AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016
Re: AC/DC - Axl Rose - Praha 22,5,2016
stejně si myslím že měli angažovat toho Mike Vescera (Loudness, Obsession, Killing Machine) na tom DVD huláká jak pravej Scott, méně už Johnson
podívejte, dříve neznámého Coverdala v DP tež strávili, zvykli si, nenechal se deprimovat starými fandami skupiny co na koncertech skandovali Gillan ! we want Gillan !
podívejte, dříve neznámého Coverdala v DP tež strávili, zvykli si, nenechal se deprimovat starými fandami skupiny co na koncertech skandovali Gillan ! we want Gillan !
tak sám Johnson je celkem nepovedená náhražka Scotta, takže bych to nehrotil...šeďour píše:Lidi si koupili lístky na originál AC/DC, ne na revival.A kapela, která krátce před vystoupením vymění zpěváka, v tu chvíli nic jinýho není.
Ale chápu, že je spousta lidí, kterejm nevadí za ty prachy na revival jít.
Jestli se nemýlím, tak tady se řeší jen post zpěvákaSany píše: Jsi špatně informován, těch změn je podstatně víc, koncem roku 2014 končí jeden z lídrů Malcolm Young-kytara, doprovodný zpěv, před začátkem turné je zatčen bubeník Phil Rudd no a těsně před Evropskou částí turné odpadá zpěvák Brian Johnson. Přečti si pozorně hned můj první příspěvek tam to vše píši.
Tak jak, chlapi? Kdo jste byl poreferujte 
Já jsem byl až na blbě vymyšlený karty na pivo plně spokojenej. Axl nezklamal, myslím, že než se Brian Johnson vyléčí, klidně tam může být. Moje díky patří Dopravnímu podniku za kvalitní posílení dopravy po koncertě.
dafaft: Právě. Axl Rose má k Bonu Scottovi blíž, než Brian Johnson. Tak ale něco hejtovat musí každý, že?
Byl jsem, viděl jsem, až na ty debilní karty a nefunující systém dobíjení a jen jeden!!! stánek ke vracení "sklenic" to šlo. Jen nepochopitelné chování ožralých "fandů", kteří se hlava nehlava cpali tam, kde vůbec nebylo místo. Český support nebudu vůbec komentovat, ten americký fajn. Ale vzhledem k tomu, že AC/DC standardně neposlouchám (mám jen 3 CD) mi tato první zkušenost stačila. Axl se hlasem blíží víc Scottovi než Johnsonovi, vyzpíval všechno v pohodě.
MB: To si musel stář niekde blízko mňa, máš prakticky rovnaký uhol pohľadu.
Ja som tam vôbec nebol, fotku posielal jeden známy mojej pani a tá mne.S499_1023 píše:MB: To si musel stář niekde blízko mňa, máš prakticky rovnaký uhol pohľadu.
Vynikajúci koncert včera v Dánsku. Nemám sa na čo stažovať.
rockeřiska, nový přírustek do sbírky z tržnice, na kolo, na pivo, na houby, na ryby a na koncert, na burzu...dobrý, ne ? jo v pozadí džíny, ne sice z Číny ale Bangladeše a Tesca, sleva, značka F&F