Renown
Renown

Re: Renown
A to zase jo
Vypadá to nádherně.
Jak veliká je ta místnost? Ta fotka zkresluje. Akustiku ti někdo počítal?
Díky

Jak veliká je ta místnost? Ta fotka zkresluje. Akustiku ti někdo počítal?
Díky
Audio Research Reference 80S, Meitner MA3, Avantgarde Acoustic UNO fino XD, CambridgeAudio CXC
má to 26 metrů čtverečních, akustika je od AQ
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To me zajima. Muzes prosim rozvest, jak spoluprace s AQ probihala? Jaky byl stav akustiky pred a po (frekvencni odezva i dozvuk napric audiopasmem).
Taky me "vyladeni" prostoru brzy ceka.
Taky me "vyladeni" prostoru brzy ceka.
Renown
Prosím můžete ukázat i foto akustického řešení na zbývajících stěnách a stropu? Není moc takových profesionálně řešených poslechovek mezi CZ/SK hifisty takže to bude inspirace jak "tu akustiku" také ladit.
Prosím můžete ukázat i foto akustického řešení na zbývajících stěnách a stropu? Není moc takových profesionálně řešených poslechovek mezi CZ/SK hifisty takže to bude inspirace jak "tu akustiku" také ladit.
spolupráce s AQ : prostě jsem je požádal a oni se toho ujali. Měření - nevím. Byla to prázdná místnost v rekonstruovaném objektu a oni to takto navrhli.
Proc zrovna Triangle Magellan Concerto ?
mezi cim jsi vybiral?

to Jirka33 : a co bys mi doporučil ?
Neznam tve preference a druh hudby co rad poslouchas, ted uz trosku pozde to resit ne
Spise me zajimalo mezi cim jsi vybiral.
Osobne bych volil cokoliv od Noble Audio.

Spise me zajimalo mezi cim jsi vybiral.
Osobne bych volil cokoliv od Noble Audio.
jirka33 : myslim, ze od Renowna je ten dotaz tak trochu sarkasmus
.. btw slysel jsi nekdy tenhle model Triangle ?

Obecně se mi ta značka líbí.
Měl jsem dříve Triangle Antal Anniversary a to byla taky vzhledem k ceně suprová bedna. Měl jsem i celé kino složené z beden Triangle řady Anniversary.
Vždycky když jsem Concerto slyšel, tak se mi moc líbily.
Na jedné Akademii hrály Concerta se zesilovačem D'Agostino a s předzesilovačem Reference 10 od Audio Research, to byl aparát za 3+ mega a zvuk pro mne nezapomenutelný.
Pak mám kamaráda co je má taky a ten je provozuje s Áčkovým monstrem od Musical Fidelity v obrovské místnosti a zvuk je rovněž skvělý.
Měl jsem dříve Triangle Antal Anniversary a to byla taky vzhledem k ceně suprová bedna. Měl jsem i celé kino složené z beden Triangle řady Anniversary.
Vždycky když jsem Concerto slyšel, tak se mi moc líbily.
Na jedné Akademii hrály Concerta se zesilovačem D'Agostino a s předzesilovačem Reference 10 od Audio Research, to byl aparát za 3+ mega a zvuk pro mne nezapomenutelný.
Pak mám kamaráda co je má taky a ten je provozuje s Áčkovým monstrem od Musical Fidelity v obrovské místnosti a zvuk je rovněž skvělý.
-
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to, že se tady zase vyskytl nějaký další Bartolli......
Že???
Že???
-
- Kontaktovat uživatele:
Bedny od Triangle jsou skvělé, nelze než Renownovi přát co nejvíce pozitivních zážitků s jeho krásnou poslechovkou 

-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bedny jsou pěkné, ale jsou podložené cerabally? 

treba fakt aj tuna tahat cerabally? Šak kľud. Posluchovka vyzerá byť skvelá, len mi napadlo, čo všetko si hovie na tom vrchom poschodí, lebo nejak som to z textu nevyčítal.