A jakou máš zkušenost s takovou akcí, v podstatě je to precedens a pokud to projde, tak to bude docela sranda. Třeba si půjdeš koupit lístek na Stromboli s Basikovou a ejhle před koncertem se dozvíš, že to odezpívá Dáda a lísty se nevrací.....MB píše:Áno je to tvoje vlákno za čo sa ti ospravedlňujem, že som si dovolil do neho písať nabudúce si založím vlastne, mám na to celé iný pohľad a to podložím vlastnou skúsenosťou nie plkami. Po koncerte sa možno prikloním na tvoju stranu, možno nie. V každom prípade dám vedieť.
I když, pamatuju si koncert P. Černocké a skupiny Kardinálové, ti měli akci Petra dneska nepřijede (volný překlad: ožrala se jako prase) a bylo vymalováno.
Nebo půjdeš do autosálonu, objednáš si a předem zaplatíš modrý passat a dostaneš žluté citygo, vždyť obojí je WV.
Chtěl jsem si koupit lístek, nějak jsem to propásl a jsem tomu strašně rád (Axla nemusím, co se objevil, na mě hodně mečí).
A něco jiného je nahrát desku s jiným zpěvákem a pokusit se ji prodat (BS to zvládli) a nebo vyměnit hlas kapely na prodaném turné