Kdysi jsem o něm uvažoval, ale nakonec jsem od toho upustil,
slyšel jsem ho v originálu u kolegy a moc se mi to zvukově nelíbilo.
Ale Milan umí, takže věřím, že teď to hraje úplně jinak

Milí členové Hifiroomu, nezdá se Vám pan Leoš z Mostu ( dycky Most ) jako nehorázný pokrytec? Tohle o mně tady napíše a pak by chtěl pozvat na poslech? Hned na schodech bych jej musel naučit slušnému chování a úctu ke starším. To je neuvěřitelné. No, vono Moskevská ulice, jestli on nechytil nějaké manýry z toho "východu".
Asi nestačím na Tvoji mentální kapacitu. Já jsem napsal " Moskevská - manýry z východu " a Ty to čteš jako méněcený sever Čech? Nevím, kdo je ubožák. Zase můžete psát o aroganci. Fakt hustý a navíc neznáš historické konsekvence, neboť si tu krátce. Leoš do mně zajel už několikrát a s takovými lidmi se nehodlám setkávat. Navíc, co si sním budu povídat, když on poslouchá na historickém siliči - sice tehdy dobrém, ale čas nejde zastavit. Podobný takový vlastním 40 let a poslouchám jej v garáži, když tam kutím.
Pokud to stále nevíš, jsi to ty a tahle tvá zpověď, je toho důkazem. Tvé historické konsekvence jdou asi dost hluboko, ke kamaradům ze strany, co? Proto tvé chovaní a ponižování jiných svým nadpozemským původem. Prezentace své osoby, je tvá vizitka, ale to bude asi tím, že jsi tu už moc dlouho. Že máš důvod vše každému vyvracet a vysvětlovat, já myslel, že stojíš nad věcí a ponižovat se tím, že musíš dokazovat svou pravdu, je pod tvou úroveň. Kde jsi říkal, že jsou ti tvý 2 kamarádi?Oldear píše: ↑20 bře 2024 23:31Asi nestačím na Tvoji mentální kapacitu. Já jsem napsal " Moskevská - manýry z východu " a Ty to čteš jako méněcený sever Čech? Nevím, kdo je ubožák. Zase můžete psát o aroganci. Fakt hustý a navíc neznáš historické konsekvence, neboť si tu krátce. Leoš do mně zajel už několikrát a s takovými lidmi se nehodlám setkávat. Navíc, co si sním budu povídat, když on poslouchá na historickém siliči - sice tehdy dobrém, ale čas nejde zastavit.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti