Antony
Ale u tebe ta "drahá kabeláž" zlepšila zvuk sestavy. Svartenatt si ji koupil, protože to vypadalo lépe než dvojlinka z OBI ale zvukově si prý vůbec nepolepšil.
Nepolepsil?
Poslední změny byly kabely Chord C-line a Clearway, zvuk byl přesnější, zvýšila se dynamika, ale přímé porovnání raději neprovedu, protože psychoakustika a lítost nad vyhozenými penězi.
Tohle vypada spis ze polepsil, jen nechce si to priznat?
šeďour, a ty vaše PATA kabely jsou v jaké souvislosti s fyzikou? Spíš marketing a hlavně vydělat. Kabelguru jen smolí levné kabely a prodává je za zlodějskou cenu.
Hlavně si běž postěžovat na slovanet.
Moje vlákno, můj hnůj.
S tvym hnojem ti nepomůžu.Ale rozhodně ti rád přidám.To mám v povaze a neskrejvám to.
Abys pochopil proč prodáváme plochý kabely, musel by si nejdřív absolvovat slepej test.
Tušíš proč ?
Na slovanetu jsem si stěžoval na úroveň slovanetu.Posléze jsem tam odpovídal na položenou otázku.
To ti jako vážně dělá takovej problém pochopit psanej text ???
kychtax, třeba je to lepší s Chord kabely, ale pokud zpátky dám ty původní, tak nejsem jistý, jestli se něco změnilo. Tak to mám u všeho, snad mimo zesilovač, DAC a repro.
Ta poslední možnost je pravděpodobná. Asi špatně hledám.
U repro kabelů jde o to, že jsou kvalitně vyrobené, mají stínění a to vzbuzuje jistotu, že je už nemusím měnit. O to mi hlavně šlo. Ty dvojlinky bez terminálů jsou takový polotovar.
Prostě jsem chtěl kompletní kabel, na What Hi-Fi? byla dobrá recenze, tak jsem je koupil.
kychtax, třeba je to lepší s Chord kabely, ale pokud zpátky dám ty původní, tak nejsem jistý, jestli se něco změnilo. Tak to mám u všeho, snad mimo zesilovač, DAC a repro.
To je v pořádku. S dalšími zkoušenými věcmi by se Ti možná jistota zvyšovala.
Až to v přejde v úplnou neotřesitelnou jistotu. Kdo si tím prošel, jistě potvrdí.
Rozdíl mezi začátkem a koncem nemusí být velký, jak někdo tvrdí. Pořád je to jen stejná hudba koneckonců. Ale není ten rozdíl roven nule, jak se někteří snaží přesvědčovat ostatní. On tam je.
A robíš s tým niečo? Lebo počuť neexistujúcu zmenu zvuku, to je skutočne halucinácia. Nie nepočuť to, čo neexistuje.
A zmerať to doteraz nedokázali ani tí výrobcovia, čo tvrdia, že ich káble dokážu zázraky. Lebo nie je čo zmerať.