Colours of Ostrava

Kam se chystáte na živý poslech
enregistree

Re: Colours of Ostrava

Příspěvek od enregistree »

noaid píše:Nevím, kde jsi stál, já přímo uprostřed a nezdálo se to špatné. A u Lorda Bishopa zvuk skvělý, to fakt mělo ten správný říz, podstatně lepší než na některých pódiích venku. Jen muzika byla u těch Ska-Jazz spíš jen hopsavá. Mi už ty hopsavé kapely přijdou na jedno brdo.
Jak Lord Bishop hrál na kytaru jazykem hendrixovské sólo, to jsem fakt čuměl.
Na NYSJE jsme si museli skoro jeden druhemu slapat na paty, stal jsem uprostred spis u zvukare nez u podia a bylo to mj. moc nahlas. I tak dobry. Take Five (diky Alesi-eficaku za identifikaci standardu), ktery tam vystrihli v trochu sviznejsim rytmu, mi jeste ted jede v hlave… Predtim jsem tam byl chvili na Donu Blackmanovi, kde zvuk byl spatny.

Ale mel jsem teda smulu na zvuk na NYC stage a treba to bude makat i pres rok jako klub.
--
L_u_k_a_s

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

hsa píše:Na NYSJE jsme si museli skoro jeden druhemu slapat na paty, stal jsem uprostred spis u zvukare nez u podia a bylo to mj. moc nahlas. I tak dobry. Take Five (diky Alesi-eficaku za identifikaci standardu), ktery tam vystrihli v trochu sviznejsim rytmu, mi jeste ted jede v hlave…
Jo, stál jsem za tebou, přímo před zvukařem. Na tu Take Five jsem přímo čekal a kvůli ní tam šel, slyšel jsem je to hrát už na netu. Mimochodem už pár desítek let jedna z mých nejoblíbenějších skladeb. *2thumbsup*

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

Tak to vypadá, že asi přece jen nebyl hlavní důvod elektrika. Spíše ten časový posun a že se chtěl vyspat ;) Protože to rozhodnutí přišlo až poté, co bylo nazvučeno a vše připraveno. A když viděl, že je u pódia asi jen kolem 50 lidí. Asi jej to trochu zklamalo. Aby to nevypadalo blbě, tak se oficiálně ohlásilo selhání techniky, přestože 5 min. předtím se to zdálo být v pořádku. Přece neřeknou lidem, že Perry na to kadí...
Jediným podstatným důsledkem bouřky pro program bylo zrušení bloku Brendana Perryho, kterému natekla voda na pódium a vzhledem k velmi pokročilé hodině a umělcovu brzkému rannímu přesunu na další štaci bylo jeho vystoupení zrušeno.
http://kultura.idnes.cz/colours-of-ostr ... 5_hudba_ob

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Festival je skvělý !

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zrovna si pouštím to CD co se rozdávalo u vchodu. Musím říct, že ten Brendan Perry je opravdu skvělý. Skladba Utopia mě hodně nahlodala. Ihned jsem si vyhledal všechny alba a všechno co šlo objednal. Tedy velká škoda, že to neproběhlo. Ale i tak bych byl akorát naštvaný. Musel jsem v sobotu jít dříve než standartně kolem 2 hod ráno a tak by mě to stejně uteklo.

Jaga Jazzist taky výborné. Ten zvuk byl opravdu trochu divný. Jako kdyby na pravé straně bylo něco špatně. Posunutí ke středu mnohem zlepšilo celkový dojem. Ještě jsem tedy neobjednal, ale asi budu muset.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Škoda, že to BP nevydržel, protože většina lidí byla někde schovaná před deštěm. Čekali jsme, až začne hrát. Potom by tam asi bylo plno.

noaid
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od noaid »

"Já to budu hezky z povzdálí sledovat a v pravou chvíli se do věci vložím."
Jára Cimrman

P.S. Nic ve zlém :P

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

noaid píše:"Já to budu hezky z povzdálí sledovat a v pravou chvíli se do věci vložím."
Jára Cimrman

P.S. Nic ve zlém :P
Mnoho lidí stálo před tím v silném dešti a poslouchalo předchozí kapely. Měli právo se jít na chvíli schovat, usušit, popřípadě něčím zahřát.
Divím se, že v tom lijáku vydrželo tolik lidí.
Profík musí umět zahrát i před prázdným hledištěm. Pokud měl aparát v pořádku, měl odevzdat zboží, za které dostal zaplaceno, v plné kvalitě.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

jedna zpráva z novin: za celou dobu festivalu policie řešila jen jeden případ - krádež mobilního telefonu. jinak nic.

myslím, že i tohle je pro Colours skvělá vizitka.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

[quote="dadaft"]jedna zpráva z novin: za celou dobu festivalu policie řešila jen jeden případ - krádež mobilního telefonu. jinak nic.

myslím, že i tohle je pro Colours skvělá vizitka.[/quote

Neviděl bych to tak růžově.
První den mi málem vykradli auto. Když jsme jeli s ML v noci domů, všimli jsme si zvýšeného hluku uvnitř. Byli jsme nepříjemně překvapeni, když jsme objevili rozbité zadní okénko, kterým se někdo snažil dostat do auta. Naštěstí mám alarm a ten asi záškodníka vylekal.
Jsem trochu naštvaný protože sklo není momentálně skladem a proto musím posunout dovolenou.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

aha - tak to je mi líto. jen jsem citoval noviny.

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Taky jsem to četl v novinách a musel jsem se trochu pousmát.
Možná, že ale na tom něco bude. Kdyby se po Ostravě nepohybovalo tolik policistů, pak by to mohlo dopadnout hůře.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

V kontextu s německou tragédií, děkuji pořadatelům a sponzorům Colours.

Cením si :

Luxusních jednosměrných mostů a lávek z č. louky na hrad
ukončení prodeje vstupenek
funkční bezpečnost
spolupráce města
doprava MHD

Díky tomu, byli rodiče s malinkýma dětma v relativním bezpečí. (bál bych se i tak)

Na tomto ročníku, jsem se cítil úplně nejlépe.
S výjimkou stropu v New York Stage.
Styl Ska rozpumpoval diváky do společného skákání a pochybuji, že to architekt předpokládal.
Doporučuji výstavní akciovce, nějaký ten haicmann (přenosný nosník důlní sloje) pod něj.

Luxusní povedená atraktivní barevná akce .
Děkuji !

Colours !!!
Ostrava !!!
Česká spořitelna !!!

fox
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od fox »

Aleši, s tím stropem máš pravdu. Když se dav zažal pohupovat v rytmu, podlaha se se nepříjemně rozvibrovala. Ne nadarmo se velelo na vojně při pochodu přes most "zrušit krok".

Odpovědět