AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016

Kam se chystáte na živý poslech
lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016

Příspěvek od lechos »

pravej rocker má za sebou stáž v proslulé klinice Betty Ford Center (však Vy už víte co je to za institut) Alice Cooper, Ozzy Osbourne, Glenn Hughes, Iggy Pop...tihle páni krizi překonali, měli víc štěstí, Morrison, Hendrix ne

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Nejak mi uniká pointa toho o čo ti ešte ide, lístok si predal a dobre ti tak :mrgreen: , ja som si ho zase zohnal do Dánska. Toto si nenechám ujsť.

PS: Odtiaľ letím rovno na Hellfest na Black Sabbath http://www.hellfest.fr

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

MB: Tohle je názorové fórum s tím nic nenaděláš, navíc je to moje vlákno neporušuji žádná pravidla a zveřejnil jsem jen názor profesionála s kterým se ztotožňuji. Dále nechápu proč zrovna ty se ozýváš když tak rád provokuješ. Hold mám jiný názor než ty tak se s tím smiř. A to kdo z nás nakonec bude mít pravdu o tom nerozhoduji ani já, ani ty, ani kapela, ale sta tisíce fanoušků. Nechápu proč sem vůbec chodíš když si myslíš tohle:..kecov plna huba, a skusenosť žiadna, ake typické pre československé fóra.
Naposledy upravil(a) Sany dne 26 dub 2016 14:56, celkem upraveno 1 x.

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

To že žijem 2 roky v zahraničí ešte neznamená, že som cizák, určite z tohto fóra poznám viac ľudí osobne ako ty, moje názory boli rovnaké aj predtým, pretože manželku nemám z ČR a to ti veľmi rýchlo otvorí oči a uvidíš ako malomeštacky sa vieme my čechoslováci chovať.

PS: Veľmi rýchlo si to upravil

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Toto tam bolo povodne aby moj prispevok nevypadal divne - MB: Tohle je názorové fórum s tím nic nenaděláš, navíc je to moje vlákno neporušuji žádná pravidla a zveřejnil jsem jen názor profesionála s kterým se ztotožňuji. Dále nechápu proč zrovna ty se ozýváš když tak rád provokuješ. Hold mám jiný názor než ty tak se s tím smiř. A to kdo z nás nakonec bude mít pravdu o tom nerozhoduji ani já, ani ty, ani kapela, ale sta tisíce fanoušků. Už teď si ovšem s tvým dovolením opovažuji tvrdit že rohodnutí které kapelu připraví o cca30% fanoušku se nedá za příliš rozumné považovat. Není mi jasné proč sem vůbec chodíš když si myslíš tohle:..kecov plna huba, a skusenosť žiadna, ake typické pre československé fóra. Upřímně řečeno většina z nás taky nestojí o cizáka který žije v zahraničí a trpí potřebou nás tady moralizovat. Upozornění: Jedná se o osobní názor vkladatele příspěvku. :lol:

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Áno je to tvoje vlákno za čo sa ti ospravedlňujem, že som si dovolil do neho písať nabudúce si založím vlastne, mám na to celé iný pohľad a to podložím vlastnou skúsenosťou nie plkami. Po koncerte sa možno prikloním na tvoju stranu, možno nie. V každom prípade dám vedieť.

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

MB: Jak můžeš vědět jaké já mám zkušenosti, za rok zhruba zvládám 30 koncertů + oba Masters of Rock což je dalších cca 40 kapel takže zkušenosti by asi byly, akorát nemám potřebu to jaksi prezentovat. *offtopic*

MB
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od MB »

Ja sa vyjadrujem jedine ku kombinácii Axl+AC/DC, nepredpokladám že veľa ľudí z tohoto fóra bolo na prvej Coachelle tento rok, kde hral Angus s G'nR. Vyjadrujem sa k tomu, že hádžeš flintu do poľa pred samotným koncertom, áno chápem, že si zaplatil za niečo iné a tak si od kúpnej zmluvy rád odstúpil.

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

No doufám že IRON MAIDEN a Master of Rock s hlavní hvězdou AVANTASIA mi spraví náladu. Pak v naší krásné Ostravě přivítáme Within Temptation a ve Zlíně se taky ještě pár kousků najde, uvidíme co vyjde časově ale minimálně zimní Masters ještě musí vyjít ! *2thumbsup*

Pivišťák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Pivišťák »

Viděl jsem je posledně v Praze, bylo to fajn. Listek na letošek jsem prodal, tohle vidět nemusím. A když to sleduji, tak už velké konzerty postrádají smysl. Lepší zajít do malého klubu, pokecat s kapelou atd. než se za těžký prachy mačkat v davu a poslouchat revival. Jen je škoda, že zrovna AC/DC "končí" takhle.

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Marc Storace, hmm...vážnej kandidát řekl bych, tuž si dáme divo Fire and gasoline - live 2004 - Montreux jazz festival a...posoudíme

Sany
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Sany »

lechos: Krokus a Marca Storace jsem viděl loni na MOR, i když už má taky roky, byla to super zábava: https://www.youtube.com/watch?v=FclzLo3aJJM

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

tu sem si poslechl dvd japan metal Loudness Video Loudest (1991) a ten lead vokál Minoru Niihara řve jak pravej Johnson jako když na nože berou...čtveřice hráčů hudebníků někdy přirovnávaná k AC/DC, píše František Wich (encyklopedie rock&pop)

Odpovědět