To se vypilujesamoT píše:Nikon D90 + Nikkor 18-105mm z druhý ruky. Jsou to náhodný fotky, prostě jsem si dřepl na zem před sestavu a fotil všechnomožný na všechny směry.
To je velmi slušný foťák. Moje první DSLR byl Nikon D70. Teď jsem plně v moci Canonu (EOS 50D, můj třetí Canon) a manuálních objektivů. Tak ať ti slouží k plné spokojenostisamoT píše:Nikon D90 + Nikkor 18-105mm z druhý ruky. Jsou to náhodný fotky, prostě jsem si dřepl na zem před sestavu a fotil všechnomožný na všechny směry.
Ta první mi taky přijde nejlepší.
Dík. Mezi Canonem a Nikonem sem se rozhodoval. Vyhrála D90 za zajímavou cenu a výborný stav.Davidus píše:To je velmi slušný foťák. Moje první DSLR byl Nikon D70. Teď jsem plně v moci Canonu (EOS 50D, můj třetí Canon) a manuálních objektivů. Tak ať ti slouží k plné spokojenostisamoT píše:Nikon D90 + Nikkor 18-105mm z druhý ruky. Jsou to náhodný fotky, prostě jsem si dřepl na zem před sestavu a fotil všechnomožný na všechny směry.
Ta první mi taky přijde nejlepší.
Diky Bohu, ze mas rozum, a poridil sis pracku s odsavanimsamoT píše:Krom hromady LP desek, mi Ježíšek nadělil i novou pračku LP desek od Okki Nokki v černé barvě. Konečně mám desky pořádně čisté a můžu se věnovat jen poslechu.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti