel vychytat az nejaky pozdejsi model. PS5 uplne v pohode, tam je to uz dobre vyreseno.
Ventilator k PSX jsem objenal zn. Nidec z ciny. Nidecy by mely byt tissi nez Delta. Jake bylo moje prekvapeni, kdyz uvnitr PSX byl rovnez Nidec! Ale ventialor je z jine serie, stejny vyrobce, presto je ventak mnohem tissi. Asi je to jak se vsim. Je potreba trefit dobry kus nebo serii.
Nemam doma manzelku 2 tyzdne, tak som si kupil PS5 reediciu The Last of Us, cize uz 3 ti krat. Noc, vyse 3 m platno, multikanal, vtedy to da a zmysel. Najlepsia hra co som kedy hral (spolu s TLOU 2)
( moji dalsi favoriti- RDR, Witcher, Bloodborme, prve tri AC ka, Crysis, Mass Effect 1-3)
Nemam doma manzelku 2 tyzdne, tak som si kupil PS5 reediciu The Last of Us, cize uz 3 ti krat. Noc, vyse 3 m platno, multikanal, vtedy to da a zmysel. Najlepsia hra co som kedy hral (spolu s TLOU 2)
( moji dalsi favoriti- RDR, Witcher, Bloodborme, prve tri AC ka, Crysis, Mass Effect 1-3)
Vcera jsem vratil lachimovi jeho Groundingbox a je to hned na zvuku znat. Jeden GB uz mam nekolik let.. Vlastne bylo to znat v case, nejdrive, jeste s ATC, jsem o prinosu pochyboval..zdalo se mi i ze to zhorsuje zvuk, v urcitych momentech, ze to nedela nic. Pak uz jsem vedel, ze to neco se zvukem dela, ale nebyl jsem vzdy presvedceny o prinosu. Pak jsem sestavu vylepsil, zejmena po upgrade beden, kdy se rozehraly konecne vysky, jsem zacal vnimat prinos. Dalsi vyvoj prisel s dalsimi vylepsenimi a vcetne toho nejvetsiho, kterym byl tuning zesilovace. To jsme v posledni dobe a tam uz odpojeni zmenilo charakter zvuku u mne. Nejzretelneji se u mne diky GB zlepsily basy a jejich vnimani. Po odpojeni GB ubylo na tvrdosti basu a razance. Mel jsem pujceny jeho "nizsi model". Rozdil spociva, oproti vetsimu, ve velikosti a vaze. Tento maly box ma k 20kg. Groundingboxy jsem mel pripojene vzdy k zas. Liste.
Budu se snazit si podobnou vec vyrobit.
PS..neni to zcela zasadni zmena. nejspis si ji clovek uvedomi, kdyz toto zarizeni odpoji a jsou to (mohou byt) v rade pripadu nuance minimalni, az nepatrne a spis pro trenovane ucho. Ale v mnohych dalsich pripadech (vyladenejsich sestav) bude rozdil slysitelny. O tom jsem uz ( a po zmivanych x letech zkouseni a souziti) presvedceny. Bohuzel komercni zarizeni GB jsou draha a zkusenost se ziskava obtizne.
Krabica naplnená nejakým "sajrajtom" a pripojená na signalovú zem zariadení môže fungovať akurát ako anténa na rušenia z okolia. Nič nezlepší (len financie výrobcu/ predajcu), zvuk práve naopak zhorší.
Ja myslim, ze o tom celkem siroka komunita povedomi ma, ale je to "horlave" tema, takze se o tom nepise a lidi si radsi vymenuji zkusenosti neverejnymi kanaly.