kychtax

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
Mike_Czech
Kontaktovat uživatele:

Re: kychtax

Příspěvek od Mike_Czech »

A tak to má být *2thumbsup*
Jsem na tom podobně. Ne že by to nebylo kam posouvat, to je asi vždycky, ale už jsem se zvukem spokojený.
PS4 jsem rozebíral před měsícem, dělám to každý rok a souhlasím, ta turbína je celkem uřvaná a navíc se v ní velmi rychle usazuje bordel. Dokonce bych řekl, že není ani moc dobře navržená, protože se ten bordel kolem ní dostává i do žeber chladiče samotného.

Yiakubou
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Yiakubou »

PS4 mi taky rvala hodne, to bylo jak tryskac. PS4 Pro uz lepsi, ale myslim, ze jsem si musel vychytat az nejaky pozdejsi model. PS5 uplne v pohode, tam je to uz dobre vyreseno.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ventilator k PSX jsem objenal zn. Nidec z ciny. Nidecy by mely byt tissi nez Delta. Jake bylo moje prekvapeni, kdyz uvnitr PSX byl rovnez Nidec! Ale ventialor je z jine serie, stejny vyrobce, presto je ventak mnohem tissi. Asi je to jak se vsim. Je potreba trefit dobry kus nebo serii.

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

PS5 tiez vie fucat.

Nemam doma manzelku 2 tyzdne, tak som si kupil PS5 reediciu The Last of Us, cize uz 3 ti krat. Noc, vyse 3 m platno, multikanal, vtedy to da a zmysel. Najlepsia hra co som kedy hral (spolu s TLOU 2)
( moji dalsi favoriti- RDR, Witcher, Bloodborme, prve tri AC ka, Crysis, Mass Effect 1-3)

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

To verim a zvlast na velke sestave to musi byt poradny zazitek. *thumbs up*

Oplt
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oplt »

Fidji99 píše:
24 zář 2022 15:27
PS5 tiez vie fucat.

Nemam doma manzelku 2 tyzdne, tak som si kupil PS5 reediciu The Last of Us, cize uz 3 ti krat. Noc, vyse 3 m platno, multikanal, vtedy to da a zmysel. Najlepsia hra co som kedy hral (spolu s TLOU 2)
( moji dalsi favoriti- RDR, Witcher, Bloodborme, prve tri AC ka, Crysis, Mass Effect 1-3)
Dobře ty !!!!

Fidji99
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidji99 »

Skoro som zabudol - Resident Evil Village, tak to som sa skoro posral.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Vcera jsem vratil lachimovi jeho Groundingbox a je to hned na zvuku znat. Jeden GB uz mam nekolik let.. Vlastne bylo to znat v case, nejdrive, jeste s ATC, jsem o prinosu pochyboval..zdalo se mi i ze to zhorsuje zvuk, v urcitych momentech, ze to nedela nic. Pak uz jsem vedel, ze to neco se zvukem dela, ale nebyl jsem vzdy presvedceny o prinosu. Pak jsem sestavu vylepsil, zejmena po upgrade beden, kdy se rozehraly konecne vysky, jsem zacal vnimat prinos. Dalsi vyvoj prisel s dalsimi vylepsenimi a vcetne toho nejvetsiho, kterym byl tuning zesilovace. To jsme v posledni dobe a tam uz odpojeni zmenilo charakter zvuku u mne. Nejzretelneji se u mne diky GB zlepsily basy a jejich vnimani. Po odpojeni GB ubylo na tvrdosti basu a razance. Mel jsem pujceny jeho "nizsi model". Rozdil spociva, oproti vetsimu, ve velikosti a vaze. Tento maly box ma k 20kg. Groundingboxy jsem mel pripojene vzdy k zas. Liste.
Budu se snazit si podobnou vec vyrobit.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

PS..neni to zcela zasadni zmena. nejspis si ji clovek uvedomi, kdyz toto zarizeni odpoji a jsou to (mohou byt) v rade pripadu nuance minimalni, az nepatrne a spis pro trenovane ucho. Ale v mnohych dalsich pripadech (vyladenejsich sestav) bude rozdil slysitelny. O tom jsem uz ( a po zmivanych x letech zkouseni a souziti) presvedceny. Bohuzel komercni zarizeni GB jsou draha a zkusenost se ziskava obtizne.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Co je grounding box a co to má dělat? Kam se to dává nebo připojuje?
Aha, google pomohl. Něco to dělá.

https://www.audiosciencereview.com/foru ... -png.1792/

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

Takhle vypadají možné zapojení
Obrázek
různé náplně,např
Obrázek

Na ASR foru se takovým výrobkům říká HADÍ OLEJ,to zamená přínos nulový,pouze snaha vytáhnout ze zákazníka penízen :mrgreen: :mrgreen:

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

Krabica naplnená nejakým "sajrajtom" a pripojená na signalovú zem zariadení môže fungovať akurát ako anténa na rušenia z okolia. Nič nezlepší (len financie výrobcu/ predajcu), zvuk práve naopak zhorší. :roll:

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ja myslim, ze o tom celkem siroka komunita povedomi ma, ale je to "horlave" tema, takze se o tom nepise a lidi si radsi vymenuji zkusenosti neverejnymi kanaly. *sunglases*

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Jo, to je ono. Na mém odkazu je měření, co přesně to dělá.

BVa
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od BVa »

lidi si radsi vymenuji zkusenosti
Halucinácie... V tom odkaze je jasne vidieť, ze to 100x (o 40dB) zdvihne šumové dno. Je to "slušne" povedané ......

Odpovědět