AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016
AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016
Tak nejhorší noční můra snad všech rockerů se stává skutečností!!! Zpěváka Briana Johnsona nahradí na Evropském turné Axl Rose!
Již když jsem kupoval lístek někdy snad v lednu, měl jsem pochybnosti zda na tento koncert jít. Z původní sestavy AC/DC toho totiž moc nezbylo Malcom Young skončil, Phil Rudd je momentálně taky jaksi mimo, takže už tohle připomínalo trochu spíš revival než původní kapelu a to nikdo netušil co se stane. Uprostřed turné v USA odpadá zpěvák Brian Johnson, turné dojíždí kapela s Axlem a jelikož problémy se sluchem Briana pokračují, má jej i na Evropském turné zastoupit Axel Rose!!! No tak si říkám tohle snad nemohou myslet vážně, nezlobím se na Briana zdraví je samozřejmě přednější než byznys ale proboha proč tedy nezrušili celé Evropské turné času na to bylo dost!!! No a tak nám v Praze vystoupí revival AC/DC sice s plnými efekty (alespoň doufám) ale taky za plnou cenu cca 1800 až 3500kč! Nebylo by tedy od pořadatelů a samotné kapely fér alespoň možností vrácení vstupenek nechat na fanoušcích zda se této frašky zůčastní či nikoliv?! ( Samozřejmě že je to nemožné z cca 20 dotázaných lidí kteří máme lístky by možnost vrácení využilo 19 pouze jeden se vyjádřil že mu to sice vadí ale jede.) 
Re: AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016
...tak na to seru,i když mám lístek
.....zrovna takovej čurin,kterýho fakt nemusím 
Dovoluji si tušit, že to bude dokonce ostuda.

pro pana Jana, proč zrovna von ?! dyť to bude trapas jako Rodgers v Queen, no já jsem v rozhlasový soutěži našeho místního suprovýho Rádia Čas (zdravím tímto moderátora ing.Vaška Řepu) navrhoval Udo Dirkschneidera, Roba Halforda nebo bílého hada Dave Coverdala napište případně Vaše tipy
Joel O'Keeffe z Airbourne. Ten by všem rozproudil krev.
do háje ! a tak se těšil, lístek, mundur mám
http://fastimages.eu/images/acmiui.jpg
http://fastimages.eu/images/acmiui.jpg
Jsem z toho na mrtvici, tohle je snad jediná hvězda kterou jsem ještě neviděl a tohle mi vyvedou?!!!
Jestli pojedu to ještě opravdu nevím, ono cesta, nějaké "stravné"
a nocleh to je minimálně další 3tis. plus den dovolené v háji to je za revival opravdu dost. Navíc Axla opravdu nemusím
! Tohle je opravdu noční můra, navíc se jim ani nemám jak pomstít, CD mám všechny, tričko nechci a ostatní blbiny nekupuji
! A ještě jedna nepotvrzená zpráva ale z dobrého zdroje ( redaktor časopisu Spark ) údajně skupina KISS někde vystoupila bez Paula Stanleyho,( nějaké problémy s rukou ) to už je pěkný mazec čeho se ještě dočkáme?
KISS bez Paula vystupil na potvrdenom a zaplatenom vystupeni, nebol to velky koncert. Paul musel na akutnu operaciu. Neviem čo z toho robite tragediu. AC/DC som videl 2x turne k Razors edge a aktuálne turné, zasiel by som aj na Axlovu verziu keby dorazili, ale tentokrat nedorazia. Vobec by my nevadil ani Axl aj ked ho tiež moc po 1996 nemusim. Viz videá zo včerajšieho vystupenia GNR a Angusa Y. na Coachelle.
Bez B. Scotta už to stejně nebylo nikdy ono. Nejlepší fláky pochází vesměs z období s ním. Scott zpíval, Johnson chrčel. Stejně to ale byly všechno jen rockové odrhovačky.
18 stovek a více bych za to tedy nikdy nedal..
No tenhle názor asi moc lidí nesdílí, stačí se koukonout na prodejní portály jak tam lavinově přbývají lístky, některé už pěkně pod cenou a to si myslím je teprve začátek.MB píše: Vobec by my nevadil ani Axl
Tak jsem tuhle revival frašku ukončil, lístky prodány pocit zklamání a hořkosti zůstal. Ne nad tím že jsem nemohl slyšet Briana, tohle se prostě mohlo přihodit komukoliv je to nemoc a ta si nevybírá ale nad tím jak se zachovali pořadatelé, menežři a co já vim kdo všechno má na svědomí tuhle šaškárnu. Jakékoliv jiné řešení by bylo myslím přijatelnější než tahle fraška, mohli turné posunout třeba o rok, mohli nabídnout vrácení vstupného a co já vím ještě. Takhle se cítím jako zákazník který si objednal chlebíček se šunkou zaplatil a dostal se slovy "žer" housku s juniorem. Děkuji ale nechci. No a volba Axla si myslím také není příliš šťastná, ale to je osobní názor jiní to možná budou vidět jinak. Na a závěrem snad říct co s toho vyplývá? Ponaučení pro příště co vše se v tomto byznysu může stát a jistě i stane znovu, tyhle velké kapely jsou fabriky na peníze ( mnozí z vás ani netuší kolik takový koncert stojí ) a lidem které tyto obrovské zisky z toho plynou, ze všeho nejméně záleží na fanoušcích a jejich pocitech ( často jim nezáleží ani na kapele která je živí ).
No počkej, a Rudd už je venku, z domácího arestu ? vyhrožoval vraždou, držení drog...
vím že je to starší drb ale AC/DC tolik nesleduji, Highway a Black mi stačí, je tam Bon i Johnson, že jo.
vím že je to starší drb ale AC/DC tolik nesleduji, Highway a Black mi stačí, je tam Bon i Johnson, že jo.
Nechápu je, prostě by měli turné zrušit, to jako byste šli do kina na Predátora a hrál by ho Medvídek PÚ... a za stejný honorář... 
lechos: Rudd na turné taky není, je tam Chris Slade, to je ten plešoun co jim nabubnoval Razors Edge!
no jasně ! Chris...ten od Manfreda, Heep, Firmy a Asia