AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016

Kam se chystáte na živý poslech
Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016

Příspěvek od Lad2000 »

MB píše:Áno je to tvoje vlákno za čo sa ti ospravedlňujem, že som si dovolil do neho písať nabudúce si založím vlastne, mám na to celé iný pohľad a to podložím vlastnou skúsenosťou nie plkami. Po koncerte sa možno prikloním na tvoju stranu, možno nie. V každom prípade dám vedieť.
    A jakou máš zkušenost s takovou akcí, v podstatě je to precedens a pokud to projde, tak to bude docela sranda. Třeba si půjdeš koupit lístek na Stromboli s Basikovou a ejhle před koncertem se dozvíš, že to odezpívá Dáda a lísty se nevrací.....
    I když, pamatuju si koncert P. Černocké a skupiny Kardinálové, ti měli akci Petra dneska nepřijede (volný překlad: ožrala se jako prase) a bylo vymalováno.
    Nebo půjdeš do autosálonu, objednáš si a předem zaplatíš modrý passat a dostaneš žluté citygo, vždyť obojí je WV.
    Chtěl jsem si koupit lístek, nějak jsem to propásl a jsem tomu strašně rád (Axla nemusím, co se objevil, na mě hodně mečí).
    A něco jiného je nahrát desku s jiným zpěvákem a pokusit se ji prodat (BS to zvládli) a nebo vyměnit hlas kapely na prodaném turné *headbang*

MB
    Kontaktovat uživatele:
    Vybavení

Příspěvek od MB »

Lad2000 píše:
      MB píše:Áno je to tvoje vlákno za čo sa ti ospravedlňujem, že som si dovolil do neho písať nabudúce si založím vlastne, mám na to celé iný pohľad a to podložím vlastnou skúsenosťou nie plkami. Po koncerte sa možno prikloním na tvoju stranu, možno nie. V každom prípade dám vedieť.
      A jakou máš zkušenost s takovou akcí, v podstatě je to precedens a pokud to projde, tak to bude docela sranda. Třeba si půjdeš koupit lístek na Stromboli s Basikovou a ejhle před koncertem se dozvíš, že to odezpívá Dáda a lísty se nevrací.....
      I když, pamatuju si koncert P. Černocké a skupiny Kardinálové, ti měli akci Petra dneska nepřijede (volný překlad: ožrala se jako prase) a bylo vymalováno.
      Nebo půjdeš do autosálonu, objednáš si a předem zaplatíš modrý passat a dostaneš žluté citygo, vždyť obojí je WV.
      Chtěl jsem si koupit lístek, nějak jsem to propásl a jsem tomu strašně rád (Axla nemusím, co se objevil, na mě hodně mečí).
      A něco jiného je nahrát desku s jiným zpěvákem a pokusit se ji prodat (BS to zvládli) a nebo vyměnit hlas kapely na prodaném turné *headbang*
      Ja som jasne napísal, že po koncerte sa k tomu vyjadrím. AC/DC som už videl 2x tak, budem mať s čím porovnávať, s toho jedna bola akcia Monsters of Rock v Budapěšti 22 August 1991 spolu s Metallicou, Queensryche a Motley Crue. A druhýkrát minulý rok v Štockholme turné Rock or Bust. Osobne po tých videách zo včerajška sa neskutočne teším.

Sany
      Kontaktovat uživatele:
      Vybavení

Příspěvek od Sany »

Z toho co lze vidět musím přiznat že písně Bona Scotta v podání Axla vcelku jdou, u Johnsonových skladeb je to horší...

dadaft
      Kontaktovat uživatele:
      Vybavení

Příspěvek od dadaft »

já od AC/DC poslouchám už jen úplně první desku - tam je v podstatě všechno a v nejryzejší podobě,,,,,,,, závěrečnou "Ride On" považují za nejlepší hardrockový ploužák všech dob. Scott zpívá úžasně. *thumbs up*

jinak podle ohlasů z Portugalska to s Axelem dopadlo nad očekávání dobře...

Sany
      Kontaktovat uživatele:
      Vybavení

Příspěvek od Sany »

Přece jen dobrá zpráva, vypadá že na naše fanoušky se přece jen usmálo štěstí a uvidí už Axla chodícího: https://www.youtube.com/watch?v=xvkz0fZvC1k

LawIAR
      Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Huh, co je s Brianom Johnsom? Zaujimava nahrada.

edit: teraz som si vsimol, ze je tu aj prva stranka. :D sorry.

Karel1
      Kontaktovat uživatele:
      Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

LawIAR píše:Huh, co je s Brianom Johnsom? Zaujimava nahrada.
      :lol: Budíčééék *jupi*

LawIAR
      Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Karel1 píše:
      LawIAR píše:Huh, co je s Brianom Johnsom? Zaujimava nahrada.
      :lol: Budíčééék *jupi*
      každopadne zaujimava diskusia tuna vznikla a popravde vcelku nerozumiem tomu hromadnemu predavaniu listkov. Axl ma sice iny hlas, ale velmi zaujimavy.

Karel1
      Kontaktovat uživatele:
      Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

LawIAR píše: Popravde vcelku nerozumiem tomu hromadnemu predavaniu listkov. Axl ma sice iny hlas, ale velmi zaujimavy.
      Je určitý druh lidí, který je vždy na někoho alergický a prostě TO nedá :? I kdyby se ten dotyčný dotkl samotných nebes ;)

šeďour
      Kontaktovat uživatele:
      Vybavení

Příspěvek od šeďour »

Lidi si koupili lístky na originál AC/DC, ne na revival.A kapela, která krátce před vystoupením vymění zpěváka, v tu chvíli nic jinýho není.
      Ale chápu, že je spousta lidí, kterejm nevadí za ty prachy na revival jít.
      kabelguru.cz

LawIAR
      Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

šeďour píše:Lidi si koupili lístky na originál AC/DC, ne na revival.A kapela, která krátce před vystoupením vymění zpěváka, v tu chvíli nic jinýho není.
      Ale chápu, že je spousta lidí, kterejm nevadí za ty prachy na revival jít.
      well, potom je na mieste otázka, či je z peňažného hľadiska rozumné predávať lístok pod cenu, vyhodiť veľa peňazí do ľuftu a nemať z toho nakoniec vôbec nič. Ale chápem, že je veľa ľudí, ktorým nevadí tie prachy vyhodiť.

Taktiež je vcelku zvláštne z môjho pohľadu to určenie hranice "originál AC/DC" a "revival" (zámerne úvodzovky), keď dôjde k zmene iba na poste speváka. Ale tak to už sme v argumentačnej rovine, ktorá veľmi nemá cenu v našom tvrdohlavom československom prostredí.

Sany
      Kontaktovat uživatele:
      Vybavení

Příspěvek od Sany »

LawIAR píše:Taktiež je vcelku zvláštne z môjho pohľadu to určenie hranice "originál AC/DC" a "revival" (zámerne úvodzovky), keď dôjde k zmene iba na poste speváka.
      Jsi špatně informován, těch změn je podstatně víc, koncem roku 2014 končí jeden z lídrů Malcolm Young-kytara, doprovodný zpěv, před začátkem turné je zatčen bubeník Phil Rudd no a těsně před Evropskou částí turné odpadá zpěvák Brian Johnson. Přečti si pozorně hned můj první příspěvek tam to vše píši.

LawIAR
      Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LawIAR »

Sany píše:
      LawIAR píše:Taktiež je vcelku zvláštne z môjho pohľadu to určenie hranice "originál AC/DC" a "revival" (zámerne úvodzovky), keď dôjde k zmene iba na poste speváka.
      Jsi špatně informován, těch změn je podstatně víc, koncem roku 2014 končí jeden z lídrů Malcolm Young-kytara, doprovodný zpěv, před začátkem turné je zatčen bubeník Phil Rudd no a těsně před Evropskou částí turné odpadá zpěvák Brian Johnson. Přečti si pozorně hned můj první příspěvek tam to vše píši.
      Hopa, bol som nepozorný. V záplave všetkých ďalších komentárov som na tieto info úplne zabudol. Ospravedlňujem sa, šeďour, a beriem späť! :oops:

Odpovědět