Patrik

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
patrik
Kontaktovat uživatele:

Re: Patrik

Příspěvek od patrik »

Hehe, nam se tu strasne prasi, je to peklo, Sporilov no, dalnice za rohem... A kdyz ti zenuska odsune skrinku a vysavacem rejdi v kabelech, s tim, ze pulku vyskube tim, jak rve hubici od luxu z pavuciny... kde komu to vzene slzy do oci :) Takhle je to vsechno nacpany do hrebenu, ma to asi 60 kilo ale je to na koleckach, takze staci odsunou, vysat prach, zasunout :) Parkrat se taky prerazila o kabel k repro, to hodila kobru az do sedacky, ale s rakvema to ani nehlo - holt vazi oba stejne - zena i reprak ;-)

Ad hudba... to je slozity, vyrostl jsem na metalu a folku. Asi jako vetsina z 90 let. Helloween, Manowar, Iron Maiden, Metallica, Accept, Celtic Frost, Black Sabath, sem tam neco ceskeho, tvrdsiho (Root, Masters Hammer, Torr), sem tam neco mekciho - Scoprions, Europe, Status Quo, Queen, Abba... Popik... Nejaky punk do toho - Plastici, Ramones, Visaci zamek, Tri sestry, Hlavsa... Ptakoviny. Z folku Nohavica, Kryl, Plihal, Danek, a desitky dalsich - ohen, kytary, holky, pivo, rum, zelena, tfujtajxl jen pomyslet :))) Mladi nezrale...

Dneska, dneska asi nejvic podivnosti. Goticky a symfonicky romanticky melodicky metal - asi nejcasteji, kdyz jsem sam a nikoho neotravuju - After forever, Anneke van Giersbergen, Crematory, Dandelium, Dark moor, Dragon Force, Dream Theater, Epica, sem tam Evanescence, Evereve, Gamma Ray samozrejme, Hammerfall, . Pak mam rad temnejsi depresivni veci. Black Tape for a Blue Girl, Death can Dance, Lisa Gerard, Lustmord, This Mortal Coil, Helium Vola, Qntal, Krchovskeho si sem tam poslechnu, Mandragora Scream, Philip Glass, Porcupine Tree, Rhapsody of Fire, The 69 Eyes, Therion je skvelej,

A pak ostatni veci, ktere taky miluju - Thomas Bergersen, Air, Zaz, Yiruma, Yann Tiersen (samozrejme OST k Amelii ;), Volbeat, Vitalij Kuprij, Värttinä, Van Canto kdyz je nalada, Tom Waits je uzasnej, Sigur Rós, Seree Lee, Scala & Kolacny brothers - tyhle holky maj hlas, to je paradni, Roger Waters, Radůzu sem tam, Nicka Cavea, Načevu, Muse, Lykke Li, KT Tunstall... je toho strasne moc...Nenapsal jsem tech ostatnich 80% muziky :)

A co nesnasim? Techno, trance, ska, hip hop, disco, vetsinu elektronicke hudby, Depešáky, Jacksona, Kabaty, Ondreje Hejmu a debila Zito 44 :DDD

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Sporilov... ? :-D kolego tak to si co by kamenem dohodil...jsem z kacerova :-))

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

No prima :) To bychom meli zuzitkovat poslechem, pokecem, pojidlem a popitim :)

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Patrik: Vkusem 100% shoda až na jeden zásadní rozpor - já Ondřeje Hejmu miluji :D.

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

V devadesatych letech jsem si Zlutyho psa sem tam poslechl, pritelkyne ho poslpouchala, ale potom, co sel do superstar, a ja to musel strpet u TV, ziskal u mne prestiz asi jako Michal David... kdyz na to myslim, jako bych zvykal stovik.

K hudbe jeste doplnim, ze ted posledni mesice jedu dost casto jen testovaci Audiophile CD - vsechny ty kompilace, jako "Best Audiophile Female Voice I az V, Very Audiophile New Recording vol. 1 az 3 do B&W, Jazz For Lovers a tak :)

slayerss
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od slayerss »

Vyzkoušej tyhle, jsou opravdu dobrý za ještě rozumný peníz a na délce se jistě dohodnete.
http://www.kabelguru.cz/product/signalo ... r-ultra/25

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Patrik: Už dávno jsem oddělil hudbu od nějakého morálního profilu, jinak bych nemohl poslouchat např. zhudebněné básně bolševika Miroslava Válka (Collegium Musicum, Žbirka). Jenže on byl jako básník fakt totál špička, stejně jako je Hejma jižan jak noha i kdyby kandidoval do Senátu za Babiše :D. A navíc jsem ho v SuperStar nikdy neviděl, protože superstáry, reality šou, fotbal a další věci jsem ke zhnusení mnoha svých kolegů a exkolegů absolutně nesleduji a poslední věc, kterou jsem v televizi systematicky sledoval, byl Comeback.
dawsoo: Krč. Sice jen poslední dva roky ale přece.

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

dawsoo píše:Zdar vy dva bouráci Roteláci (jirotel a patrik) zdraví vás krutopřísnej Yamahák z Modřan,a pak že se na Praze 4 nevyskytujou pořádní Hifisti :D
Hehe, kdyz jsem si pořizoval v roce 2000 kino, Yamaha DSP-A1 za 79.990,- byl můj vlhký sen :)
slayerss píše:Vyzkoušej tyhle, jsou opravdu dobrý za ještě rozumný peníz a na délce se jistě dohodnete.
http://www.kabelguru.cz/product/signalo ... r-ultra/25
Koukal jsem na ně - rád bych podpořil českého výrobce, o tom žádná, trojka je skutečně cenový strop, ale... ale mate mne ten reprokabel od sporáku :) Kdyby tu obyčejnost drátů aspon maskovali motání a pletením jako Kimber :D Nebýt líný prase, kterého i přepojení kabelů obtezuje se vyvalit z poslechového prostoru, koupim konektory a umotám si to sám :)
S499_1023 píše:Patrik: Už dávno jsem....
Ale jo, ano - chápu a rozumím situaci, že každý se musíme "něčím živit", ale nesouhlasím s tím. Kdybych o jeho provaru v SS nevedel, snad by to pro mne nebyl takovy problem (nakonec, sam jsem mel desku Oi! s Landou, dneska to povazuju za krok uplne mimo). Stejne tak, pokud bych se zameril na "nazory" vsech interpretu, ktere mam ve sbirce, musel bych ti opet dat za pravdu - kdo vi, kolik procent z nich jsou nackove, levicaci, anarchisti a jina "verbez", o ktere bych si, pri znalosti faktu, myslel svy... Tva cesta "oddeleni" hudby od vseho ostatniho je lepsi, uznavam... Nazory se nam meni, treba za par let vezmu Hejmu na milost :)

Btw. - mam volnou nedeli, nespachame nejake pivko, na Budejarne nebo Kacerove, nebo tak? :))

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Patriku, českou hudební scénu můžeš v klidu poslouchat včetně Hejmy - všichni mají k anarchistům a levici hodně daleko. Možná právě proto jsou současné výtvory českých umělců tak omračující......

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Dawsoo, to zní jako skoro nabídka na nějaké poslechové slyšení..... :-))) :lol: *2thumbsup*

S499_1023
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S499_1023 »

Patrik: Na pivě jsem byl bohužel včera, dneska si vybírá volno manželka a já mám na starost děti.
Třeba příští sobotu? U Antala nebo v Kolkovně?

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Mno co spíš, třeba poslech u mě ? :-)

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

Pristi sobotu 20.9. v 18:00 v pizzerii San Severo na Budejovicke?
Nezavazne - proste bych tam dorazil, a kdo prijde, prijde?
jirotel píše:Mno co spíš, třeba poslech u mě ? :-)
Chce se ti dnes prijimat navstevy? :) Ze bych vzal ten gramo preamp? .)) Uz mas ten Project?

jirotel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirotel »

Project uz je doma a uspesne drazdim sousedy... :-)) a uzivame si doma poslech...ty rotely jsou bomba...akorat by to chtelo lepsi bedny...a casem asi lepsi gramec :-D tj hrozna zavislost...

patrik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patrik »

S bednama jsem resil to same... Myslim, ze jsem mel i podobnou cenovou hranici 30.000,-
Po diskuzi s jednim velmi znamym ortodoxnim audiofilem z Brna, ktereho ma pulka internetu v ignore a druha ho drazdi pro sve pobaveni - pro jeho neortodoxni komunikacni navyky, s kterym ovsem musim, chte nechte, v mnohem souhlasit, a po navsteve toho jednoho poslechoveho studia, kdy jsem si poslechl Tannoy M4 tusim, Dali Concept 6 a 8, Dali Zenzor 5, Dali Zenzor 7, par kousku dynavoice do 20k, Klipsche do 30k, jsem se na nakup novych z vysoka vykaslal a nasledoval radu - Revox Symbol, Qadral Vulkan / Titan, Focal Ti 250i - vsechno kousky, ktere lze do 30k z druhe ruky sehnat. Ja sehnal jako prvni ty revoxy, a kdyz presto, ze jsem puvodne pocital s nejakymi skromnejsimi sloupky, a ne 60 kilovym hovadem (bal jsem se, ze mne zena vyzene, protoze se ji nebudou libit - ale rekl jsem NE, budou to rakve! :D ) jsem to dotahnul domu, tak zenuska rekla - cos to mektal, vzdyt jsou KRASNY! :) A bylo to - a nelituju niceho. Ony totiz hrajou tak, jako novy sloupky za 100k... A kdybych dneska mel nekomu radit, poradim mu bez zardeni to samy - jen se nenechat zviklat zenuskama, ze "leskle bile tenke sloupky jsou to prave do naseho obyacku" :)

(faktem je, ze pokukuju po Quadral Vulkan Mk V s paskovymi vyskami a paskovymi stredy, pripadne po Quadral Titan MK V, jen cena je uz vyssi)

Odpovědět