Mám pocit,že v tomto prototypu jsou měděné plotny

Je to tak, foto jiz neni aktualni. Resi se vsechno i akustika, ktera je ve stavu ze mne jiz nic nevadi a zaroven bydlime. V obyvaku je potreba pomalu, neni jen muj. Znate to.
New shukey píše: ↑28 zář 2022 12:09Zesměšňování všeho bez vlastní praktické zkušenosti,na základě teorií dr googla,to je značka určitých zdejších přeborníkůKomolení nicku už je jen podtržení jejich zoufalství a ubohosti.Začíná to připomínat maminky,které léčí své děti stejným stylem,tedy dr google,chudáci děti
Já nevím,proč se toho měření tak bojíš.Chceš instalovat akustické prvky.Jak ? Bez měření to nedává smysl.Ten mikrofon stojí 109 €,Je to tak, foto jiz neni aktualni. Resi se vsechno i akustika, ktera je ve stavu ze mne jiz nic nevadi a zaroven bydlime. V obyvaku je potreba pomalu, neni jen muj. Znate to.v nejblizsi dobe vymenime sedacku a doplnim zavesy plus jeste nejake akusticke prvky.
Já žádnou praktickou zkušenost s tímto zařízením nemám,takže narozdíl od tebe,nebudu psát,jestli funguje či ne a jak.A narozdíl od tebe,mě to zajímá,tak proto si to zde čtu a ptám se a jsem vděčný za odpovědi těch,kteří tu zkušenost mají ať kladnou či ne.Takže po mně prosím nechtěj,abych byl jak ty a psal o něčem,co jsem ani nedržel v ruceJarda69 píše: ↑28 zář 2022 16:22Já myslím, že se vůbec nikdo nebude zlobit, když taky přispěješ svojí troškou a napíšeš, jak to zařízení funguje.
Nemyslím nějakou dojmologii, ale skutečný princip.
Případně Fidas, jestli si troufne na vysvětlení principu jednodrátového zapojení.
New shukey píše: ↑28 zář 2022 12:09Zesměšňování všeho bez vlastní praktické zkušenosti,na základě teorií dr googla,to je značka určitých zdejších přeborníkůKomolení nicku už je jen podtržení jejich zoufalství a ubohosti.Začíná to připomínat maminky,které léčí své děti stejným stylem,tedy dr google,chudáci děti
Já bych to s HEF neviděl tak černěTomáš píše: ↑28 zář 2022 16:51kychtaxJá nevím,proč se toho měření tak bojíš.Chceš instalovat akustické prvky.Jak ? Bez měření to nedává smysl.Ten mikrofon stojí 109 €,Je to tak, foto jiz neni aktualni. Resi se vsechno i akustika, ktera je ve stavu ze mne jiz nic nevadi a zaroven bydlime. V obyvaku je potreba pomalu, neni jen muj. Znate to.v nejblizsi dobe vymenime sedacku a doplnim zavesy plus jeste nejake akusticke prvky.
https://www.audiophonics.fr/en/measurem ... 8269.html
To je určitě míň,než tvý večný nákupy kablíků a konektorů.Nebo jsi nakažen HEF,kde měření je sprosté slovo![]()
![]()
Ano,tvé příspěvky(stačí se podívat na předešlou stránku) jsou přínosné k tomuto tématu
kočko neblbni,ty jseš na tom se sluchem zřejmě líp,než netopýr,to už je pomalu na úrovni mikrovln pozadí vesmíru,to nemá s domací akustikou nic společnýhofrekvence mezi 300 MHz a 300 GHz
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host