svartenatt
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Re: svartenatt
Tak první lezec se ozval. Určuje co smím psát a jakou formou, kterou sám porušuje. Jak se můžeš tak hrdě zesměšnit?
Hujer, drž sa toho!pokud mozno na zaklade sve realne zkusenosti s tim, o cem pise.

A jak víš Bunto, že nic z toho, o čem píšeš nefunguje ?
Měřils to ??
...
A o moje nervy a kšefty neměj obavy.
Měřils to ??
...
A o moje nervy a kšefty neměj obavy.
kabelguru.cz
Šeďour
A jak víš, že se nedá přistát na Slunci....třeba k večeru, když už tolik nehřeje?
Byls tam?
A jak víš, že se nedá přistát na Slunci....třeba k večeru, když už tolik nehřeje?
Byls tam?
Nebyl, já se vesmíru bojím.
Je tam tma a zima...nic pro mě.
I když na slunci vlastně bude teplo a světlo.Popřemejšlim...díky za tip.
Je tam tma a zima...nic pro mě.
I když na slunci vlastně bude teplo a světlo.Popřemejšlim...díky za tip.
kabelguru.cz
Je vo vakuu naozaj zima? Resp. funguje ako izolant, ci nie? Skor ten nizky tlak bude pre cloveka (zo zaciatku) problem.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ja to nikde neurcuji. Urcuji to pravidla fora, se kterymi jsi dobrovolne souhlasil. Cti pozorneji.svartenatt píše: ↑12 čer 2020 13:18Tak první lezec se ozval. Určuje co smím psát a jakou formou, kterou sám porušuje. Jak se můžeš tak hrdě zesměšnit?
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Nevim, o nicem takovem jsem nepsal. Mas to vsechno dost pomotany. IQ 143 v praxi.BVa píše: ↑12 čer 2020 13:25Hujer, drž sa toho!pokud mozno na zaklade sve realne zkusenosti s tim, o cem pise.Čo je reálne na halucináciach? Čo je rozumné na debate o reálnom prínose špalíkov pod káblami, o prínose krabičky , ktorá objektívne zhoršuje, o výraznom zlepšení zvuku zahorením terminálov na zosilňovači a podobných výživných témach ..?
![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zkus to pochopit, až nebudeš indisponován. Jsi mimo.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Toto je přesně případ nesmyslné provokace. To můžu taky psát.Hlasim, ze vsechny terminaly jsou zrejme jiz rozehrane, protoze jsem dnes basovejsi kabel dal pred listu a jiz se da poslouchat. Predtim jsem pred listu musel dat mene basujici sitak a ten basovy dal pred pc, kde nemel tak velky vliv. hm
Basovější a méně basující kabel. Výrazy jako že zvláštní školy.
Kdyby to bylo ve smyslu, ten určitý kabel má technické předpoklady, aby mělo jeho použití mělo určitý vliv na reprodukci, tak by se to dalo brát vážně.
Tak takoví packalové jen ničí věcnou diskuzi.
Svartenate, basovejsi kabel ma tlustsi vodice vetsi prurez, hodi se k komponemtum s vetsim odberem. Ze to neni zadne voodoo, staci se podivat napr na Van den Hul, Mainsserver tenky, zdrojove komponenty, Mainsstream tlusty, silove komponenty.. Jenomze ty si nic nevyzkousis. Zato se ke vsemu vyjadrujes. 
I ta supra ma 1,5 pro mensi strojky, 2,5 pro vetsi.

I ta supra ma 1,5 pro mensi strojky, 2,5 pro vetsi.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
To bylo stejné. Kde máš souvztažnost průřezu kabelu k přenášeným frekvencím?
Muzes napsat do supry, proc to tak maji (nebo popatrat). A je to pocinovany drat/kabel za par stovek..zadne voodoo. jsem zvedav co Ti napisi..
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Povazovat za provokaci neco, cemu dotycny clovek proste jen nerozumi, je prazvlastni pristup ke svetu.
Rozdily mezi kabely jsou zretelne slysitelne i na obycejne levne sestave, jakou ma treba svartenatt.
Rozdily mezi kabely jsou zretelne slysitelne i na obycejne levne sestave, jakou ma treba svartenatt.
Kychtax, rozlišuješ prenášaný výkon a frekvenciu?
" basovejší kabel"- nezmeníš si nickname?